Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wector

0 bejegyzést írt és 90 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség A legszebb pillanat 2011.02.27 12:00:00
Ez a poszt nem szól semmiről. Vagy mindenről, nem tudom.Az biztos, hogy a Dire Straits szerepet kap benne.Van pillanat, ami úgy beleég az ember agyába, mintha lézerbilloggal sütnék oda – általában a csúcspontok maradnak így meg, a rosszat törli az agy, mint anyáé a szülés…..
Wector 2011.02.27 19:48:49
@Bambano: nekem is ez a bajom...

A poszt nagyon kellemes.
Az Alfa Romeo Giulietta hazai bemutatóján hemzsegtek a celebek és a playmatek. Szüksége van erre a káeurópai, megélhetési akarnok bagázsra ennek az autónak? Nem hinném. Illetve ki tudja. Vélemények az azonos című írásunkról...
Wector 2010.09.14 11:08:55
@Shadowbull: Te mit gondolsz, hogyan tudna az Alfa talpon maradni?
Wector 2010.09.14 13:11:53
@Shadowbull: Koszonom a valaszt!

En valahogy nem erzem az olaszokban, hozza kell tennem hogy sajnos, azt a fajta maximalizmust es dorzsoltseget ami ahhoz kellene hogy a nemet premium-markakkal komolyan versenyre keljenek es egyenrangu ellenfelek legyenek. Felfuttatni mint VW az Audit? Ahhoz olyan minosegunek kellene lennie mint a VW, designban pedig tulszarnyalni oket.. (okoskodok en innen)

Nekem osszesegeben tetszik ez a Giulietta, foleg elolrol,meg ugy is hogy a fara az nem indit be valamiert. Ugyanakkor erosen javulo tendenciat mutatnak a MiTo-hoz kepest.

De hiaba tetszik nekem, nem en fogom kihuzni a gyarat a godorbol(a 100ezer eladott peldany irto kevesnek tunik), a nagy atlag izlesenek kell hogy megfeleljen....
Wector 2010.09.14 13:52:28
@Shadowbull: Szerintem nem hagytal ki semmit. :))

Akkor lehet hogy igy jartak.

Mert a design az megy nekik, de hianyzik a tudatossag es tenyleg van egy kis identitas-zavar hogy mik akarnak lenni.

