Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Elk úr

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Retteg a Fidesz a Momentumtól...
Elk úr 2017.03.13 21:45:21
@pamut: szopjad le vajnát!
  Hogyan kényszeríthetsz egy egy 10 éves gyereket napi 22 óra gyári munkára? Ha máshogy nem, kalapáccsal. Kailás Szatjárti, a 2014-es év indiai Nobel-békedíjasa vészharangot kongat: Indiában a gyerekmunkások helyzete horrorisztikus...
Az már nem újdonság, hogy a szupermarketek különböző módszerekkel próbálnak beférkőzni a pénztárcánkba, legyen az személyes adatgyűjtés, célzott reklám, és még sorolhatnánk. Alapvetően nincs is ezekkel különösebb baj, amíg mi, vásárlók tisztában vagyunk ezeknek a…..
Elk úr 2017.02.24 17:20:12
@báró Csekonics: ez a lejobb hozzászólás! :)
Nosferatu, eine Symphonie des Grauens „266 151 hülye már biztosan van ebben az országban a Békemenet egyik fő szervezője, Stefka István szerint.” (A Békemenet egyik főszervezője szerint mindenki hülye, aki aláírta a Momentum kezdeményezést) A „Békemenet egyik fő szervezője”  részéről ez bizony…..
Elk úr 2017.02.21 12:56:37
Harmadik részével folytatódott az RTL Klub, A mi kis falunk című sorozata. A tovább mögött spoileresen értékeljük a rész eseményeit...
Több mint négyszer annyit költene Tokió az olimpiájára, mint amennyit eredetileg tervezett. Ha mindez nem lenne elég, a legfrissebb számítások szerint Rió legalább 10 milliárd dolláros veszteséget termelt az olimpia miatt. Ezek mellett elmélkedjünk egy esetleges budapesti olimpiára rendezéséről,…..