Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SZMÁJ LI

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Üdv újra minden kedves és kevésbé kedves olvasónak, fórumlakónak, readonly usereknek és az EKG csoport megmaradt tagjainak :) Újra van olyan néznivaló, amiről szívesen írok hv-t, bár gondolom már egyrészt kitárgyaltátok, másrészt le is darálta mindenki.. De én meg szeretem szivatni magam :)..
SZMÁJ LI 2023.08.23 17:17:58
@SZIGMA: Ugye nekem is jó lesz a végén?
SZMÁJ LI 2023.08.23 18:46:38
@naty77: Mert @SZIGMA: sosem törődik velem. Mindig csak a haverjaival. Én még nem kaptam semmilyen kis történetet, csak trippert amikor visszajött a tundráról. Na jó, azt pont nem, de legalább egy rohadt szamovárt hozhatott volna. Vagy virágot, vagy egy interkontinentális rakétát, vagy ha az nem fért el a dzsipen hát legalább egy tevepatát.
SZMÁJ LI 2023.08.23 20:19:17
@SZMÁJLÍ: Pinivel szólva: Lófaszt!

@Tracero: De van. És van Anal Intruder 2000 -esem is.
A kedvenc számom a Pí. Háziállatom egy denevér, de viszonylag ritkán látom mert mindig éjszakás, a neve Maxipocak. És rá fogok kényszerülni a rajszolásra, ha SZIGMA nem ír nekem is happy finisht.

@naty77: Te meg ne vigyorogj légyszives
Zakatol tovább a Gazda-Hét és stílusosan Zsolt Gazdával kezdünk, ugyanis kora reggel beoson a villába, hogy a magas ágyásokba beledugjon néhány csokor csenevész kis répát. Ezen tegnap elmorfondíroztam pár egész másodperc erejéig, vajh’ hogyan kerülnek majd a répák a ládákba, hogyan oldják meg, hogy…..
SZMÁJ LI 2021.01.28 13:45:15
Mercivel és Móval kezdünk, Merci háromvonalas cé hangján nyekergi Mónak élete nagy bánatát, hát Mó miért nem szereti őtet? Mó vígasztalja, szereti, csak nem úgy, de Merdzsónak ez nem elég. Ő csókokat akar, meg gyűrűt az ujjára, amit gyaluláshoz aztán levehetne a műhelyben. Mó a villatündérnek meséli…..
SZMÁJ LI 2020.12.29 07:53:38
@vágtázó vadmalac: taga kicsi fijjam mit keresel man megen itt? Nem tanultal tegnap, es engem lebaszott a tanitod hogy megint nyilt szinen szoptad le a jozsit. Ez meg nem von baj csak miert a kosseghaza elott ahol lathatnak a politikusok osztan majd menni koll veluk hajokazni. Akkor meg addig ki fogja orizni a malacokat? Azt is megbocsatom hogy megint behugyozta az ejjel na.
Akkor csináljunk egy ütős kis feldolgozást! Hány, de hány zenekar kezdi ezzel a felkiáltással a karrierjét? Hogy aztán mennyire lesz átütő erejű a dal, és mekkora sikert érnek el vele, az már más kérdés. Gyakran nem is azért születnek meg ezek az átdolgozások, mert azokkal szeretnének a muzsikusok…..
1893. A prérin gyűjtött bölénycsontok vasúti szállításra várva..
SZMÁJ LI 2020.09.07 07:43:05
Senkinek ne legyenek kétségei. Gyermeket vállalni nem olcsó mulatság, főleg, ha az első gyermek születésére készülünk. A babatermékek piaca óriási biznisz, ha egy kicsit is elkapja a leendő szülőket a meggondolatlan vásárlási láz, súlyos tízezreket dobhatnak ki az ablakon anélkül, hogy hasznos…..
SZMÁJ LI 2020.05.28 11:52:14
@Tom Taylor: van, abból lesz a gyerek.
https://index.hu/belfold/2020/05/13/felfuggesztett_bortont_kapott_a_gyermekpornoba_belebukott_perui_nagykovet/ Több forrás is lehozta azt a hírt, ami arról a még nem jogerős ügyről szól, amibe a volt perui nagykövet keveredett. Történt ugyanis, hogy az amerikai hatóságok egy nemzetközi nyomozást…..
SZMÁJ LI 2020.05.14 15:51:38
@liberalnazi dickheads: De, politikai ügy. A társadalom maga a politika, nem rémlik?

