Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bravosincord

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Te is tapasztaltad már, hogy az irodában lehetetlen beállítani azt a hőmérsékletet, ami mindenki számára ideális? A hőérzékenysége mindenkinek eltérő. Van, akinek mindig melege van és van aki állandóan vacog. Többféle módja van annak, hogy felmelegítsük magunkat, de az irodában azért mégse…..
Megfogadtuk saját tanácsunkat, a 2017-es évet az irodánkban egy újonnan kialakított tárgyalóval kezdtük, amelyet TOP termékeinkkel szereltünk fel.  Pillantsatok be a kulisszák mögé! :) A tárgyalót a GMB Stúdió Kft. DEKO üvegfalai segítségével választottuk le a bemutatótermünkből, hogy egy könnyed,…..
Nehezen koncentrálsz a zajos irodában? Zavar munkatársaid telefonálása, csevegése? Az őrületbe kerget az állandóan zakatoló, pittyegő nyomtató?  Csökkentsd a minimálisra az irodai zajokat a Hush Pad akusztikai panelekkel! A Hush Pad kollekció nem csupán játékos, vonzó megjelenést kínál, hanem…..
Ismerkedj meg a Furniko innovatív rendszerével, a PLURIS-szal! A PLURIS nem pusztán fantázianév. A PLURIS többet jelent, számtalant, azt a pluszt, ami az irodabútor rendszer designereit inspirálja! A PLURIS minden szempontból egyedi; kompromisszumok nélkül kínálja a lehetőségek széles tárházát. A…..