Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csárli atya

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A sorozatrandizó Randivonal 2018.02.26 05:57:38
A randivonal a hazai társkeresés egyik alfája, a legrégebbi oldal, még én is kipróbáltam tizenx évvel ezelőtt. Elég sok olyan posztot is írtam már, amely úgy kezdődött, hogy ezen az oldalon ismertem meg a lányt. Ez a teszt elég nagy idő intervallumot fed le, hisz 4 éve is használtam és hogy friss…..
Csárli atya 2018.06.10 15:37:58
@Krisz101: Nem kell így túlbonyolítani, nagyon nagy része úgy sem fogja megérteni a csökött agyával, bármennyire is próbálja ezt sugallni, h komolyat, meg nem olyan, mint a többi, lófaszt...

Ez az utolsó hozzászólásod a járható út, tudatosítani kell bennük, h csak használatra kellenek :D
Renátát A tinderen ismertem meg és folyamatosan cikiztem, hogy mennyi tetkója van, azaz mennyire le van varrva. Kétértelmű mondatok humorba csomagolva, ő pedig vette a lapot. Tényleg sok tetoválása volt, az egyik lába bokájától felfelé egészen a comb tetejéig ilyen színes tetkókkal volt tele. A háta…..
Ez egy kicsit eltérő poszt lesz. Összeszedem azon tulajdonságokat, viselkedésmintákat, kifejezéseket, jeleket, amelyek alapján, az adott nőt inkább érdemes elkerülni, mint ismerkedni vele.  Persze ilyen listát bármelyik férfi tudna írni, főleg olyankor, mikor hosszabb ideje nem jönnek össze a…..
Csárli atya 2018.01.13 00:57:13
@sureee.: Nekem semmi bajom nincs a tetoválással, szeretem a nőkön.

Nem is oly régi történet, agysebészünk hátát borítja egy nagyobb alkotás. Gyorsan tudattam is vele, h a testén kívül másra nem lesz szükségem tőle, és ezt maguktól is le szokták vágni azért. Aztán benyomja, h szexre van partnere. Ezzel még nem is lenne semmi gond, akkor nem húzzuk egymás idejét tovább feleslegesen. De elkezdi nyomni a "komoly kapcsolat" mantrát, h ő már 2 éve egyedül van (nyilván nem véletlenül, tegyük hozzá), meg blabla hülyeségek. Valamint a végére odanyomja, h azért ez az embere, mert fiatal és gazdag (vagyis a szülei azok valószínűleg), azért ez egy komoly indok, lássuk be.
Hány szerencsétlen futhatott vele felesleges köröket személyesen, irányukba őszinte részvétem:DD

30 évesen eddig sikerült eljutni. Persze ha a másik oldalról van más is a lecsóban, akkor azonnal megy az ugatás.

És ez már csak nem is általánosítás, hanem egyszerű tények, mert van még jó néhány hasonló kaliberű "nő", akiket alapból tisztelni, szeretni meg mindent kell velük, csupán ilyen kisebb zavaró tényezők hatására így ennyit sikerül produkálniuk.

Úgyhogy a jelen lévő pár hölgytől kérdezném, hogy ti tényleg ennyire hülyék vagytok?

