Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kavafisz (törölt)

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igazából nem nagyon zavarnának ezek a dolgok, ha nem lennének ennyire törvényszerűek.Az utóbbi nagyjából egy évtizedben két ember halt meg Magyarországon, aki ennyire népszerű volt, és ami velük történt (természetesen) a haláluk után, az mindent tökéletesen ábrázol, ami itt…..
Jogos és régi kritika, hogy a Hallmark csatorna és a filmjei nem kerültek még ide. Először nem nagyon értettem ezt, aztán ráálltam a Hallmarkra és minden helyre került. A Hallmar az édes ZS, ahol a forgatókönyveket a Buci Maci és Danielle Steele a Biblia és cukor hozzáadásával…..
Nekünk sikerült az, ami mindeddig senkinek, el tudtuk érni, s meg tudtuk szólaltatni a Tocsik ügyben évekig ártatlanul meghurcolt, sokat szenvedett Nógrád megyei honatyát a házügyéről. A salgótarjáni politikus telefonja sokáig kicsengett, már azt hittük, mi sem érjük el, amikor…..
kavafisz (törölt) 2009.04.22 15:07:47
:)
Fenyegetni azok szoktak, akik valamiért idegesek. Morvai Krisztina láthatóan ideges, mostanában naponta újabb fenyegetést ad ki.Nem kell a gyilkos, csirkefogó Bajnai, akinek gyalázatos pénzéhsége miatt kilenc magyar ember lett öngyilkos és félezer magyar család ment tönkre. Amit…..
Sárdobáló Et resurrexit 2009.04.12 15:00:00
Pilinszky János   Harmadnapon   És fölzúgnak a hamuszín egek, hajnalfele a ravensbrücki fák. És megérzik a fényt a gyökerek És szél támad. És fölzeng a világ. Mert megölhették hitvány zsoldosok, és megszünhetett dobogni szive - Harmadnapra legyőzte a halált. Et…..
kavafisz (törölt) 2009.04.12 23:24:09
B@sszuskulcs Prostitúció 2009.04.10 18:48:00
 Mi az a pont, mikor már átlépjük azt a határt, hogy szükségünk legyen érzelmekre ahhoz, hogy szexbe kezdjünk?Én a no name szex híve vagyok. Nem táplálok érzelmeket a partnereim iránt, hiszen hideg fejjel nem marad más, csak a puszta, gusztustalanul csodálatos élvezet, s…..
kavafisz (törölt) 2009.04.10 19:25:51
Budai barátom (a továbbiakban: Bébé) mutatta nekem azt a furcsa kiadványt, amit az egyik reggel talált postaládájában. Bébé elmondása szerint arra lett figyelmes, hogy a láda kinyitása után a fél esőerdőnyi, duguláselhárítást reklámozó cetlik hullása közben Morvai Krisztina…..
Proszektúra Temessünk 2009.03.01 14:52:00
Temetési meghívót kaptam. Mint sokan mások. Ezek szerint március 3-án kedden 13 órakor legyünk Tatárszentgyörgyön a 27 éves Csorba Róbert és az öt éves ifj. Csorba Róbert temetésén.A meghívó felidézi a kis unoka életének utolsó pillanatait a nagymama szavaival. „Fogtam…..
Adatgyűjtés okozta a keddi leállást a Gmail szolgáltatásában - jelentette be Matthew Glotzbach, a Google Entreprise részlegének egyik igazgatója. A cég a leállás négy órája alatt átnézte az összes emailt, amit a felhasználók egymásnak küldtek, és kihalászta belőle a…..
„Az ember lassan megérti a világot, s aztán meghal. Megérti a tüneményeket és az emberi cselekedetek okát. Az öntudatlanság jelbeszédét... mert az emberek jelbeszéddel közlik gondolataikat, feltűnt neked? Mintha idegen nyelven, kínai módon beszélnének a lényeges dolgokról,…..
kavafisz (törölt) 2009.02.21 11:04:30