Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Péter Ferenci

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Emlékezhetünk rá, hogy annak idején Carlost és társait a dicső kommunista rendszer (Kádáré, nem Rákosié) itt üdültette két emberrablás és gyilkosság között - cserébe itt nem zavarogtak, legalábbis nem nagyon durván. Lődözhettek a szállodai plafonba nyugodtan, némi ejnye-bejnyén kívül más bajuk nem…..
Péter Ferenci 2016.11.03 22:27:49
Egy nem túl ismert videó:

www.youtube.com/watch?v=1Z-kvyFDvpE

"Itt mindenkit tisztelettel fogadnak, az iszlám világból érkezetteket is tisztelettel fogadják, az iszlámot, az Önök civilizációs gyökereit itt rendkívül nagyra értékelik, mi úgy tekintünk arra, mint egy nagy lelki és szellemi építményre, amely nélkül a világnak azon a részén sem béke, sem boldogság, sem kiegyensúlyozott emberi élet nem jöhetne létre. Ezért számunkra az iszlám világból érkezett emberek nem fenyegetést jelentenek, hanem egy magas civilizáció képviselőiként üdvözöljük őket."

Na, ez a felháborító történelemhamisítás egy egyetemet végzett politikustól! Az iszlám ekkora felértékelésével több százezer közel-keleti keresztény kultúrája lett semmibe véve. Az, hogy régen Törökország nem a Boszporusznál kezdődött, talán számára ismeretlen? Hogy a Hagia Sophia eredetileg nem muszlim templom volt? Hogy a keresztes hadjáratok évszázadokkal azután indultak meg, hogy az iszlám óriási keresztény területeket hódított meg?

Ezt az idézetet kitették fb-ra, szerző nélkül, és egy hatalmas kommenthadjárat indult a posztíró ellen, hogy ki a fene mondta ezt? Pár napra rá kiírta, hogy amúgy Orbán mondta tavaly nyáron. Mindenki le volt döbbenve.