Tisztelet a kivételnek, stb, lassan már azok is odavesznek :D
Csárli atya 2018.01.15 01:04:34
@claire85: Igen, ezt. De legalább akkor már nálatok is ismert a probléma. Úgyhogy kezdjetek el dolgozni az ügyön, különben nem marad senki. Amiből következik "a f@sznak se kellek" gondolatsor, vagyis ugye épp előtte volt abból túltengés és akkor mehettek állatboltokat fosztogatni.
A sorozatrandizó Anna az óvónő 2017.12.26 18:45:47
Írtam régebben - talán többször is - hogy a gyerekekkel foglalkozó csajok (gyógypedagógus, óvónő, tanárnő, stb), elég jó terep a vadászatra. Ezekkel a nőkkel javarészt pozitív a tapasztalatom (most már, volt időszak, mikor nem annyira). Szóval, megint valaki, akinek gyerekekhez van köze. Ez egy…..
A sorozatrandizó Kávé randi 2017.11.13 08:59:35
Ez egy alap momentum nálam (vagyis az egyik), hogy akivel levelezek, azzal rátérünk a kávéra. Ez egy jó téma, sokat lehet róla beszélni és ebből lehet kanyarítani egy kisebb tereléssel arra, hogy elmegyünk kávézni valamikor. Persze, ha a csaj nem kávézik akkor szopacs van. Szerencsére a többség…..
Csárli atya 2017.11.16 12:17:34
@Helló Leó!: Mert a kis picsájuk el van kényeztetve, természetesnek veszik. Ezért kell őket rövidebb pórázon tartani :D
Tavaly is volt szültésnapi poszt: http://sorozatrandizo.blog.hu/2016/11/07/szulinapi_poszt_320 Hát most sem marad el. Aki rendszeresen olvas az tudja, hogy a randik jelentős része a tinderről jött össze. Az alkalmazás sokat változott pár év alatt és életem egyik legszebb időszakát is ennek az…..
Csárli atya 2017.11.07 21:58:15
@whoamiohmy: Itt az én példám, bár ez nyilván a földrajzi elhelyezkedésnek köszönhető. Mint egyszerű kézilabda halandó, az északi részről tudok nyilatkozni (Flensburg, Kiel, de ide vehető még Kolding is). Szép számban előfordulnak dán hölgyek, a szőke kék szemű alappal, néha 1-2 barnával, valamint testre is eléggé rendben szoktak lenni.

A dán hölgyek a balkáni és a német mentalitás keveréke, ide lehet kb. belőni őket. Mert nagyon bevállalósak, lazák és na, úgy összességében jó arcok, de érdekből senkivel nincsenek együtt. Persze számít, h mivel foglalkozik az ember, de a továbbiakban leszarták, h mérnök az ember :D És a dán nőkhöz azért arc is kell, mivel előfordul jó néhány "KevMagnussen" életfelfogású is. Aki hallott az F1-es megnyilvánulásairól (hogy mekkora gyökér tud néha lenni, a jó értelmében), az tudja miről beszélek, de összességében szerintem messze az egyik legjobb női alapanyag a dán, szerintem.
Csárli atya 2017.11.07 22:37:09
@whoamiohmy: Igaz, de szerintem ha a 4 jellemzőből valaki 3-at stabilan hoz, akkor már jó világ van.
2 ebből fejleszthető, mondhatjuk úgy, h kapcsolódnak is egymáshoz. Valakivel meg csak nem baszott ki annyira a sors, h a természeti adottságokból egyik sincs meg, de talán a magasság előrébb is van egy kevéssel. Nagyon nagy többségükben 160-165 cm között voltak a dán lánykák, és szerettek a 184 cm-be csimpaszkodni :D A "babaarc" meg mindenkinek személyi preferenciája. Bár 175-ig nem nagyon komálták a palikat, az feltűnt, nézhettek ki akárhogy. 175 cm-ig azért jó ha jár mellé egy Marc Fitt testalkat.
Én most rámegyek fölötte is :D

Ja, és nem nagyon szilikonoznak, ráadásul faszán megkomponált tetoválásaik vannak. Az egyediséget helyezik előtérbe. Ez nagyon tetszett bennük.

