Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pierre_B

2 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na vajon ki gurul a városban azzal az iszonyat lazítós fekete matt Porsche-val? Cuki művészneve van, és volt egy igazán menő együttese...
Ahogy izmosodik a Képviselő Funky, úgy érzi egyre inkább a vágyat, hogy valódi próbatételek elé állítsa olvasóit. Most például azt találtuk ki, hogy csak az olvashat minket a jövőben, aki képes megszakítás nélkül megtekinteni az alábbi videót. Amint arról a Népszabadság…..
Egy lépésre vagyunk az A csoporttól. Egy nagyon nagy lépésre. Ahhoz, hogy világra szóló siker keretében feljussunk az elitbe, meg kell vernünk az oda erősen visszavágyó Ukrajnát. Muszáj ezt kiszurkolni valahogy. Élőben közvetítünk, szövegesen.És mindjárt az elején felhívjuk…..
Érdekes tapasztalatokat lehet leszűrni, ha az ember elolvassa saját blogjának kommentárjait. Egyrészt megtudja például, hogy nem tud publicisztikát írni, amely megállapítás már csak azért is furcsa, mert egy blogbejegyzés nem feltétlenül publicisztika – az az írás, amelyhez…..
Olvasom Tóta W. kolléga legújabb, Tégy a gyűlölet ellen című eposzát. Kis fáziskéséssel jutottam hozzá sajnos, jó lett volna gyorsabban reagálni rá. Azt írja az Index vezérpublicistája: „Míg a jobboldal nemzettudatot vagy valami ilyesmit szokott számonkérni a…..