Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Via de. Servicio privata

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha azt mondom mustár, te azt mondod kolbász - ez akár valamilyen mondóka része is lehetne, hiszen a mustárról mi más jutna eszünkbe, mint egy jó kis balatoni (az év többi szakában piaci) kolbász, bőséges mustár adaggal, meg egy nagy karéj házi kenyérrel persze. A mustár azonban ennél sokkal többet…..
Divatos téma, ráadásul most tervezzük a másodikat, így az első posztom, amibe be tudtam vonni a feleségemet is. Persze a saját és ismerőseink helyzete mellett a Google segítségével szétnéztem a világban is. Mikor megtaláltam Domicát, a példaértékű korfájával és az alacsony női foglalkoztatási…..
Via de. Servicio privata 2018.07.28 16:41:42
@Nancsibacsi: "fél év alatt kitanulja" - és addig miből élnek?
Via de. Servicio privata 2018.07.28 16:44:47
@Nancsibacsi: ez csak a szülés. Mire eléri a keresőképes kort, addig még megfordulunk egy párszor valamelyik eü intézményben. Tudod mennyibe kerül manapság egy szemüveg, vagy egy fogszabályzó? És ezek még csak a leggyakoribb dolgok
PURE DESIGN Hálószoba képekben 2018.05.15 14:19:14
Amikor beköltöztünk ebbe a lakásba, hálószobát mindenképpen szerettünk volna. A panelban a másfél szobában erre nem volt mód, de itt adott volt egy 3x3 méteres kis szoba, éppen méretes, fészeknek való. Azonban a padlója sérült volt, mert a fala a konyháéval határos, ahol egy korábbi csőtörés…..
Furdancs Blog Szőnyeg a falon 2016.05.12 19:54:39
Ez egy gyors poszt lesz, cserébe legalább rövid. Mostanában permanens témahiányban szenved a szerkesztőség, ezért minden szembejövő megírnivalóra próbálunk lecsapni. Az történt, hogy tegnap a jónevű JAB Anstoetz cég csodálatosságos budapesti képviseletén kellett a falra felrögzíteni egy 2x3 méteres…..
Via de. Servicio privata 2018.02.08 10:27:03
Egy édesanya intim képet osztott meg otthoni szüléséről, hogy bátorítsa a nőket, hogy harcoljanak azért, hogy úgy szülhessenek, ahogy nekik a legjobb. A képet a szülés utáni percekben készítették...
Via de. Servicio privata 2018.01.13 10:13:17
Egész nap Facebookozol? Felkelés után első dolgod csekkolni az Instát? Na és 10 évvel ezelőtt milyen honlapokat böngésztél? Képzeld, a legtöbb még ma is működik, csak már jóval kevesebben kíváncsiak rájuk. Fedezd fel velem újra az internet legjavát!  1. KvízPart.hu Tisztán emlékszem a napra,…..
Via de. Servicio privata 2017.12.09 21:35:14
Az utóbbi időben ismét divat lett zokni nélkül hordani a cipőt (köszönjük meg a nagy divatházaknak!), aminek egyik felettébb kellemetlen következménye lett a lábgombás megbetegedések nagyarányú elterjedése...
Vannak az életben nagy találkozások, ilyen volt a tegnapi találkozóm Bogival, aki hozott nekem ajándékba néhány nagyon szép tobozt és óriásdiókat!Utóbbiakat a nagypapája ültette fáról, emiatt az ő számára és ezáltal az én számomra is különösen értékesek ezek a darabok.Szerettem volna felhasználni…..
Mindennap használunk az élő beszédben latin kifejezéseket – hol jól, hol rosszul. Míg a sznob ember csak használja ezeket a latin mondásokat, addig a művelt azt is tudja, pontosan mit jelentenek, és honnan származnak. A DictZone latin-magyar szótár segítségével összeszedtük az 5 leggyakoribb latin…..
Via de. Servicio privata 2017.08.11 06:16:38
Kiabálás és röpködő papi pofonok, erőszakkal és kirúgással fenyegetőzés, kötelező misék és körmenetek hétvégén és az ünnepek alatt, megfélemlített és tehetetlen tanári kar. Így festette le számunkra egy kétségbeesett szülő egy Bács-Kiskun megyei általános iskola mindennapjait, mióta pár éve egyházi…..
Via de. Servicio privata 2017.07.24 07:39:03
Ha már nem is emlékszel, hogy milyen színű a folyosódon a fuga, vagy neked sem szóltak annak idején, hogy a fehér fuga szép, de nem praktikus... akkor neked is pont erre a módszerre van szükséged, hogy újra ragyogjon a lakás. Lehet, hogy már megvan a saját kedvenc szered, de ha egy picit is fontos…..
Via de. Servicio privata 2017.07.20 23:07:57
Nyáron evidens, hogy szívesebben töltünk több időt a szabadban, hétvégén egy jó kis esti szalonnasütésnél nincs is jobb. Persze vannak zavaró tényezők is, mint például a szúnyogok. Természetesen vannak riasztók, amikkel ha jól körbe fújod magad, talán megvéd a rovaroktól. Meg lehet, hogy az…..
Via de. Servicio privata 2017.07.07 08:33:54
A mozaikokkal kapcsolatos tudományom az eléggé hiányos és akkor még finoman fogalmaztam. De úgy vagyok vele, hogy mindent el kell kezdeni valahol, ezért belecsaptam a lecsóba. Volt egy rakás porcelán tányérom, amiket szerettem volna felhasználni valahogy annak ellenére, hogy töröttek vagy csorbák…..
Via de. Servicio privata 2017.04.17 23:02:55
A menstruáció természetes dolog, évtizedeken keresztül kíséri végig egy nő, és így aztán egy férfi meg egy egész család életét is. Nyilván nem ciki tehát beszerezni a nevezetes napokra szükséges kellékeket. Mégis valahogy intim dolog tampont venni. Tök érthető, ha valaki nem repes az örömtől, ha…..
Minden vásárlás egy döntés, egy szavazat valami mellett, mégha ennek a hétköznapi súlyát nem is nagyon vesszük magunkra. Ebben a posztban csupa olyasmit ajánlok, amiket használva a mindennapokban is tehetünk valamit környezetünkért, mert akár a tárgyak használatának köszönhetően kevesebb hulladékot…..
Via de. Servicio privata 2016.12.13 21:20:47
@dream_azure: megmutatod? (Legalább a linkjét :))
Via de. Servicio privata 2016.11.21 06:56:09
@Anna King: mindkét szülőm arról számolt be, h gyerekkorukban náluk reggelre érkezett. Mikor még kicsik (ovisok) voltak a gyerekek, nálunk is így volt