Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Becker Gyurka

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem állítja le a kódoltan zsidózó állami propagandakampányt, hiába kérte tőle a Mazsihisz...
Becker Gyurka 2017.07.08 18:10:19
Hétfőn publikálta az Európai Unió a régiók versenyképességi ranglistáját, és ennek alapján bátran ki lehet jelenteni, hogy a valóság nagyon távol áll attól, amit a Fidesz-propaganda kommunikál Magyarország teljesítményéről. A friss statisztika alapján egyetlen egy magyar régió versenyképessége sem…..
Becker Gyurka 2017.03.03 15:57:02
Nemzetközi sajtószemle, 2017. február 15...
Tiborcz István jogász végzettségű vállalkozó, az igazi aranyifjú, akinek élete meseszerű: feleségül vette a miniszterelnök elsőszülött lányát, és ha már a fele királyságot nem kaphatta meg (azt az após nem adja), de legalább rengeteg közbeszerzést nyert el. Orbán veje…..
Pedig minden követ megmozgattak érte...
Van itt nekünk egy régóta gennyező kelésünk. Fideszes barátainkat lázálmok kínozzák. A páciens félrebeszél, hogyaszongya: ő lenne itten a nemzeti oldal. Legutóbb az ördögi vigyorú Lázár János bírta belemondani a kamerába, hogy több empátiát (!) kér a civileket kinyírással fenyegető "nemzeti oldal"…..
A civilek eltakarítására készülő rezsibiztos fellengzősködik a képzettségével. Megértjük: nekünk is ciki, hogy valaki ilyen végzettséggel lehet tényező a magyar politikában. "Az egyetemen azt tanultuk, hogy másnak is igaza lehet a kormánnyal szemben. De ez nem az egyetem. Amikor a határon meg kell…..
Szokásához híven eljátszotta a kormány a kurucos szuronyrohamot, mert csak így lehetett kiharcolni a radikális béremelést. Ostoba színjáték volt ugyan, de a legszegényebb rétegnél biztos szerzett néhány százezer szavazatot, hogy kinyírják a kisvállalkozói szektort...