Regisztráció Blogot indítok
Adatok
b3d

0 bejegyzést írt és 56 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez nem egy játékbemutató, csak egy videó Visortól :) Visor magyarázatot ad erre a videóra: "Ezzel is megünnepeltem a huszonegyedik születésnapomat, ami hétfőn volt... fogtam a GT2-t, azon belül is az egyik leggyengébb kocsit, Gameshark kódok segítségével kicseréltem benne a…..
b3d 2009.08.03 10:11:30
@And1': Nem Visornak volt a szülinapja?
Gyuszi első remek próbálkozása. A játékot nem cikizi ki (hogyan is tudná?) mai napig egyik kedvenc játéka. Csak hát mindenhol vannak malőrök  Gyuszikám, le a kalappal! Kiváló videók lettek, tetszettek. Egy apró megjegyzés: ezek nem bugok, hanem 'glitch'-ek. A…..
b3d 2009.07.28 13:26:50
az utolsó küldetés kib@szottul szivatott...mígnem rájöttem ,hogy el kell menni Yellow Pete-hez..na nála aztán megszereztem a legjobb fegyvereket, puskákat és pisztolyokat, így már ne mvolt nehéz....mert ha nem teszed, csak pisztoly van nálad, úgy meg rohadt nehéz megölni őket...amúgy sztem máig ez az egyik legnagyobb fordulat a játékok történetében....amikor kiderül, hogy Sam az áruló
Na, hangulatos videó, csak kár, hogy olyan halk a szinkron, mert a bejátszások közben meg lehetett süketülni. Vagy a szinkront told feljebb, vagy pedig vegyél le a zenék hangerejéből. A videó egyébként tetszett (főleg az eleje), de a végére nemhiányzott a…..
Szerintem jó a háttérkép, de azért valami odaillőbb téma, vagy színvilág jobban passzolhat hozzá. Na de beküldőnk így preferálja gépét, beállításai a használhatóságot hivatottak számára megadni. Úgy tűnik, felhasználói programokkal próbálod fitten tartani az…..
NiTron első videója. Sztem egész jó lett, csak a menüben kevesebb időt kellett volna eltölteni.Itt pedig egy link NiTron oldalához.Az intród tetszett, lendületes volt. Viszont csak a 6. perc környékén kezdtél el játszani ténylegesen. A menüben csak az érdekes dolgokat érdemes…..
Üdv mindenkinek!Biztos vagytok páran akik nem ismernek, úgyhogy bemutatkoznék.-=RockerLaLee=- vagyok, körülbelül 1 éve készítek bemutatókat, illetve kiegészítő videókat a Rossz PC Játékok Sorozatban látott játékokhoz. Igazából a Rossz PC Juniorok oldal által lettek…..
A hírek szerint már csak három adás készül az eredeti felállásban a Tv2 Pókerstars.hu című műsorából, Nacsa Olivér - akit elsősorban amiatt ért kritika, hogy nem vicces, viszont láthatatlan - ugyanis távozik a műsorból. A humorista helyét Korda György és a kártyaasztal…..
Megérkezett az év első legjobban hype-olt filmje, a Watchmen és ahogy várható is volt rögtön a box office lista élére került. Még a bemutató előtt a nevéhez kapcsolódik egy rekord, az R besorolású filmek közül ezt vetítették a legtöbb moziban (ezt a csúcsot eddig a Matrix:…..
A 30'as évek Amerikájában virágkorát élte a bűnözés, a gengszterek alaposan megszedték magukat és elég sok mocsokságot hajtottak végre ahhoz, hogy a filmvillág is olykor-olykor felhasználja a nevüket egy-egy produkcióhoz. Lucky Luciano, Al Capone, Baby Face Nelson bizonyára…..