Sajnalnam ha a Fiat penze meg lefolyna a Chrysler torkan, feleslegesen.
Belsőség Csikós boldog 2010.03.04 18:00:00
A remek ebéd és a kocsi átvétele után útnak indultunk, egy helyi autórajongó telephelyére a gyűjtemény szemrevételezése céljából. Viszonylag gyorsan kellett pakolászni, a degeszre tömött Insigniából a Pontonba kerültek át, amik kellenek az életben maradásukhoz. Csikós és Kati a Mercedesben követték…..
Wector 2010.03.04 18:48:28
Történelmi pillanat, ezért volt minden: az idegölő szervezés, a sok átvirrasztott éjszaka és a kínlódás, a hideg, fagy, véreres szem. Pénz cserélt gazdát, kulcsok csörrentek. De megvan. 13:02-kor került bele az akku, amit vittek, mivel a sajátja lemerült. A belseje csodás, az autó önmagában is…..
Wector 2010.03.04 16:19:33
@ommm: nem semmi ahogy tartod a frontot! Kepzelem milyen lehet igy melozni odabent... legszivesebben bezarnatok egy hetre es tennetek a melora. Mondjuk ha minden ember ott lenne aki gondolatban ott van veluk, abbol diplomaciai botrany kerekedne: a magyarok megszalltak Svedorszagot...
Belsőség Kati az úton - 2.rész 2010.03.03 17:10:00
Mint már korábban írtam, három óra alvás után idegeskedve, de időben kiértünk a testvéremmel a reptérre. Izgultam, kicsit azért is, nehogy nagyobbnak tartsák a csomagomat, mert akkor pótdíjat kell fizetnem, és feladnom, pedig csak kézipoggyászt akartam vinni. Szerencsére nem volt semmi gond. Amikor…..
Wector 2010.03.03 18:35:55
@dansun: nezhetnenek valami hajot is, az Insignia hazahuzza.
Wector 2010.03.03 20:58:06
@dr.oid: :DDDD te nagyon hulye vagy kerlek szepen
Belsőség Friss! 2010.03.03 12:07:00
Felhívtam az imént Bendét, amolyan helyzetjelentés-jelleggel. Tőmondatokban kommunikáltunk, mivel meglehetősen instabil a térerő, ezért a mobilnet-kapcsolat is szakadozik, de küldtek pár fotót, amik Csikós posztjához lesznek berakva hamarosan. Karesz vezet, Csik posztot ír, három fok van, kellemes…..
Wector 2010.03.03 15:30:55
@Figyejjémmá: "hogy rohadtul füstöl az a gép, és furcsán anyázik menet közben."
:DDDDDDDDD
Szóval az történt, hogy egyfolytában nézzük a GPS visszaszámlálóját, és 2047-nél a Bende azt mondta, hogy tartsunk sztending ovésnt, ha átlépjük a kerek kétezret. Aztán megyünk a távoli svédbe vezető pályán, amikor a navi egyszer csak meghülyül, 2028-ról 3038-ra ugrik a számláló, megjelenik a saját…..
Wector 2010.03.02 22:30:16
@Garp: ahhhh baszki belegondolni is rossz, nekem olyan 1700 km volt meg egyben, azota inkabb megallok aludni a kocsiban vagy 2 orat es meg akkor is zombi vagyok. A vegen alig vartam hogy odaerjek a komphoz.A pofozkodas ismeros, enekles is, mondjuk en vers helyett inkabb obegatni szoktam meg kurjongatni, jaa es ragnom kell meg innom. Es sokat segit nagyon ha ki van vilagitva a palya ejszaka(Hollandia, Belgium...)
Wector 2010.03.02 22:43:23
@Garp: az oke hogy szar a minosege, tobbnyire mar nem erzekelek belole sokat, viszont akkor vagyok kesz mikor elfogy a vilagitas a palyan es ujra sotetben kelll nyomni...ahhhh.
A szemem igy is ugy is elfarad, kivaltkepp sotetben.
Belsőség Segítség, GYILKOS! 2009.10.15 07:00:00
  Felejtsenek el mindent, amit az autókról tudnak. Az Atom nem úgy gyorsul, nem úgy áll meg és nem úgy fordul, ahogy az általunk ismert kocsik, ezért egy átlagos sofőrnek esélye sincs rá, hogy megülje ezt az irgalmatlan masinát. Vélemények az azonos című írásunkról...
Wector 2009.10.16 00:03:01
@Carfan: ahhh, a nivoval kapcsolatban megfogalmazott kritikad teljesen felesleges(sajna)... remenytelen.

Jobb lett volna ha el se olvasom.
Wector 2009.10.16 00:04:28
@Wector: ..el se olvasom: a cikket.
Belsőség Új Totalcar születik 2009.07.25 17:44:00
Drága Olvasónk! Nagy nap a mai, mert hosszú veszekedések, tervezés, meetingek, zrikálás és kihullott hajszálak árán elmondhatjuk, itt az új Totalcar. A bal felső pixeltől a jobb alsóig mindent kicseréltünk, megújulásunk célja nem kizárólag a szebb külső - tehát nem egyszerű…..
Wector 2009.07.27 00:22:35
@Wector: mondjuk annyira nem tablazat volt, inkabb atvalto.
Belsőség Bazeg reloaded 2009.07.22 16:00:00
Talán emlékeznek még, tavaly karácsony előtt adtam el Bazeg névre keresztelt állólámpás Mercedesemet, amely két éven át rendszeres szereplője volt a Belsőségnek.Aki látta élőben, abban garantáltan mély nyomot hagyott a teljes egészében folytonossági hiányokból és…..
Wector 2009.07.22 21:13:12
Egy hibrid száz bajt csinál. Talán a szerkesztőség történelmének eddigi legkomolyabb, vérre menő vitáját indította el a Honda Insight. Lassan két hete már, hogy nálunk járt, de még ma is egy harmincperces vitát hallgatott végig az egész harmadik emelet. Bende kontra Papp, Papp…..
Végül is, ha megmakkan a jármű, soha jobbkor. Zsoltival amúgy is terveztük a szétbombázást, egy új alumínium hűtő és egy váltóolajhűtő beépítését. Meg egy alapos porlasztóbeállítást, mert az első mért fogyasztásom 23 liter lett, azt pedig Zsolti abszurdumnak tartja,…..
Wector 2009.07.03 11:09:38
@olajbúvár: Ebben igazad van. A Winklere meg plane. Csopog rendesen... :)

