Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AntyG

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Menő leszel, vagy lúzer? Nyílt levél a közúti száguldozóknak...
AntyG 2017.06.22 10:11:17
@Jankove: Abszolút egyetértek! Ráadásul a mai fiatalok egyáltalán nem tudják felmérni még az erőviszonyokat sem a lényeg, hogy nagyzoljanak. Ez pont olyan (előfordult pár alkalommal), mint amikor mellém ér egy kocka ladával valaki, és meg akarja mutatni, hogy akkor Ő most nagyon megy, konkrétan minden tunink nélkül. Mindenkivel, és mindenhol próbálnak versenyezni… még olyan esetben is, amikor a másik nem is akar, de normál indulás mellett is lekörözi a szerencsétlent! (én sem állnék neki versenyezni egy ferrari ellen, mert tudom, hogy a kocsim mit tud, és hol a helye a rangsorban… de ezeknek az embereknek mindegy… volt amikor szívem szerint mondtam volna neki, hogy akkor a 4 dugattyúból kikapcsolok 2-3-at, hogy egál legyen az erőviszony… :-) )
2017 Május 31-én rendes és nyílt képviselőtestületi ülést tartottak Szigetszentmiklóson. Ez az ülés gyakorlatilag unalomba fulladt volna, ha nem történik már megint egy megdöbbentő és felháborító esemény!   Mint sokan tudják Józan doktor Úr hatalmas praxisa megüresedett az elismert orvos halála…..
Most egy olyan hangyabolyt szeretnék megpiszkálni, amely személyesen is érint, és amiben {a polgári keresztény kormánypártok + a radikális ellenzék} és {a liberálisabb baloldali ellenzék} véleménye elég élesen elkülönül egymástól. Több kommentben is olvastam, hogy a Fidesz-KDNP kormány egyik…..
AntyG 2017.05.08 08:25:12
A napelemeket az utóbbi évtizedben már 35-40 éves időtartamra tervezik, és többnyire olyan akár szélsőséges időjárást is jól tűrő anyagokból állnak, mint az akár jégesőnek is ellenálló, edzett üveg, a rozsdamentes acél, az alumínium vagy az UV sugárzás álló solar-kábelek. Emellett nem tartalmaznak…..
AntyG 2017.05.04 15:54:24
@Lucifer Morningstar: Igen, a napelem jó beruházás, ez igaz, csak nem hazánkban, ahol az állam mindent megtesz annak érdekében, hogy a lehető legdrágább legyen a beszerzés, telepítés, és körülményes legyen az engedélyeztetés, valamint, ha a hálózatba akarod beköttetni és nem csak egy külön plusz rendszerként akarod működtetni, akkor még majdnem, hogy te fizess minden féle „adót” (hívhatjuk „büntetésnek” is), ha éppen túltermelésed van, és vissza akarsz tölteni a hálózatba.
Én is tervezem a napelem felszerelését, de jelenleg jegelés alatt áll ezen projekt, mivel hazánkban elég körülményes és nehézkes minden ezzel kapcsolatos megvalósítási lehetőség, és még jóval drágább is. Németországban és Ausztriában is nézegettem komplett napelem szetteket, amiket nálunk kb. 1,2 – 1,4 millióért lehet megvenni, addig kintről behozva 700-800 ezer Ft. Ebben az esetben nem lehet szó hálózatba kötésről, csak külön alternatív rendszer létrehozásáról. De tény, hogy itthon ugyan az több 100ezer Ft-al lenne drágább (ez tapasztalat, mert már utánanéztem)… Ha hálózatba is akarom köttetni a rendszert, ahhoz engedélyek, szerződések, hitelesített mérőeszköz is kellenek, de ezt csak hazai, hivatalosan bejelentett cégen keresztül lehet megtenni… Akkor lenne igazán jó, és a hazai cégek sem lennének ennyire mohók, ha hivatalosan külföldi céggel is megcsináltathatnám ezen dolgokat…
Olvasóink néha hetekkel vagy hónapokkal később reagálnak egy-egy bejegyzésünkre. Az alábbi - amit szerkesztett formában, de a lényegi elemeket megtartva közlünk - még egy januári posztra született, amelyben egy konkrét eset kapcsán azt taglaltuk, hogy melyik oldalon áll…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre   Tisztelt Munkahelyi Terror blog! Vagyonvédelmi cég egyik középvezetője vagyok. Ezen vagyonvédelmi cég egy multiüzemnél alvállalkozó lassan hat éve. Én az első perctől ezen a telephelyen dolgozom. A multiüzem tendert írt…..
