Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bagaméri55

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez a nap is eljött. Az utolsó VV8 hogyvolt Powered By Chat Géza. Emlékszem a hatodik etapra, aminek mind a 120 napját Sixxszel ketten nyomtunk le. Az se volt egy fáklyás menet, vagy egy leányálom, sem egy tündérmese, de egy kósza gyaloggalopp se. A hetedik már jobb volt, mert azt már öten szopkodtuk…..
bagaméri55 2016.12.10 08:38:32
@Pék Sütemény: Szerintem pedig még véletlenül se nyerjen egy olyan valaki, aki kifelé azt sugallja, hogy így-úgy nem beszélünk a nőkkel, miközben minden cselekedete és tette arra irányul, hogy a nő alsóbbrendű lény és engedelmességgel tartozik. Szerintem nem menő a nők megfélemlítése, az elfojtott agresszió. Arról nem beszélve, hogy mennyire buta.
Kárszeg azért olyan bántóan buta, mert lusta volt az életben mindenhez. A tanuláshoz, a munkához, mindenhez.
Bárki nyerjen, csak ez a nőket lenéző, agresszív ostoba ember ne.
bagaméri55 2016.12.10 13:42:04
@mentolos lecsó: Még az a szerencse, hogy "Papival" csak az a gond, ahogy a nőkkel bánik és őt nem irtanád ki.
Itt van Papika története. Az szintén felbecsülhetetlen közkincs - Béla testvérével együtt:
"Egy hatvani konditeremben több mint három éve történt bűncselekmény miatt indult eljárás végére tett pontot a Fővárosi Ítélőtábla a közelmúltban. Jogerős ítéletében a másodfokú bíróság enyhített a – cselekmény elkövetésekor a 21. életévét még be nem töltött – vádlott büntetésén és a kiszabott két év börtön fokozatú szabadságvesztés végrehajtását is felfüggesztette 5 év próbaidőre. Az enyhébb büntetést azért hozta az ítélőtábla, mert időközben hatályba lépett a 2012-ben módosított Büntető Törvénykönyv, aminek alkalmazása kedvezőbb volt B. Krisztián terheltre nézve.

Az Egri Törvényszék egyébként életveszélyt okozó testi sértés bűntette és garázdaság miatt marasztalta el a fiatalembert, aki tettéért az elsőfokú bíróságtól három év börtönbüntetést és közügyektől való eltiltást kapott, ugyancsak három esztendőre. A törvényszék arra is kötelezte a vádlottat, hogy vagyoni és nem vagyoni kártérítés címén egymillió ötezer, ügyvédi költségként 50 ezer forintot fizessen meg. A sértett egyéb anyagi igényét polgári peres útra rendelte terelni.

Maga a cselekmény még 2011. február 4-én, a késő délutáni órákban történt Hatvanban, az egyik konditeremben. A több helyiséges földszinti létesítményben hárman is „dolgoztak”, amikor a vádlott a bátyjával együtt megérkezett. Az őket a recepciónál köszöntő H. Attilát, a tulajdonost a bejárati pultnál helyettesítő fiatalembert B. Krisztián – azzal a kísérő szöveggel, hogy itt bezzeg üdvözli, de a városban elfordítja a fejét – tenyérrel pofon ütötte. A csattanásra a többi teremből is odajöttek a kondizók, közöttük a sértett V. Zsolt és próbálták nyugalomra inteni az indok nélkül pofozkodó vádlottat.

A csitítás nem hatotta meg a 21 éves terheltet: mindenáron össze akart csapni V.-vel, aki azonban hátat fordított neki és indult vissza a gépekhez. A vádlott ekkor az edzőtrikójánál megmarkolta a sértettet, erőszakkal maga felé fordította. A megragadott ember azt mondta támadójának, hogy nem akar semmiféle balhét, engedje el. „Te köcsög, nagyképű fasz, tedd fel a kezed!” – hangzott a felszólítás egy ökölpárbajra, amire a sértett nem volt kapható, így a terhelt e nélkül „intézkedett”: legalább háromszor – ebből egyszer állcsúcson – megütötte őt. V. az utolsó ökölcsapástól merev testtel hanyatt esett, és a már eszméletlen ember feje a beton alapzatú, szőnyeggel borított padlóhoz csapódott. B. Krisztián indult volna a következő edzőtermi vendég felé, ám ekkor a bátyja, B. Béla rászólt: „Őt ne bántsd!”. Az egyik vendég, P. G. az ájult társát látva azt mondta, mentőt kellene hívni, mire az idősebbik B. úgy reagált, hogy nem kell, elég lesz fellocsolni.
Így is történt. P. G. és H. Attila vízzel locsolták az eszméletlen sértettet, s amikor érzékelték, hogy nincs teljesen magánál, az öltözőbe kísérték, majd kocsival hazavitték. V. Zsolt édesanyja, látva fia állapotát, azonnal mentőt hívott. A kórházba szállított 31 éves fiatalember a fejsisak tarkótáji bevérzését, a tarkócsont pikkelyének jobb oldali törését, lágyburok alatti vérzéseket és agyzúzódást szenvedett el. A sérülések 8 napon túliak, közvetetten életveszélyesek voltak – állapította meg az igazságügyi orvos szakértő. A gyógykezelés előrehaladtával az is kiderült, hogy a sértett teljes mértékben elvesztette a szaglását, ami maradandó egészségkárosodást jelent.

