Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Benigna

0 bejegyzést írt és 104 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Íme, ennyire tellett az OSA-tól:http://anonymousok.blog.hu/Akinek kétségei lennének, hogy ki áll mögötte, a "linkblog" szekció mindent elárul...
Kampány a Sikeres Vállalkozásokért - jól hangzik, ugye? Nehéz ma úgy hírműsort nézni a TV-ben, hogy legalább egyszer szóba ne kerülne "a kis- és középvállalkozások támogatása"...
Belső körüzenet:   Tudjátok, nagyszerű híreket vártunk az utóbbi napokban az élő IAS rendezvényről, Saint Hill-ből. Nos, tegnap megtörtént a nagyszerű bejelentés: Kunfalvy Ákos és Soós Zoltán IAS-szabadság érdemérmesek!!! Természetesen a Drogellenes Marathonban…..
Egy, névtelenséget kérő forrás jóvoltából eljutott hozzám a Drogmentes Magyarországért Maraton ún. "admin skálája" (központi stratégiai terv).   Íme:                                …..
Benigna 2008.10.30 09:35:54
Hát, ha a nyugati kultúrát az európai alatt érted, már az is megvan 1000.
Szerintem a drog 2 okból lett mostanra olyan nagy probléma.
1; A régiek nem foglalkoztak vele annyit, illetve elmisztifikálták. Arról vannak leírások, hogy használtak hallucinogén anyagokat, de ezeket varázslatokhoz, miegymáshoz kötötték. Pl: leírtak egy kenőcsöt, amivel, ha bekened magad, tudsz repülni. Erről azóta bebizonyították, hogy "drog" volt.Más részüket fájdalomcsillapításra használták. Szóval, a probléma már régen is megvolt, de akkor boszorkányságnak, varázsitalnak tartották, nem ismerték fel.
2; A modern világ. Manapság laborokban sokkal erősebb szereket állítanak elő, mint amit annó a közép-és ókorban főztek. Emellett a szállítás is egyszerűbb lett, ill. az üvegházakban tudunk olyan drognak alkalmas növényeket termeszteni, amik nem őshonosak itt, ezért régen nem juthattunk volna hozzá. Na meg a beszerzés... Sokba kerül, de mégis könnyebb, mint annó.
Bocsi, amiért összekevertem a bejegyzéseidet Lyukasbográcséival.
ON: szerintem ez az irat bizonyítja, hogy a Maratonnak igenis köze van a szcientológiához. Ebben az esetben nem tisztességes, hogy a szervezők ezt tagadják. Ami a kisiskolás korosztályt illeti: az összes elítéli a drogokat, ha megkérdezed őket. Sajnos, ez nagy részüknél megváltozik pár év múlva. Leteheted a kapitányi esküdet 8 évesen, ha kamaszként olyan társaságba kerülsz, jót röhögsz majd kiskori magadon, és ugyanúgy lövöd magad, mint azok, akik sosem vettek részt a Maratonon.
Ez a videó El Chupacabra-ban készült. Kirándultak az erdőben, de láttak a bokorban egy élőlényt. Vajon eljött Gollam a Gyűrük urából? ;)  Köszönjük, Norman Bajsz. ..
Úgy látszik, az egyház elővette a régi receptet: rossz hírekkel sokkol, ellenségképet fest (aki felelős az egészért) és az egyedüli megoldásként a saját módszerét propagálja.   Ja és bónuszként természetesen ki kell menni a mostani, az angliai Saint Hill-ben tartott…..
Az MTV Az Este c. műsorának július 10-i adásában sajátos párbeszédet láthattunk a betiltott étrend-kiegészítőket forgalmazó orvos, Lenkei Gábor, valamint Falus Ferenc országos tisztifőorvos között. Ebben Lenkei Gábor tett néhány olyan állítást, amelynek valóságtartalmát könnyen ellenőrizhetjük. De…..
A HírTv lehozta a következőket: Forrás: HírTV weboldal (videóval)   Megvetette lábát a szcientológia egyház a magyar középiskolákban. Az Oktatási Minisztérium és az Oktatási Hivatal ugyanis erre a tanévre is kötelezővé tette a középfokú oktatási intézmények számára…..
Rémálom blog Segítségkérés 2008.10.01 11:12:00
Az alábbi levél kommentben érkezett, nem változtattam rajta semmit, csak tördeltem a könnyebb olvashatóság érdekében. Kérlek benneteket, segítsünk a hozzászólónak, adjunk tanácsot, bár a szcientológusok mentalitását ismerve tudom, hogy ez sokszor süket fülekre talál. A…..
Ez a szójegyzék a teljesség igénye nélkül készült, a szcientológusok között leggyakrabban használt szavakat, szlengszavakat és rövidítéseket tartalmazza. Lesz egy másik post is, amelyik a munkatársak által használt kifejezéseket tartalmazza.1.1: (ejtés: egypontegy, egy-egy) egy…..
Benigna 2008.10.03 14:21:43
Válogatás a közelmúlt szcientológus emailjeiből:   Tárgy: Eladó holmik Sziasztok! Barátainknak segítünk eladni néhány dolgot, hogy mielőbb ki tudjanak menni Saint Hill (a szcientológia angliai központja Sussexben - Reformer)-be. Az alábbi tételek közül lehet válogatni:…..