Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mindennapi kenyerünk

19 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Emlékszem (erre a koncertre pont igen), 2003-ban a már "helyi legenda" Casketgarden egy esztergomi zenekarral lépett fel kis városunkban. Casketékat már ismertük, jók, ésatöbbi, a másikat ők dicsérték, milyen jók. És igen, később, Shockmagazin-os kitérőm során az egyik évértékelőmben, vagy valami…..
Közeledik a születésem évfordulója, amit ezidáig nem igazán tartottam különleges napnak, de most úgy gondoltam, csapjunk bele a lecsóba, azzá teszem. Lesz itt áltudományos baromság és szilárd tények két részben, meg minden faszság, ami eszembe jut, anyag van bőven, majdnem egy hónapja nem írtam…..
Kedves elvtársak, elvtársnők, barátaim, gyíkemberek. Is. 27 éve tértem haza az otthon melegéhez, ott hagyva elvtársakat, elvtársnőket, barátaimat, gyíkembereket. Is. Odaát remek munkát végeztünk, felkészítettük a magyarokat az eljövendőre, kiképeztük őket atomcsapás, szegénység, cenzúra, diktatúra…..
Mi magyarok, Isten választott népe, a Szíriuszról, akik még Jézus rokonai is balkézről, és úgy születünk, hogy már a járókában tudunk hátrafelé nyilazni, nagyon praktikus emberek vagyunk. Bebizonyítom. Régen volt egy olyan szó, hogy lopás, ha igeként használták, az volt a lopni és ragozott alakjai,…..
Kicsi az ország, nagy a bánat. Aki ezt írta, már meg is halt, neki is voltak praktikus gondolatai elkeseredettség ellen, hiába volt szívbeteg, nem hagyta, hogy megmentsék. Sok közhely, okosabbnál okosabb gondolat van, amik mindennapos vendégei a legnagyobb "közösségi" oldalnak. Az emberek a…..
Új hajnal virradt ma kis hazánkra. A sajtószabadság hajnala. Az új, a még újabb, az egyetlen. Ami akármit, bármit, sőt, mindent enged megírni saját magának. Ugyanis a 666.hu (belőttem a számot a kettő közé) vadhajtása, a ripost.hu című online civilizációzsibbasztó, nyomorforgató, zsebben vájkáló…..
Egy lányról fogok mesélni. Ez csak egy mese, csűröm-csavarom, ahogy szeretném. A lány egy mesebeli országban született, szeretetben, szülei büszkék voltak rá, mindenben támogatták. Hívő volt, azon az úton járt, amerre hite vezette. Büszke volt őseire, akik a matematikában, irodalomban, fizikában,…..
Vannak dolgok, amiktől mindenki, felekezettől, identitástól, bőrszíntől függetlenül egyformán mocskos lesz. Ilyen a politika, a parizergyártás, a szobafestés és állítólag a szex is. Utóbbiról nem vagyok meggyőződve, de kidolgoztam egy megoldási alternatívát, ami a mocskosságot alapul véve…..
Rövid posztok ezentúl itt lesznek. Katt a linkre és. Ja nincs és. Mindennapi kenyerünk Tumblr-blog..
Állítottak egy szobrot az V. kerületben anno. Régen, na. Egy rikkancsot ábrázolt és nem tudni miért (a szobrász sem tudta) egy Blikket szorongatott a markában. Hogy ki állította? Most már a kormány tájékoztatásért felelős minisztere az istenadta. Róla szól ez az elképzelt történet. Mert mélyülnek…..
Az amerikaiak megválasztották a számukra leginkább megfelelő elnököt úgy tűnik, bár az eredmények még nem hivatalosak. Mint láthatjuk egy olyan országban, ahol a szavazóképes lakosság 3 %-a szilárdan hisz abban, hogy gyíkemberek irányítják a világot, illetve történelmük során néhány igen jelentős…..
A képet köszönöm Zoli barátomnak. ;-)..
Enyhül és nedvesedik a hétvége. Szerintem ez nagyon jó, mert baromira sokan rá vannak már izgulva, mindkét részről megvan a kémia, szóval jó lesz na, nedvesedjen az a lényeg. Meg enyhüljön, a gyengédség sokat számít...
A dicső hármas a koala, a lajhár és a panda. Először is képzeljétek magatok elé mindegyiket. Megvan? Kezdjük a lajhárral, mert talán az annyira nem nyilvánvaló. Sajátos arcberendezkedése miatt mindig vigyorog, mint aki be van lőve. Nagyon nem siet sehova, 400 méter/órával közlekedik, azt meg…..
Vannak azok a napok, mikor félúton egy kataklizma felé (ha szerencséd van, még időben) rájössz, hogy jobb, ha ma azt az egészséges minimumot nyújtod csak, ami lehetséges, szóval erősen közelít a nullához. Mégpedig azért, mert teljesen mindegy mennyire igyekszel, felhevülten, világmegváltó…..
Nos, volt egy nagyon rövid blog, a Termálsztorik. Meglepő módon sokan olvasták (jobban meglepődtem azon, hogy kik olvasták), így itt lesz folytatása, mikor épp kedvem, vagy időm, vagy témám van. Még olyan is lesz, hogy csak írok bele a vakvilágba. Az a legjobb, nincs feszültség a színvonalra…..
Van olyan, mikor ücsörögsz a holtidőben és érzed, ahogy hív a természet. Felkerekedsz és pár percig csak a két legfontosabbat használod. Az egyik nem igényel különösebb figyelmet, csak a célra kell irányítani, de addig a másik valahogy mindig elkalandozik. Most éppen egy szaklap cikkén dolgozott…..
Kedves(nek tűnő) hölgy csekkol ki a termálból, udvariasan elköszönök, majd indulok ki cigizni. Na, ez nem lenne sztori, szerencsére a hölgy kisegít, még kint vár valamit vagy valakit.Rágyújtok, közben odafordulva megjegyzi, olyan "szép időnk van" jelleggel, hogy nincsenek ma sokan. Mivel erre nem…..
Van úgy, sőt, legtöbbször úgy van, hogy negyed órával a zárás előtt már csak a halált zárást várod, így viszonylag sokszor felkészületlenül érnek ilyenkor a vendégek. Amíg a viszontlátásra különböző nyelvű változatai mennek már szilárdan tolod rá a választ, amennyire erődből telik. Addig. De…..