Ellentétben a pesti szórakozóhelyeken, nagy számban előforduló rózsás, picsán masnis, római évszámos, gagyi leopárd mintás tetoválással dekorált szilikonszörnyeteggel. Na nálam az az igénytelenség netovábbja. Igazából erre bárki képes, csak "szponzor" kell hozzá...
A sorozatrandizó Egye kutya 2017.10.16 08:13:22
Tinderen egy csajjal (Viki) a kutyáinkról kezdtünk el csevegni. Neki egy schnauzerje volt, nekem pedig egy bulldogom. Mindketten tettünk fel képeket a kutyánkról, így azonnal megvolt a közös pont. Tulajdonképpen végig a kutyafajtákról csevegtünk két napon át. Az övé valami díjnyertes szülők…..
A sorozatrandizó Zsenge fotós 2017.09.04 18:23:15
Az egyik oldalon vettem fel vele a kapcsolatot. Sok képet töltött fel tájakról, állatokról és magáról. Mindegyikben volt valami „művészi” beállítás, vagy kompozíció, vagy ilyesmi. Azzal a dumával indítottam, hogy jók a képei, csak nem találok egyet sem magamról :D Erre reagált és megindult a…..
Csárli atya 2017.09.05 21:10:26
@claire85: Épp ez a lényeg, a dugáson kívül semmi hasznotok...
Csárli atya 2017.09.13 00:08:24
@claire85: Én mindenhol ott vagyok :D
Nem egy megszokott poszt, csak gondoltam kiírom magamból, ami a napokban történt. Beszélgettem pár csajjal online, és a többségnél előjött pár mondat után a kérdés: Milyen magas vagy?  Nem vagyok egy égimeszelő, de alacsony sem. Alulról nyalom a 180-at. Megírom milyen magas vagyok és az addig jól…..
Csárli atya 2017.09.04 16:03:02
@claire85: Jóhogy csak ide, mivel ezért regisztráltam, az érdekesebb bejegyzésekért. De nem is tudtam, hogy ha valamit elkezdek használni, akkor az összes funkciójával élnem kell...

Ezért a kedvedért ránéztem a többi blogra is. És hát igazából a semmit mondják el, csak más köntösben, az meg rohadtul untat. De ahogy látom, sokak nagy szerencséjére te máshol is osztod az igét.

Ezek után gondolhatod mennyire érdekelhet a bejegyzés gyártó személye, az a "kinemszarjale" kategória, csak az alkotásaiban legyen benne az érdekesség.

Kivéve ha M.Bence fogalmatlankodik kézilabdával kapcsolatban, na őt viszont agyon tudnám verni, olyanokat tud néha írni :DDDDD
Csárli atya 2017.09.05 19:07:31
@claire85: :DDDDDDDDDDDDDD
Badoo-n jelölt vissza ez a csak angolul beszélő (meg gondolom az anyanyelvén is), szőkés/barnás hajú, kék szemű lány. 26 éves és egyedül él itt Budapesten. Arról kezdtünk el beszélgetni, hogy miben más ez az ország, mint az összes többi. Leginkább negatív dolgok jöttek szóba, amelyeket sajnos nem…..
Csárli atya 2017.08.23 00:11:12
@Ethan Wolf: Ahogy a jó faszinak is többet elnéznek :D

Amúgy meg szerintem tipikusan annak az esete, hogy baszki viszonylag jobb nő, de kizárt dolog, hogy agya is legyen (normális értékrendje, jóval kevesebb irritáló tulajdonsággal) és ez olyan illúzió romboló. És persze van ilyenből is az az 0.01% kivétel :D
Egy sorozatot indítottam, amelyben lementem az érdekesebb nők profiljait, és kicsit elemzem őket. Természetesen mindent kitakarok, ami által felismerhető lenne az illető.  Íme a mai alanyunk: ..
A sorozatrandizó A kisugárzás 2017.08.07 18:08:24
Utazom a belvárosban (Budapest) és sok férfit látok jó kondiban, drága ruhákban, mégsem igazán nézik meg őket a nők. Miért? Mondjuk mert már megszokták, hogy minden második szóba jöhető pali ilyen, vagy pedig... Mert mesterséges az egész ember. A beállása, a bickó megfeszítése, mind erőltetett és a…..
A sorozatrandizó A mai nők 2017.07.10 18:42:33
Egy rövid történet, elég friss. Barátzónában tartok (illetve az Ő szemszögükből, én vagyok az Ő barátzónájukban) három lányt. Hogy ennek, mi értelme azt elolvashatjátok itt. Előtte ők nem ismerték egymást, én szerveztem össze, hogy így négyen menjünk bulizni. Úgy döntöttünk előtte kicsit…..
Csárli atya 2017.07.20 11:24:55
@Sadist: "Érdekes, hogy ha valaki egy felső kategóriás vadiúj autó áráért vesz egy használtat, amibe az előző öt tulaj beletolt félmillió kilométert, világ balfaszának nézi mindenki."

