Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Baranyi Sanyi

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Fotó: Levegő Munkacsoport Szentgyörgyi Zsuzsa villamosmérnök szerint eddig se szennyeztek a dunai hajók: „Márpedig a vízi út a legolcsóbb és a leginkább természetbarát szállítási lehetőség. (…) És nincs kipufogógáz, nincs dízelhajtás, tehát a természetvédelemnek is eleget teszünk.” (Szóömlés,…..
Furcsa egy hely Írország, erősen vegyes tapasztalatokkal – legalábbis Márk szerint, aki összeszedte azt a tíz dolgot, amit a legjellemzőbbnek tart az írek kapcsán a pontosság szinte teljes mellőzésétől kezdve egészen a finoman szólva sem világhírű gasztronómiáig.  Írd meg…..
Rocco Morabito 1967 júliusában egy megbízás miatt kocsikázott Jacksonville-ben, amikor meglátott egy csapat munkást a nyugati 26. utcában, akik egy villanyoszlopon dolgoztak. Morabito így emlékszik vissza a szerencsésen végződött balesetre: „Elhaladtam a férfiak mellett, akik éppen…..
Baranyi Sanyi 2017.01.05 07:41:20
@$pi$: az se semmi, hoguva kocsijabol hivta a mentoket
68-ban mivel hivta vajon?
Fustjelekkel?
A péntek esti Broadway nézők a Hamilton című musical musical mellett valami egészen izgalmasnak is a szemtanúi lehettek...
Baranyi Sanyi 2016.11.22 11:47:22
@Voyager10: te nem tudtad, hogy a legutolso valasztas szamit????
Akkor sokat kaptak, nert az emberek remenykedtek, hogy a ket harmad nagy dolgokat tesz majd lehetove
Aztan, iktor nagy dolgokat csinalt, talan egyszer, majd lesznek becslesek arra, hany ember halt meg a tevekenysege miatt es hanyan hagytak el vegleg az orszagot
Utoljara azert tudott nyerni, mert meg pofatlanabbul csalt mint korabban