Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sanyi ITZen

5 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két módszert ajánlanak a GA4 kód implementálására. Az első valószínűleg a legtöbb WordPress-esnek szimpatikus megoldás lesz, míg a másodikat gyakorlatilag bármilyen webhely esetén használhatod. Az első tehát egy WordPress bővítmény a MonsterInsights használata. A Wordpresshez rengeteg olyan…..
ITZen Weboldal karbantartás Miért fonts egy WordPress alapú weboldal karbantartása? Több szempontból is lényeges, és az egyik tényező a marketing: A WordPress egy erőteljes marketingeszköz ma már, legyen szó webshop kiszolgálásáról, vagy egyszerű céges weboldalról. A rendszeres karbantartás…..
Tippek a Google hirdetések menedzseléséhez Hasznos eszköztár a Netmarketing csapatától, ami egyszerűen elvégezhető beállításokban segít akkor ha magad kezeled az AdWords fiókodat.  A leírásban alkalmazott tippek abban is segítségünkre lesznek, hogy a kattintásaink minőségibb célközönséget…..
Ha valaki szabadúszó munkán gondolkozik, akkor érdemes végiggondolnia, hogy milyen előnyökkel és hátrányokkal jár, hiszen egyik munkavégzési forma sem tökéletes. Az alábbiakban megpróbáltam összeszedni a legfontosabb jellemzőket. Előnyök változatos munkák nincs helyhez…..
A WordPress technikai jellegű keresőoptimalizálása bővítményekkel is elvégezhető, akár úgy is hogy nem mélyedünk bele különösebben a SEO mélységeibe. Tegyük azért hozzá, hogy a WordPress beállítása önmagában nem biztos hogy valós eredményeket fog hozni, hiszen ehhez szükség van más dolgokra is,…..
A WordPress keresőoptimalizálása talán a legegyszerűbb a technikai oldalról. De hogyan tekint erre a Google?  Bizonyára pozitívan viszonyul a dologhoz a keresőóriás, hiszen a WordPress elterjedésével sok, többségében szabványos weboldal születik, melynek felépítése egyszerűen elemezhető. Ezt a…..