Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Apja

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A gyerekek kivansaga teljesult! Kis 4 honapos golden retrievert kaptak. Par szoban: eleven, mindent rago, mindent felborito, kivancsi kiskutya. Sokat kell meg tanuljon de foleg a macskankal kell meg osszeszokjon (nehezen megy a baratkozas ...). ..
MihelerHaz - Nagyvaradon Betontegla 2008.05.19 14:47:00
Ma kell erkezzen a betontegla a Fruhwald-tol. Megint pakolnak le a telekre anyagokat, csak mar nincs nagyon hely pakolni... Minden mar a szomszedunknal van... Szep idot josolnak holnapra is, de majd meglatjuk.A gyerekek nagyon orulnek hogy mar latszik "valami" a hazbol... ..
Igy kellene hogy maradjon az ido meg egy par napig. Kiszaradna rendesen a fold.A tegnapi esozesektol ujbol megtelt a kiasott pince. Ugy mukodik mostanaban mind egy vizgyujto...ami bele folyik, benne is marad. Egy vizpompat kellene beszerezni.Kepet keszitettunk ahogy ki van merve a haz, de meg mindig…..
Apja 2008.04.22 07:29:26
www.ecmwf.int/ egesz europara orszagonkent idojarasjelentest ad


severe.worldweather.wmo.int/ nemzetkozi helyzetjelentes

Meg ezek lemaradtak a tegnapi gyujtemenybol
Jo idojoslast kivanok mindenkinek es jobb idot
A blogoláshoz hozzátartozik az is, hogy a bloggerek előszeretettel módosítgatják, csinosítgatják blogjukat. Ehhez pedig némi html/css ismeretre is szükség van. Összeállítottunk egy segédletet, melyben részletesen elmagyarázzuk, hogy hogyan működnek a blog.hu-s tagek. Tanulásra…..
Apja 2008.04.14 15:03:27