Ugye a szakertes(autoszereles) es a hozza nem ertes kozott eleg sok atmenet van, es kinek-kinek az ingerkuszobe donti el hogy mi veri ki a biztositekot...marmint milyen szintu nem tudas vagy tudas.
En nem varom el hogy autoszereloi szakkepesitessel vegyenek csak fel autos ujsagirot, ez gondolom nem lehet kovetelmeny, mint ahogy orbitalis baromsagokat sem szivesen olvasok.
Lenyeg: en jol szorakoztam ezen az olvasmanyon.
Életem legszürreálisabb sajtóbemutatóján valamikor 1995 júniusában vettem részt, az akkor még önnön tulajdonában levő Rolls-Royce jóvoltából. Szó sem volt még BMW-technikáról, a Rolls-Royce-ok és a Bentleyk ugyanúgy néztek ki, és mindet a régesrégi 6,75 literes, V8-as…..
Ma megjött az Autocar legújabb száma, ránéztem, és kiesett a kezemből. Tesztelték ugyanis a Mégane Coupét ők is, csak nem dízelmotorral, mint mi, hanem kétliteres turbós benzinmotorral.Az eredmény: 2 és fél csillag. Szóval nem szerették túlzottan.Olvasom a szöveget,…..
Postafordulta nélkül szupergyorsan megérkezett Sir Morik válasza az angol-magyar rendelési incidensre. A Homár nem érti, hogyan kerekedhetett ebből egyáltalán bármilyen ügy, nem tökmindegy milyen nyelven rendel a vendég, amíg fizet? Ezek szerint nem: Szeretném a másik fél…..
Kétüléses autót sokféle megfontolásból választhatunk. Például azért, mert meguntuk az uniformizált kocsikat, és valami formabontót, valami különlegeset, valami nagyon szépet szeretnénk. Vehetünk kétülésest azért is, hogy a vezetés mindig jó érzéssel töltsön el.…..
A világ újkori történelmének legcsúnyább fekélye az a folyamat, amelynek mentén Amerika 1-ből Amerika 2 lett. A világ legszabadabb, legizgalmasabb, legkreatívabb helyéből, az igazi férfiak, jó nők és korlátalan lehetőségek hazájából szomorú, paranoiás, reszketeg,…..
  Papír újságunkhoz interjúvoltuk meg Alsónémediben a Barkasba V8-as Corvette motort beépítő programozót. Szép volt. Este 8 körül motorral jöttem visszafelé, az 51-esen hajtottam fel az M0-ásra, majd hosszas küzdelem következett, mert az M0 este 8-kor is képes beállni.…..
Pár hónapja teljesen váratlanul felhívott Szilágyi János, és megkérdezte, hogy lenne-e kedvem beszélgetni vele egy sort, magamról és a korábbi foglalkozásomról. Van abban valami végtelenül mókás, amikor az öreg vizsla faggatja a drótszőrű tacsit, hogy mikor határozta el, hogy…..
Megléptem a dolgot, vettem autót. Mostantól mindenki küldheti a címeket mindenféle ismerős pszichiáterekhez. Beleültem abba a kocsiba, amit optimista sejtéseim szerint a magyar autós társadalom fele lehány, a kétötöde észre sem vesz, talán még ha nekimegy, akkor se. A maradék…..
Belsőség A zöldséges 2008.06.13 04:38:00
A magyar autós közbeszéd a kilencvenes évek elején két autóra hegesztette rá letéphetetlenül a zöldséges jelzőt: a W123-as, fekvőlámpás Mercire, és a 924-es Porschéra. Egy szociológus vagy kultúrantropológus fain doktori disszertációt írhatna az ártalmatlannak tűnő…..