Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Napsugár.

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem tudok aludni. Hallom, ahogy odakint csendesen esik az eső, elmélázok az esőcseppek halk koppanásán és eszembe jut a tegnap este folytatott beszélgetésünk, a játékos civódásunkkal egyetemben. Meg mernék rá esküdni, hogy a finom provokálásokkal szándékosan akartad próbára tenni a türelmemet.…..
Szükségem van arra az akaratos farkadra... Arra vágyom, hogy basszál meg. Akkor is, ha nem akarom, és akkor is, ha akarom. Kínozz! Kötözz meg és döfd a pinámba a faszod! Őrülten kívánlak...
Imádnivaló szerelmem! Képtelenség kiverni a fejemből a lassan valóra váló találkozásunkat, melytől jelenleg még hónapok választanak el. Tudod, hogy nagyon sokat gondolok rá, hogy milyen lesz majd a valóságban előtted állni? Egyszerre vágyom, de ugyanakkor félem azt a pillanatot, amikor majd…..
Ha nem lenne olyan bonyolult a szexhez fűződő kapcsolatunk, akkor elsősorban két okból szexelnénk: mert jól akarjuk érezni magunkat, illetve, mert gyereket szeretnénk. Az előbbi sokkal gyakoribb lenne, mint az utóbbi. De lehet, hogy ez az egész csak merő fantáziálás, hiszen az állatvilágban is van…..