A büntetőeljárás „sajátos” színfoltja volt B. Béla vallomása, illetve a vallomás megtagadása. Az első rendőrségi kihallgatáson élt a hozzátartozókat megillető mentességgel és nem tett vallomást. A bíróság ki is emelte ezt a momentumot, hiszen annak tükrében, hogy később – már ügyvédje jelenlétében – B. Béla úgy nyilatkozott, hogy „ő botlott meg a szétszórt súlyzókban és esett neki véletlenül a sértettnek, amitől a férfi eldőlt”, igen érdekes a történet. A törvényszék szerint a vádlott bátyja hamisan tanúskodott, hiszen, ha úgy történt volna, mint előadta, akkor nem a hallgatás jogát választja a rendőrségen, amikor az öccse őrizetbe vétele volt a tét, hanem rögtön előáll a véletlen megbotlással."
Már két hét sincshátra ebből a derbiből. Annak is örülnék, ha most vasárnap lecsatlakozhatnánk aValó Világ Powered by Big Brother kobalt keménységű kontentet lövelő csüngő csöcseiről. Na mindegy. Zuhanjunk neki a mai igen tartalmas összefoglalónak! Az egy dolog, hogy Mici és Zsolti kiesése után…..
bagaméri55 2016.11.30 09:20:20
@MacákékIcukája: Hihetetlen, hogy itt egyesekben micsoda rosszindulat tombol. Azt sem tudod, hogy valóban megtörtént-e a dolog, de úgy beszélsz mintha a te személyes sérelmed lenne....
Van itt gúny, alázás, lenézés, kárörvendés és a többi és a többi.
És a kommentelők nagy része itt messze különbnek érzi magát a "lemmingektől"....
Nézzetek tükörbe!
 A Pusztító Ostorlábú, A Málnaszöktető Kis Iparos, A Flegma Tivy megüzente, hogy a Hogy Volt Online magazinnak nyakába baszajt egy pert. Ha ebből lesz is bármi, akkor abban én is szügyig benne gázolok, így engedtessék meg egy kis öntömjénezés. Tivy, Te egy olyan csodája vagy ennek a Földnek…..
bagaméri55 2016.11.16 16:16:39
@BAZINGA2: Jaj hagyjuk már ezt az álszent dumát. Nézzél már Micire! Mi a természetes rajta? Semmi. Gusztustalan műcsöcsök (mert ezeket mellnek már nem lehet nevezni), műhaj, műköröm, műszempilla, feltöltött száj stb. Egy porcikája sem természetes lassan. Azért ahogy kinéz, ő tehet. A hasán a háj is azért van nagyrészt, mert ezeket a dudákat betetette magának, és a felső teste másként nem tudná cipelni ezeket a súlyos lufikat, így a zsír a has derék tájékon rakódik le. (lásd pl. Zalatnai. Nála ugyanez volt). A picsáig érő ízléstelen tüllszoknyákról és a 80 kiló sminkről még szót sem ejtettünk.
De a belsője éppolyan undorító, mint kívülről. Egy iszákos, dülöngélő, rosszindulatú nő, aki összekurválkodott magának a kocsitól kezdve mindent, majd sokadjára kéri ki magának, hogy ő nem kurva és pénzért soha nem szexelt.
Okádok ettől a nőtől. Akkor is ha részeg, és akkor is, ha józan.
Megint képregény, a múltkor is bejött. Enjoy...
bagaméri55 2016.11.08 16:47:30
@alsophila.grahami: A Paula és Paulina című örökzöld dél-amerikai szappanoperában hívták a főhőst Bracho-nak (ejtsd Brácsó). Innen vette Krisztián ezt a nevet. Őt Baranyinak hívják. Ez a Brácsózás éppen olyan, mint Győzikénél a Hozé Ármándó. Ezek az egysejtűek csak ilyen bugyuta szappanoperákból tudnak maguknak hősöket választani. Nem is kell csodálkozni, hogy annyira sötétek, hogy még Magyaroszágot sem ismerik fel a térképen.
Dávid megbukott a saját intelligenciatesztjén, Soma szőkébb lett és ezért hisztisebb, Vivienről kiderült, hogy rutinos szájpecekviselő, fiúk és lányok egymás közt nyált cseréltek, Mici és Krisztián végre nyugodtan dughattak, Mr. Katrina, a két lábon járó Halloween dekoráció meg valamiért azt…..