Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hvtheory

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Új műsorvezetőt kap az Év hotele című műsor. Ez az RTL Klubon látható, minden vasárnap 12:30 perctől, egy olyan magazin, aminek minden adásában magyarországi szállodákat mutatnak be, amik közül az év végén a nézők választják ki a legjobbat. (Mondjuk minden hónapban lehet szavazni és nyerni is…..
Nem jutott be az élő adásba a The Wedding at the Slaughterhouse nevű grindcore zenekar, mert az X-Faktor egy tévéműsor, aminek van kereskedelmi értéke, és abba nem fér bele, ha hetente (vagy legalábbis az első héten mindenképpen) egy hosszú hajú, szakállas pali földöntúli hangon hörgi a mikrofonba…..
hvtheory 2016.10.31 12:23:28
Borzalmas !
Szóval szerintem a nézettség pont emiatt csökken a tehetség kutató válogatói után a felére , (negyedére) . Soha nem néztem végig még egyetlen egy tehetség kutatót sem, de most elkezdtem a válogatót ami , zseniális volt, a mentorok miatt ! Még úgy is, hogy Tóth Gabi a zsűriben ült . Vicces és szórakoztató volt.. de aztán jött a tábor ami már annyira mű volt, hogy egyedül Puskás Peti tudta eladni azt, " hogy amúgy nem mindent a szerkesztők mondanak a fülükbe, hogy később jól össze tudják vágni " annyira zseniális színész!!! By Alex pedig annyira igaz ember, hogy a mai napig nem értem miért akarják megváltoztatni és ő miért akarja, hogy bárki megváltoztassa amikor én simán írnék róla egy szitkomot annyira szórakoztató az, hogy ő nem akar szórakoztató lenni. Gáspár Lacit pedig tényleg minden hova zsűritagnak még igy is, hogy róla aztán le rí, hogy mindent a fülére mondanak !
De azért elképesztő volt, hogy By Alex érdektelen arca néha amikor a fülére szóltak, hogy "Alex figyelj már ", hogy meg tudott változni. És Peti alázata, hogy teljesen máshol van fejben az arcán még is az ül, hogy figyelek ... Zseniális.
És akkor jött a Mentor ház !
Klisé .. klisé .. klisé.
A mentor segédek Zseniálisak voltak , Lábas Vikiért annyira oda vagyok , hogy Tóth Gabi helyére legközelebb Őt ültessék annyira szuper Nő !
És Peti öccse Dani is annyira jó humorral rendelkezik, hogy legalább volt is valami jó a " mentor házban "
Caramel pedig Caramel, ahogyan Gáspár Laci is Gáspár Laci.
A szombati a vasárnapi műsor egy színdarab volt.
Szóval a tábor és a mentorház túl dramatizált összes kliséjét amit a dramaturg órákon megtanultam ott volt kétszer 1,5 órában .. borzalmas.
Ha T. Gabi nem válassza be a Lizát még annyit sem ért volna az egész műsor.
Az, hogy Peti nem juttatta tovább Mata Ricsit pontosan annak az igaza amit leírtam, hogy megrendezett. És felháborít az is , hogy Peti szájába adják azt, hogy egy olyan fiút be kell választani mint a Kristóf, mert fura és, hogy kellenek a fura emberek
És képes kimondani azt, hogy ő is fura volt . Komolyan mondom ne említsünk már egy értelmiségi Puskás Petit egy lapon egy Kristóffal..
És akkor arról nem is beszélve, hogy olyan unalmassá téve a műsort a csűröm, csavarommal, hogy elmondja a Mentor ki kit visz tovább, mintha még 2012- ben ülnék a dramaturgia órákon .
Szóval szép volt jó volt elég volt .
Erre mondják azt, hogy a jóból is megárt a sok !!
Hajrá Liza!!!!!!