Regisztráció Blogot indítok
Adatok
miitlaci

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Akármilyen kedves vendég, három napig untig elég” – szól a régi mondás, amely azt azért nem taglalja, hogy mit csináljunk, ha a vendég egyáltalán nem kedves, és ráadásul a kelleténél többször vizitál nálunk. Orbán Viktor, a NATO-, és EU-tag Magyarország miniszterelnöke a rendszeresen visszatérő…..
miitlaci 2017.08.29 18:39:54
@Visceroid: Ez igaz: Grúzia esetében az EU Tanács határozata is bizonyítja, hogy Grúzia kezdte a grúz háborút. Ukrajnában az USA 5 Mrd dollárt költött a kijevi puccsra (Nuland asszony mondta nem én), ezt a Krím lakossága sem fogadta el, (ugyanúgy mint a Donbassz), és megszavazták a kilépést...majd az OF-hez csatlakozást. A Donbasszban 10.000 áldozat van, (gyerekek, nők, idősek) a Krímben egy sem, - melyik a jobb?
miitlaci 2017.08.29 18:41:12
@Visceroid: @maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: Ez igaz: Grúzia esetében az EU Tanács határozata is bizonyítja, hogy Grúzia kezdte a grúz háborút. Ukrajnában az USA 5 Mrd dollárt költött a kijevi puccsra (Nuland asszony mondta nem én), ezt a Krím lakossága sem fogadta el, (ugyanúgy mint a Donbassz), és megszavazták a kilépést...majd az OF-hez csatlakozást. A Donbasszban 10.000 áldozat van, (gyerekek, nők, idősek) a Krímben egy sem, - melyik a jobb?
miitlaci 2017.08.29 19:29:10
@morph on deer: ...azaz az USA nem kezdeményezi és finanszírozza és támogatja a kijevi félfasiszta (vagy teljes?) puccsot? Erre gondoltál? Meg az EU 2 külügyminisztere végrehajtja az általuk aláírt megállapodást Janukoviccsal? Elfogaható lett volna...de, nem ez történt!
Csak úgy kérdem, mert ez hátha nem jutott eszedbe..!
Végzetes bélelzáródással fenyeget az a sok kormányzati nyelv, ami a fenekében van   A Ruszkik, haza! világától rég eljutott már Orbán és csapata az elképesztő méreteket öltő opportunizmus, a nemzeti érdekek elárulásának, a demokrácia leépítésének világáig, melyben kizárólag az erősebb és a…..
miitlaci 2017.02.01 09:28:28
@Brix: Érdekes: az osztrákoknak elfelejthetjük? Talán elsősorban ők verték le a 48/49-es szabadságharcunkat, kivégezve tábornokainkat, miniszterelnökünket!
A II. világháborúban Magyarország üzent hadat a Szovjetuniónak és támadta meg, - nem pedig fordítva! A belorusz és orosz gyerekek és állampogárok - magyar katonák részéről történő - gyilkosságait hova teszed? Szuronnyal, anyjuk szeme előtt! Vesd őssze a nemi erőszakkal! (Ami persze szintén nem megmagyarázható!)
A Don-kanyarban mit keresett a 2. Magyar Hadsereg? Ugye nem virágot osztogattak, hanem halált?
Érdekes, az oroszok nem gyűlölnek bennünket, pedig megtettünk mindent ennek érdekében! Lehet, hogy bölcsebbek?
miitlaci 2017.02.01 10:56:13
@a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt:
1. Nem olvasok Habony médiát, - az USA vezérkari főnökhelyettese nyilatkozta pár hónapja, egyébként 2 ukrán bírósági határozat is ezt állítja!
2. Ezt csak Te állítod (és persze sokan mások, az USA és Ukrajna már másnap! ezt közölte...), de még a holland vizsgálóbizottság sem mondott ilyet! Ugyanis a vizsgálatnak még nincs vége és csak kb. azt tudják honnan indult a rakéta...de, ki lőtte azt még nem, - egyébként akkor az az ukrán hadsereg által elfoglat terület volt...De: az orosz vizsgálat - és kísérlet - eredményét meg se voltak hajlandók hallgatni! Az pedig felettébb érdekes, hogy a repülési műholdfelvételeket se Ukrajna, se az USA nem hajlandó rendelkezésre bocsátani, - titoktartásra hivatkozva! Vajon miért nem? (egyébként fel lehet oldani a titkosítást! - szándék kérdése..
3. Meghódításról szó sincs: az oroszok megvédték az orosz nyelvű lakosságot a fasiszta puccsal, - azaz törvénytelenül - hatalomra jutottaktól: hogy mi az eredménye, hasonlítsd össze: Krím: béke van és a lakosság túlnyomó többsége boldog! Ezt az EU jelenvolt szavazatmegfigyelői is álltották! Donbassz: 10.000 halott - ez hivatakos ukrán adat!, ebből 2700 az ukrán hadsereg oldalán, a többit - elfelejtették közölni, hogy - ők okozták, azaz 7300 a másik oldalon, benne nők, gyerekek százai! Azt mind az ukrán hadsereg lőtte, saját - terroristának minősített - kb. 5 millió lakosára. Milyen érdekes: Az agresszor, megszálló Oroszországba menekült 1,7 millió (nemcsak orosz anyanyelvű)ukrán állampolgár, igen az "agresszorhoz" a "demokratikus" Ukrajna elől! Te mit nézel? Én ezt mind láttam.
miitlaci 2017.02.01 11:23:12
@a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt: Az a BUK-"csúcstechnika", (azzal a lövedéktípussal, amellyel a gépet lelőtték) csak az ukrán hadsereg BUK rakétáiban van, - az orosz hadseregből már egy évtizede kivonták!
A kísérletet az orosz Almaz-Antej konszern - a BUK gyártója - szakemberei végezték, a hollandokat nem nagyon érdekelte...Hát, objektívitásnak nyoma sem látszik...
Az ember csak néz, és nem hiszi el, hogy amit lát, az tényleg van, pedig nem káprázik a szeme, a Sztárok a jégen című showműsor orosz kiadásában tényleg koncentrációs tábori egyenruhába öltöztettek két szereplőt (sárga csillaggal a mellükön), valóban beesettre sminkelték az arcukat, és így táncoltak…..
miitlaci 2016.11.28 14:24:50
@Lady Scarlett: Te nem vagy normális! Ennyi, ha érvek helyett a sértegetésé a főszerep!
miitlaci 2016.11.28 14:28:54
@saks: érv helyett csak sértegetésre telik? Ez Téged minősít!
miitlaci 2016.11.28 15:12:50
@Gérard Duchemin: és te döntöd el mi az érték és mi a faszság? Ki vagy te? Jóisten?