@konrada: Kaleta nem tehet arról, hogy pedofil, mint ahogy a leszbikusok vagy a buzik sem tehetnek arról, hogy melegek. Csakhogy a homoszexualitás nem bűncselekmény, a pedofília pedig az, és Kaleta ezt pontosan tudta amikor gyerekpornót nézegetett. Ezért Kaletát bizony illene bűnözőnek tekinteni. És egészen biztos vagyok abban, hogy se meg nem bélyegzik, se egzisztenciálisan nem ment tönkre. Majd szépen csendben kap egy másik állást egy másik országban - és te fogod kifizetni ahogy eddig is.
Mi választja el a feldolgozást a nyúlástól? Honnan számít valami tiszteletadásnak, s honnan közönséges lopásnak? A YouTube-videók fel- és letöltése közben gyakran összeakadunk a szerzői jog fogalmával. Ez a kifejezés alapvetően a szellemi tulajdont védi. Hiszen egy dalszöveg, vers, vagy zenemű…..
SZMÁJ LI 2020.04.23 12:55:37
@Dr. Schwanzkopf Rudolf: vagy ha már magyar vizekre merészkedünk:
Road: Jó hely=Natalia Oreiro: Tu Veneno
Sok dologgal csaltak a Balatonnál, de leggyakrabban mégis a vendéglátóhelyek kategóriáival. De vajon miért és hogyan?..
SZMÁJ LI 2020.03.11 13:17:47
@Piri és Barkas: Ez nagyon hibás hozzáállás. Nem elfelejteni kell, hanem tanulni belőle. Ami jó volt, el kell ismerni, ami hibás volt azt megváltoztatni és újat építeni.
Nem pedig átesni a ló túloldalára, ugye...
Hangsúlyozni szeretném: ez az újabb milliárdos agymenés se nem konzultáció, se nem nemzeti. Mert nekem bizony teljesen más fogalmaim vannak a Nemzetről, vagy bármiről, amit így nevezünk, mint nekik. Nemzeti lehet egy érzelem, egy eszme, egy cselekedet, egy ember, de nem egy levél. Amikor meg…..
Az 1955-ben az Ausztrál kormány déli sarkon létrehozott egy kutató állomást, aminek többféle funkciója is volt. Az állomás neve a semmitmondó THOM-9 nevet kapta. A rajta dolgozó kutatók pedig a 327-es kutatócsapat számot viselték. Elsődlegesen tudományos és katonai céllal rendelkezett, amely…..
Ezt nem én mondom, hanem Zsóti, de 9 perc 30 másodpercnyi adásanyagnak le kell mennie, hogy idáig eljussunk. Anikó kíván jó estét és jó szurkolást mindenkinek. Nagy divat itt a hogyvolton a műsorvezetők kinézetének ekézése. Most is ez lesz az első napirendi pont, hogy itthon a pörköltszaftos,…..
SZMÁJ LI 2016.10.29 11:38:22
@taga20: Na mostan mar eleg legyen mer odakuldom apadat erted. Mer nem szoltal hogy mar megin osszehugyoztad az agyadat ?
SZMÁJ LI 2016.10.29 11:41:09
@Biriksz_Krokiksz!: nem kell Bandikat megvedeni tolem, en szeretem ot, megis csak az en kicsi fijam. Csak hat neha elszalad vele a lo es akkor rendet kell tenni a fejibe.