Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zedonbass

14 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2007 januárja van, harmincpár éves vagyok, középhaladó szintű sportrajongó. Főleg persze európai foci, de egy ideje már felfigyeltem éjjelenként a Sport TV műsorán az NFL-re, néha elkapom éjjeli csatornaszörfözés közben, sokszor ott is ragadok, ha izgalmasnak tűnik, de mindenfajta elkötelezettség…..
Welcome to the Max - ezt a szlogent kapta a Netflix nőibörtönös sorozatának júliusban érkező hatodik évada, amiben, legalábbis az előzetes alapján még jobban letekerik vicc-potmétert, és fogat csikorgatunk majd az elítéltekkel együtt, sürűn. De hol van Alex? Hát nem jegyben járnak Piperrel???..
A Richmondból érkezett negyedik körös választott magasztalja a veterán irányítót A New York Giants választása a negyedik körben, nyolcadikként Kyle Lauletta irányítóra esett a 2018-as NFL-drafton. Pénteken, a Giants újoncainak minicampje előtt nyilatkozott a sajtónak, és Shurmur is szólt néhány…..
forrás: bigblueview Miután egy névtelen játékos kritizálta a New York Giants vezetőedzőjét, Ben McAdoot az ESPN egyik riporterének, úgy nyilatkozott, hogy a nála mindig nyitva az ajtó és nincs mit tennie, mivel nem ismeri a forrást.  ..
Michael Eisen A Giants még csak az idény negyedén van túl, de máris nehéz helyzetbe került. 0-4-es mutatóval még van lehetőség és elég idő, hogy a hátralévő 12 meccsen eredményessé tegyék a szezont. A következő mérkőzésen kiderül, hogy van-e esély erre; vasárnap a Los Angeles Chargers fogadja a…..
A Giants edzősorában szereplő Donte Deayon fizetése az elmúlt idényben heti 6900 dollár volt. A veterán cornerback Dominique Rodgers-Cromartie lehetőséget adott neki néhány száz dollárnyi bérpótlékra. "Azt mondta, hogy valahányszor sikerül labdát fognom mellette, ad nekem egy százast" - mondta…..
Hugh Freeze, az Ole Miss edzőjének nyilatkozata a korábbi játékosáról...
Rövid beszélgetés Davis Web irányítóval a bigblueview.com honlapon. Az NFL játékosfigyelői számára a legfontosabb kérdés Davis Webbel kapcsolatban az, hogy képes-e alkalmazkodni a profi stílusú támadójátékokhoz, miután spread (sok elkapós) játékrendszerben irányított a Texas Tech és a California…..
Az első ellenfél a Green Bay Packers csapata lesz, - ha vasárnap nyer a Lions ellen, és- a Seahawks legyőzi a 49erst. Az első ellenfél az Atlanta Falcons csapata lesz, - ha veszít vasárnap a Saints ellen, és- a Seahawks is elveszíti a saját mérkőzését, továbbá- a Lions megnyeri a csoportját. Az…..
A szokásos heti riport vezetőedzőnkkel a csapathonlapról. K: "Közeledünk a rájátszáshoz, de még nincs bebiztosítva a részvétel, így minden mérkőzés egyre fontosabb. Sok olyan játékos van, aki még nem nézett szembe ilyen helyzettel. Szeretné, hogy erősebb elhatározással induljanak neki a következő…..
Három újságíró véleményét olvashatjátok a Giants honlapjáról, akik azt vizsgálják, milyen változtatásokra lenne szükség, hogy a csapat jól szerepeljen a Dallas ellen.   A passz elleni védekezés kulcsfontosságúJohn SchmeelkNehéz a védelemmel foglalkoznom, miután a Giants mindössze 234 yardot ért el…..
(Fordítás a csapathonlapról.) Peter King, MMQB"A vasárnapi meadowlandsi mérkőzés utolsó értelmezhető játékában a New York strong safetyje, Landon Collins éppen ott volt, ahol lennie kellett: a labdánál. 1 perc 19 másodperccel a lefújás előtt a Chicago 22:16 arányú vereségre állt, és a Giants 49…..
A szokásos heti interjú vezetőedzőnkkel, Ben McAdooval (fordítás a csapathonlapról)..
A következőképp látták az újságírók a Philly elleni mérkőzésünket: Peter King, MMQB:"- Eli Manning megjelenése korántsem emlékeztet vasemberre, ennek ellenére a 35 éves irányító 12 éve egyetlen mérkőzésről sem hiányzott. A rájátszásokat is beleszámítva 202-szer szerepelt sorozatban kezdőként, ezzel…..
Három év után először sikerült nyerni az Eagles ellen, ezzel 5-3-ra alakult a csapat mérlege. Vajon a sorozatban második győzelem azt jelzi, hogy a csapat végre elkapta a fonalat? Erről, és sok másról nyilatkozott vezetőedzőnk, Ben McAdoo."Jó érzés volt győzelemmel visszatérni a bye után. Mostantól…..