Ez így ebben a formában egy baromság. Gondolom a felső kategóriás alatt te is a német szentháromságot érted (4 karika, csillag, vese). Szerintem ha valaki beleül egy '92-es, 300k+ km-es Honda NSX-be akkor mindennek nézik, csak a világ balfaszának nem.

I. Nem km-óra állást és/vagy gyártási évet veszünk, hanem állapotot.
II. Az autósport egyik legendás darabja az NSX, addig az ááányóóóc, CLA, M-es ( kivéve E30, E36, E46 - de azok sem mai darabok már) hulladékok egyáltalán nem azok.

Pl. Az utcán is melyiket nézik meg hamarabb? A #szmókendcsármmindegycsakfüstöljön az Audi-t vagy a 300k+ km-es szívó benzin, Targa tetős (ami már '97-es) NSX-et? Na látod, te is tudod a helyes választ. Bármennyire is hasonlóan nagy divat (ájfón) már manapság a német "prémium" márka feletti birtoklási vágy.

De sajnos ez a kiválasztási folyamat a nőkre nem igaz...:D
Ott már '92-ben le kellet volna csapni egy "női NSX"-re "egy álomvilágban", de így lecsúsztunk.
Mert ameddig az autó meghálálja a törődést, a sok km ellenére is a menettulajdonságok romlása nélkül, így fenntartható egy legendás sportautó, egyedi darab hosszútávra.

Addig ennek női formájával nincs mit tenni. Sokat futott, rohad a küszöb, itt-ott a lökhárító is kapott rendesen, aztán ki tudja milyen motorikusan, mert a szervizkönyv is elveszett. Lehet törték is, akár váltó- és vagy motorcsere, olajcsere periódus is ismeretlen, lehet nem is volt még. Aztán sorra csak jönnének ki rajta a hibák és ezt semmilyen beavatkozással nem lehet visszaállítani gyári állapotába, jelentősen amortizálódott a berendezés, messze elmaradva egy NSX menettulajdonságaitól. Az ilyen nagyon-nagyon rövid időre használatos vagy még arra sem.
Csárli atya 2017.07.20 18:25:23
@Comment.Elek: Nekem komolyan a "használt" NSX kellene, volt szerencsém vezetni egyet, fél óra erejéig. Egyszerűen beleülsz és nem akarsz kiszállni annyira egyben van az a kocsi :DDD Pedig vezettem már jó néhány autót. Hidd el, nyárra jó lenne azért az, egy nyugodt piros lápája nem lenne az embernek. A '17-es persze jöhet pályára, mert az oda való, természetesen előtte kikapcsolni benne a sok elektronikus rásegítő szart és meg automata váltó is bassza meg, hogy az ember vezesse az autót és ne fordítva.

CTR-ből viszont jöhet az új, UFO-ig visszamenőlegesen :DD

És nagy duzzogva kibírnék egy S2000-et is, ha lehet AP2 legyen :DD

BWM-ből szintén nem, de más okokból. Manapság a BMW-nél szarabb benzinmotort senki nem gyárt, a másik pedig, hogy tömegtermék, az meg kell a fasznak. De a 2000-es évek körüli M-es motorkódosokat elismerem, de ez nem az én világom, azt meghagyom a jelen kor Schumachereinek.

A hölgyekkel ugyanez, hiába akarnak BMW-ék lenni ha hápognak kb. mindenen. Ez pedig rohadtul tudja untatni az embert és sajnos ebből van sokkal több. Úgyhogy a hölgyek próbáljanak meg új CTR-ek lenni (mert ugye Comment Elek kollégának baja van a régi remekművekkel :D), vagy legalább egy 2008-as japán import SI Sedan. :D Bocs már, az is régi, ráadásul jobb kormányos. Na de vége az autó topicnak.
Szokásos internetes ismerkedés volt, szemüveges, kék szemű, barna hajú lány. Jó csaj, aki ha normális körülmények közé születik, akkor tipikus bulizós, pasizós nő lenne. Azonban egy családi üzletbe született bele, rögtön suli után át kellett vennie pár bolt irányítását. Ez minden idejét kitölti,…..