Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Családiházasnagycsaládos

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kezdetben úgy gondoltam, hogy veszek egy szép külvárosi házikót, amit pár millióból helyrerakom, aztán szép lassan alakultak az elképzelések, egyre több minden mutatott a saját beruházás mellett. Az építkezés nekem inkább racionális döntés, mintsem érzelmi. Még nincsen család, a lakásom kényelmes és…..
Családiházasnagycsaládos 2016.10.24 19:59:14
@zdyzs: A gépészetre vonatkozó leírással én is csak egyet tudok érteni. A falfűtés nem praktikus a bútorok miatt, ráadásul iszonyatosan drága. Nekem anno a REHAU 50% kedvezményt adott volna az anyagokból, így is 12.5 mioFt lett volna a teljes gépészet. Végül megoldottam a radiátor-padló kombinációval 3,6 mioFt-ért (ráadásul REHAU padlófűtés csövekkel...). És tettünk be kandallót is, de ha újra építkeznék, én is összekötném a rendszert egy vegyes tüzelésű kazánnal, hogy ne függjek 100%-ban a gáztól. A mostani kandallóm befűti a ház központi részét, de a lakószobákba már nem jut elég meleg. (168 m2-es a házam, ebből a nappali-konyha-étkező 60 m2).
Családiházasnagycsaládos 2016.10.24 20:04:42
@zdyzs: Igen, én is csak "udvariasságból" írtam a 7-8 évet, bátyáméknál már 14 éves a legnagyobb és még ő sem nagyon jár suliba egyedül. Igaz, hogy ők Miskolcon laknak... Ok, vettem az adást, nem hozom szóba többet a telekválasztást, ha ez már tényleg eldöntött tény...
Családiházasnagycsaládos 2016.10.24 20:06:42
@Első Építkező: Győrzámoly valóban nincs messze, és ha van segítség, akkor sokkal könnyebb az agglomerációs élet. (Nyár elején, árvíz után azért kicsit sok a szúnyog a Szigetközben, de ehhez is hozzá lehet szokni...)