Regisztráció Blogot indítok
Adatok
királylány??

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mert ugye vagy most szakítunk, vagy soha. Ez is milyen hülyeség. Ismét egy klasszikus értelemben vett nem-szakítás, annyiban mégis a régi időkre emlékeztet, hogy egymondatos.  A szereplők szakítanak most, majd inkább mégse, hogy meg tudják, mennyire lesz…..
királylány?? 2008.04.14 12:30:57
bumbuska

először is, teljesen dícséretes hogy korod ellenére ennyire jók a meglátásaid.én ennyi idősen nem voltam ellátva ilyen gondolkodásmóddal.

annyiban vagyok hasonló helyzetben hogy az én párom is külföldön él. viszont mi már így ismertük meg egymást. ezért ebben teljesen megértelek hogy ez így nem egy "álomkapcsolat". hogy havonta egy hetet tudtok egymással tölteni. nem könnyű.és igen talán meg kellett volna beszélni anno hogy ez a döntés, milyen irányban fogja befolyásolni a kapcsolatot. de nem történt meg. de ettől nem hiszem azt hogy ott kéne hagynia a munkáját miattad. mert ha ezt ő szereti, és akarja, akkor neked kell ezt elfogadnod és megértened, amennyiben valóban szereted őt. nem kényszeríthetünk senkit arra hogy hagyjon fel miattunk az álmaival, mert ha így teszünk az később úgyis megbosszulja magát.
abban is meg tudlak érteni hogy bízol benne, és nem gondolod hogy megcsal.azt gondolom aki azt írja hogy ezt egy férfi nem bírja ki, hogy adott esetben nem szexel 3 hétig, az nem is férfi. és attól férfi valaki hogy állandóan kufircol. nevetséges. én úgy gondolom pont attól nem férfi ha ezt nem tudja megállni, vagy fogalmazhatnék úgy is hogy nem felnőtt féri..
tehát ha te úgy érzed hogy nem csal meg akkor az úgy is van. ezek érzések. és ezzel mint ahogy mással kapcsolatban is fölösleges vitázni.
mint ahogy azt gondolom, te valahol legbelül úgy is tudod a döntésed, mert érzed. csak félsz. ami normális. és persze kellenek megerősítések adott esetben , mint ahogy most, amiért megírtad ezt a posztot.
ha úgy érzed meg kell győződnöd valamiről. akkor tedd azt. várd ki azt a 2 hónapot. és dönts akkor. de egy biztos egyszer döntened kell. hogy vagy vele vagy nélküle.
pár hónappal ez előtt nekem azt mondta valaki hogy rendben van hogy szeret az illető akivel vagyok, na de úgy ahogy nekem az jó?
és alapvetően itt a lényeg.
lehet hogy szeret téged ez a fiú, csak nem úgy ahogy neked jó, ahogy te szeretnéd...

jó gondolkodást:)