Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zoltán Furucz

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Idestova két évtizede, hogy a MÚOSZ Pásztón szervezte meg a helyi lapszerkesztők első országos találkozóját. Ott ismertem meg Furucz Zoltánt, a Váci Napló kiadóját és főszerkesztőjét. Azóta tartjuk a kapcsolatot, így figyeltem föl egy frissiben kirobbant digitális botrányra. A váci újság online…..
Nem számítottam élénk visszhangra, mert tegnapi bejegyzésem a Budapesten kívüli sajtóról szólt. Csak ma reggel lépett túl a közösségi oldal keretein. A digitális ismeretségi körből szívesebben vitatkozom valóságos nevek viselőivel, mint tekintélyes külső fórumokon álneves kommentelőkkel, köztük…..
Zoltán Furucz 2016.11.05 17:57:37
@Drizari: A témához: talán nem ártana a megyei lapoknak nyitni az on-line felületükön egy-egy blogrovatot, ahol a megyei lakosok írhatnák a blogbejegyzéseiket - írod. Nem annyira egyszerű ez, bár kétségtelenül csábító lehetőség. Mindenesetre érdemes lenne néhány gondolkodó embernek egyszer leülni valahol beszélgetni, hogy közösen keressenek megoldást például arra az egyszerű kérdésre, hogy az online oldalon melyek azok az elemek és műfajok, amelyek bizonyíthatóan hatásosan működnek - hogy csak egy olyan kérdésre hívjam fel a figyelmet, amire égetően fontos lenne jó válaszokat találni.