Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Narancsfacsaró

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kalocsa blog Újabb "szemét" ügy 2017.01.18 10:12:31
Legutóbbi cikkünk után kaptunk egy levelet (azért levelet mert az írója nem tudott/nem akart regisztrálni a blogon), ahol kifogásolta, hogy miért foglalkozunk annyit az előző időszak hiányosságaival, hiszen csak az nem téved aki nem dolgozik, ráadásul sok esetben nem is a helyi önkormányzatok voltak…..
Narancsfacsaró 2017.01.22 10:17:30
@Lufikalocsa: Akkor ezt az "irományt" úgy kell értelmezni, hogy az illegális szemét nem gond??? Kicsit el vagy te tévedve! Nem tudom ki jelentett föl kit, de abban biztos vagyok ha ez az ügy most lenne, a "tisztelt" ellenzék ott és a sajtón keresztül kiabálna, hogy micsoda szemétség! Ne legyél már ennyire naiv barátom! Akárki rak le illegális szemetet az bűnhődjön! Most épp megint a jelenlegi vezetés! De ki miatt???
Az idősebb generáció nem csak névről ismeri Öveges József professzort, hanem a tévé képernyőjén keresztül is. Éveken át szögezte a nézőket a tévé elé, sokunk számára örök emlék a 100 kérdés-100 felelet és a Legkedvesebb kísérleteim műsora, ahol egyszerűen elvégezhető, mégis látványos kísérleteket…..
Haladva 2016 vége felé, a városon úgy söpörtek végig a zendülések szelei mint Herman Wouk zseniális regényében a Caine hadihajón. Pedig jelenleg még béke is van, bár az elmúlt hetek, hónapok migráns kampánya jobban hasonlított egy közelgő háborúhoz, mint egy békés népszavazáshoz. Annak ellenére,…..
Narancsfacsaró 2016.12.02 16:05:43
@balazsj.: Még a végén kiderül,hogy olvasni jó! Könyveket... Már amit kiadnak!
Arisztotelész kb. 2500 évvel ezelőtt írt először egy üres tábláról, melyre soronként jegyezte fel észrevételeit, gondolatait korának problémáiról. A görög filozófus úgy gondolta, hogy alapból senki sem rendelkezik a bölcsek kövével, a tényeket, az igazságot a maguk valójában és nem mások hatalmi…..
Narancsfacsaró 2016.11.24 20:57:26
@KalocsaBlog: Kiegészíteném, hogy még ki mondjon le: Simon, ja azt már mondtam! Szóval: Bálint, Loib merugye ez kimaradt! Mondjon még le az is aki buzi (meleg Vona, de ez még nem biztos, mármint,hogy meleg), hú a Ferit majdnem kihagytam (Gyurcsány is), kicsit most elbizonytalanodtam, de azt mondja a többség, hogy folytassam! Takarodjon minden olyan ember a politikából aki nem azért dolgozik amiért odaküldték ill megválasztották! Szóval: akinek nem inge...
Narancsfacsaró 2016.11.28 07:46:21
@Suttyokalocsa: Most hallottam, hogy csütörtököm közmeghallgatás lesz a városházán. Javaslom menj el és kérdezz rá a hazugságokra. Ha jól tudom mindenki ott lesz. Ja, hogy ott saját névvel kell kérdéseket föltenni??? Még valami! Ezek a büntik most akkor miért vannak? Mondja már meg valaki, hogy akkor ezek mikor voltak???