Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zalcsi6

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ATV Reggeli Start című műsorában járt bent Ambrus Viszkisrabló Attila, az Ázsia Express című tévéműsor és a Viszkis című film szereplője, utóbbi alanya is ugye, és ha már ott volt, villant kettőt a tekintete Tvrtko irányába, amikor a műsorvezető elkezdte azt a tök jogos aspektusát boncolgatni a…..
zalcsi6 2017.11.23 09:50:39
@lujo1111: Egyenlőre nem került vissza. Azért még korai lenne jósolni.
A hírek  és a hozzánk érkező posztok szerint az eddig két budapesti és egy pécsi edzőtermet üzemeltető Life1 felvásárolta a legnagyobb fővárosi fitneszláncot, a Gilda Maxot, majd erőteljes belépőként egyszerűen szó nélkül bezárta annak legnagyobb, Savoya parki termét. Az érintettek beszámolói…..
Klasszikus zsák a foltját eset. A hatalmas önérzet és a szabadjára engedett tesztoszteron pusztító mélységi fúróján jutnak főszereplőink pár óra alatt olyan szintre, aminek még csak a közelébe sem lenne szabad soha, senkinek leereszkednie sem cégként, sem ügyfélként, sem egyáltalán emberként.…..
sörfigyelő Vadulás Borsodban 2017.10.29 05:48:10
 Kezdem kényelmetlenül érezni magam, amikor újfent egy hazai gyártású sörről kell rosszt hírt hoznom. Ezt a posztot három éve kezdtem el írni és akkor a Bivaly még egy egyszerű, kellemesen édes-akoholos sör volt, melyből nem lógott ki a spórolás lólába, igaz nem is akarta magát különlegességnek…..
zalcsi6 2017.11.15 14:17:47
@Madnezz: A magyar valóságban is szar volt a bivaly. (jelenleg nem tudom milyen mert nem ittam) Amikor megjelent rögtön kipróbáltam. kb olyan volt mintha egy pohár világosba vodkát öntöttem volna. Kaparta az alkohol a torkomat. Persze ezt a szart továbbgyártották de amelyik ihatóbb volt pl. a borostyán vagy borsodi barna, annak gyártását megszüntették.
‹⊗› Extra érdekességekért és semmire sem jó hülyeségekért lájkold a Moped blog Facebook-oldalát. ‹⊗›   Nem tudom, ki hogy van vele, én az elektromos bicikliket sehogy sem tudom megszokni. Na nem a tekerésüket, mert még életemben nem ültem ilyenen, hanem azt, hogy olyan csalás íze van a dolognak:…..
Update (2017.10.20. 07:41): Alig több mint 12 órája van fent a poszt, de már kapom azokat a kommenteket, üzeneteket, hogy miért nem kúrtam le a zaklatókat. Itt felteszem a kérdést, hogy egy nőnek, akit zaklattak szexuálisan, fel mernék tenni ugyanezt a kérdést? Hát mér' nem hagytad, hogy megkúrjon,…..
Barna hajú lányok Evita 2017.10.10 04:44:00
zalcsi6 2017.10.13 07:58:02
@Slepy: Na ez az. Pedig tudjuk, hogy az ördög a részletekben lakozik :))))
Már annyira túlpörgött a gyűlölet a menekültekkel szemben, hogy az Orbán-kormány az Aszódi Javítóintézetbe dugná a menekült gyerekeket, minden szakmai koncepció nélkül. A csavar a történetben, hogy Mészáros Lőrinc még az árva gyerekeken is nyerészkedhet. ..
A tetemvári pincék a város szívében, de gondosan megbújva "lapulnak" Miskolc egyik szegénynegyedében. A városrész elnevezése onnan ered, hogy valamikor a 17. században az egyik pestisjárvány idején, a miskolci temetők kicsinek bizonyultak, ezért a városon kívül lévő dombon hantolták el a tetemeket,…..
Nagyban megy a vernyogás, hogy most aztán kibasszuk a kocsmákból a multikat és aztán jöhet a Matolcsy féle Pécsi Sör, vagy a Lázár "Sörnemissza" János által preferált Már Nem Igazi Csíki és persze az összes munkásember is  a Mad Scientist, a Gólem és a többi "kraft főzde" söreit fogja inni. Úgy…..
Őszintén, én nem biztos, hogy mertem volna egy teljes nyaralást szervezni Albániába, ugyanis itthon akárnkivel beszéltem arról, hogy oda is mennénk, óva intett tőle.  Ezzel elég finoman fogalmaztam, ugyanis leginkább az volt a reakció, hogy szőke lányként át ne merjem lépni a határt se. Ennek…..
Fotó: dr. Szalai Krisztián Színek, szigetek, múzeumok, Sarah Bernhardt és nyugodtan érezd jól (ön)magad - ennyi Stockholm titka? Biztosan nem, de nekem ennyi is elég volt ahhoz, hogy a kedvenc városom legyen.  Pár napja megkerestek azzal, hogy ajánljak egy várost, de legyen különleges, legyen…..
Smoking Barrels Zorro (1975) 2017.10.05 12:00:00
Minden kornak megvan a maga Zorrója. Legutoljára az isteni Antonio forrósította fel a filmvásznat a spanyol tempramentumával, és nagyon jól csinálta, de hát mindenkinek az az igazi hős akit gyerekként lát. Korom okán (1976-ban születtem) nekem Alain Delon jut eszembe először, ha a…..
sörfigyelő Zlaty Bazant 10 2017.07.31 11:56:42
Illat: édes-savanykás Hab: sok és kemény Szín: arany  Nocsak, három éve még 4.3% alkohol volt benne, most már csak 4 egész. A nagy kérdés az volt, hogyan oldják meg a Zlatynál kevesebb anyagból? Akinek szimpatikus a normál Zlaty Bazant, csak túl karakteresnek találta, annak mindenképpen ajánlom…..
zalcsi6 2017.09.08 08:18:29
@Madnezz: egyetértek az utolsó mondattal. Csak én már úgy vagyok, hogy egy dobozos cseh starobrno és staropramen között nem tudnék különbséget tenni. Viszont csapolva az teljesen más:)

