Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Chack

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szórólapozás agresszív alfajával találkozott naiv lakó házuk bejárati ajtaján. A jelek szerint vegyi eszközök nélkül nem lehet eltávolítani a Pizza King reklámját az üvegről: Az alábbi matricát a panelházunk bejárati üvegajtajára ragasztották tegnap éjjel. Nem tudom,…..
  Finnországban a helységnevek számottevő hányada rendelkezik joki (folyó) vagy järvi (tó) végződéssel. Jurva központjától 4 km-re volt Säläisjärvi, a tó, szóval nem érdemelte ki az utótagot, de Jalasjärvi központjában volt a Jalasjärvi, azaz ”futó-tó”, ami…..
Naiv ügyfél tegnap próbált volna tájolni volánbuszilag, de néhány óra telefonálgatás után feladta a küzdelmet. Naja, tegnap még nem volt hivatalosan riadókészültség: 2013. március 14. péntek 15:50 perc Telefon a Volánbusz  -Népliget- információs irodájához. Automata…..
Miközben a Homár az Impulser-Trade Kft. ügyvédjével levelezik olyanokról, hogy például a februári levél keletkezésének idején létezett-e az idén júniusban alapított Impulser International AG Magyarországi Fióktelepe, elsikkadt egy másik levél, ami szintén nem történhetett meg…..
  22 év telt el a rendszerváltoztatás óta. Azóta sokan és sokféleképpen nyúltak az ügynökkérdéshez, születtek róla ilyen és olyan listák, jó filmek és rosszak, de a mai napig nem tudhatjuk, kit szervezett be a diktatúra titkosszolgálata és kit nem, ki jelentett és ki nem.…..
Nos, mostanra ezt a munkacímet sikerült adni a blognak. Különben is fel lettem homályosítva, hogy az äkäpussi a webfordítók sugalmával ellentétben nem nőstényrókát, hanem méregzsákot jelent. Szóval üdv a méregzsák blogon!Visszaérkeztem Finnhonba, megválasztották az új…..
A mai napom az utolsó a családnál, aupairként. Az elmúlt nyolc hónapomat velük éltem le, így egy kicsit szívszorító érzés ez most, de majd jövök gyakran látogatóba. Álljon itt most néhány kép, akkor és most jelleggel. A lányok idekerülésemkor és mostanában:)Viljaana…..
A blogot egy tisztán pozitív oldalnak szántam. Korábban már használtam az elektronikus naplót arra, hogy kiírjam magamból azokat a dolgokat, amik nyomasztották a lelkemet, de mostanában nincs erre szükségem. Nem azért, mert nincsen semmi negatívum az életemben, hanem azért, mert…..