AntyG 2017.04.13 08:58:05
@kekecke: Amit értál az baromság, az új munka törvény értelmében minden esetben jár végkielégítés, még akkor is ha nem kirúgnak, hanem felmondasz, akkor is jár. Közös megegyezés esetén akkor lehet követelni azt, ha ezt a "felmondás közös megegyezéssel" sokumentumban rögzítik a felek. Ha az illető akar ebben az esetben is, akkor úgy nem kell aláírni a doksit, hogy az nincs benne... ezért kell mindent elolvasni, és nem csak átfutni.
officina.hu/belfoeld/88-vegkielegites
A több szex nagyobb sikerekhez vezet a munkahelyen, ám mielőtt mindenki bólogatni kezdene, hogy „hát persze” gyorsan hozzátennénk, hogy nem a munkahelyi viszonyról van szó, hanem az otthoni szexuális életről. Bizony...
AntyG 2017.03.09 15:50:33
@mcc: Talán úgy, hogy a posztoló tud angolul (nem úgy mint Te) és elolvasta a posztban szereplő link alatt lévő szöveget, valamint az azon belüli hivatkozásokat.
Nem volt képes visszatartani a fiatal srácok iránt érzett gerjedelmét egy nő, aki molesztálta és megerőszakolta a gimis focista fiúkat. Tudta, hogy törvénytelen, ezért hallgatásra késztette őket. Zsarolta és megfélemlítette őket, nehogy elárulják bárkinek is. Rendőrségi ügy lett belőle! Részletek a…..
Szakmai okok miatt távozik az MTVA-tól Gundel Takács Gábor, - írja a Bors. A Bors mellett a ma megjelenő Story magazin is címlapon hozza a hírt, miszerint a Maradj Talpon! műsorvezetője felmondott. Ők az okot is megjelölik: Gundel Takács szerint nagyon méltatlanul bánt kollégáival a csatorna. A…..
AntyG 2017.02.02 10:09:17
@Duplaxiii: Ennyi faszsáűgot amit leírtál! Mindenkinek van egy stílusa, ha nem tetszik, nem kell nézni Ennyi!
Deutsch Tamás egész képernyős mosollyal jelentette be tavaly áprilisban, hogy a Digitális Jólét Program keretében Magyarországon idén januárjától az internet áfája 18 százalékra mérséklődik a korábbi 27 százalékról. A kormányzati szándék egyértelmű: a magyar nemzet legyen internet nagyhatalom,…..
AntyG 2017.01.20 12:57:14
@cardiobascuralis: Tapasztalatból írtam amit írtam ,Te meg észérvek nélkül baromságokat mondasz, mögöttes Tudás, és tapasztalat nélkül, indoklások elkerülésével. Aki hülyeségeket ír baszki az Te vagy, bizonyítékok nélkül!!! Biztos UPC-s kis seggnyaló vagy!
AntyG 2017.01.20 12:58:54
@cardiobascuralis: Az LTE-t tesztelted már, vagy valahol olvastad, hogy valaki írt valami baromságot!???
AntyG 2017.01.20 13:00:30
@cardiobascuralis: Amúgy biztos jobban tudod, mert álmottad, vagy Te is elhiszel mindetnt ami a TV-ben is mondanak! Ébresztő! Havonta telefonálhgatok a UPC-hez a felsorolt problémákkal Te szerencsétle!
1858. Az ostromlott indiai Delhi Kasmír kapuja a britek által levert felkelés után  ..
AntyG 2016.12.19 10:48:06
@dunántúli gyerek: "Pisztoly szempontból minden gépen 'páncélüveg' volt (van) szemből, a madarak miatt. "

A madarak elleni védekezésként alkalmazott megerősített szélvédő üveget az utasszállító repülőkre fejlesztették ki, és tudomásom szerint azt valamikor a 2. világháború után történt. Ezeken a vadászgépeken (de még a bombázókon sem) nem igazán volt ilyen jellegű védelem.
Uwe Boll a 2008-as esztendőben, ahogyan azt már több ízben is megtette korábban, egy játékadaptációba vágta a fejszéjét, hogy ismételten ellenségeket szerezzen magának a világ minden tájékáról. A Far Cry-sorozat ugyanis hatalmas népszerűségnek örvend, hiszen a 2004-es első megjelenése óta már a…..
Adam Richman, amerikai műsorvezetőt és színészt a Man vs Food című műsorban ismerte meg a világ, ami itthon először Fald fel Amerikát!, majd nemrég a Food Networkön Ember és étel címmel futott. A műsor nagyon hamar népszerű lett, Richman ugyanis nem csak az amerikai helyi…..
A 10 leggonoszabb program, amely térdre kényszerítette az internetet!   Összegyűjtöttük 10 olyan vírust, amely térdre kényszerítette az internetet a történelem során. Érdemes megtekinteni, milyen pusztító tud lenni egy egyszerű kis program. A vírusokat általában nem magánemberekre élezik ki, abban…..