Amúgy jó a blog ha időm van olvasgatom sok ismeretlen márkát és véleményt megismerek, kipróbálhatok.
Ismerjük meg Hejőcsaba történetét! Vajon mi minden történt a településsel, mielőtt csatlakozott Miskolchoz?  A Soba (Csaba) névalakból eredeztetik a település nevét, a XII. században Caba, Chaba néven említik. 1067-ben már a Miskóc nemzetség birtoka, ez így is maradt 1256-ig, amikor Panyit…..
  Manilában kipróbáltam az egyik legnépszerűbb filippínó csemegét, az isaw-ot, ami nem más, mint grillezett csirkebél! Szörnyen hangzik, de nagyon jó!  ..
Sok férfi vélekedik úgy, hogy neki nem kell elegánsan, ízlésesen öltöznie. Megfelelő a munkába, magánéletben a mackó és az agyonviselt póló. Ha ugyan azt az életet akarják folytatni, akkor persze. Én azt tapasztaltam, hogy ezzel a gondolkodással, többet vesztenek, mint nyernek.…..
zalcsi6 2017.06.26 08:39:07
@cardiobascuralis 3:

Ez elég gyenge válasz volt, fuss neki még egyszer.
SERTEPERTE Pécs elesett 2017.06.17 22:27:55
  A ma működő magyar sörgyárak közül a pécsi tekinthet vissza a leghosszabb múltra. Ez önmagában persze semmit nem jelent, hiszen a magyar sörgyárak – borsodi, komáromi, kőbányai, martfűi, nagykanizsai, pécsi, soproni – sorsa a privatizációkor hajszálon múlt. Ki gondolta volna, hogy az első áldozat…..
Te is mindig úton vagy? Reggel elindulsz és ki tudja, hogy mikor érsz haza? Délelőtt egy kávézóban dolgozol, délután pedig a parkban vagy az ismerősökkel, este pedig egy bárban lazulsz. Ez a táska minden helyzetben a segítségedre lesz. A Lifepack megkönnyíti a folyton mozgásban lévő…..