Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Samin8

2 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Erőszak. Vér. Disztroj. Nem is kell más ahhoz, hogy túllendüljünk a hét közepén és újult erővel vágjunk bele a maradék teendőnkbe. A napi betevő pusztítást pedig a Creative Kill Cahmber szolgáltatja. A sztori nincs agyonbonyolítva: bedobnak minket egy laborba, ahol a jövő…..
Akinek volt valaha Nokia telefonja, az biztosan tudja, hogy a Snake az egyik (ha nem a) legszórakoztatóbb játék volt, ami valaha mobilon előfordult. A Snakes on a Cartesian Plane segítségével most visszaidézhetjük a régi szép időket - és még kipróbálhatunk 27 féle verziót. Az…..
Meg tudja-e ismételni a németek elleni teljesítményét Balotelli? Sajnálja-e a spanyol válogatott, hogy nem játszott 2:2-őt a horvátokkal? Csapatunk játékát látva a többség már csak reménykedik, mintha a Simpson családot nézné: a következő évad biztosan jobb lesz és…..
Cherrx nevű kommentelőnk komolyan vette felhívásunkat, és küldött nekünk egy képet az Amazing Sheriff-ben elért eredményéről. Gratulálunk a türelméhez, kitartásához és ügyességéhez! Aki úgy érzi, tud ennél jobbat, fényképes bizonyítékait juttassa el hozzánk :-)! Ezen…..
Parádés bemutatkozás, erre még a nagy 92-es csapat sem volt képes. Első meccset még soha nem nyertünk Eb-n, Krohn-Delhi élete meccsét játszotta, a védelmünk kőkemény, Andsersen meglepően magabiztos volt. És még van lehetőség a csapatban, Eriksennek javulnia kell, Bendtner is…..
Néha, mikor ennyire fúj a szél, mikor ilyen borús az ég, az ember nem vágyik semmi másra, mint egy kis sikerélményre. Az Amazing Sheriff pedig pontosan ezt szállítja. A játékhoz nincs szükség másra, mint egy szóközre, vagy az egér bal gombjára. A cél természetesen a minél…..
Ha akkora játékos vagy, hogy csak úgy ég a kártya a kezed alatt, ezt a fémből készült kártyapaklit neked találták ki. Az egészen pontosan rozsdamentes acélból készült változat ábrái és értékei a modern dizájn jegyében véséssel kerültek a kártyalapokra, amiket hiába is…..
Ha szereted az olyan játékokat, ahol egy kattintás után végtelen ideig nézheted, ahogy gyűlik a pénz és a kombó, akkor az Epic Combo Reduxot neked találták ki. Ha nem, kipróbálni akkor is érdemes. Rém egyszerű darabról van szó: lesújtunk egy bazinagyot a kalapácsunkkal az…..
Magyarországra szerencsére nem érkezett még meg a hírhedt influenza vírus, azonban már jó ideje "tombol" egy igen veszélyes betegség. Ez ellen sokan, sokféleképpen próbálnak védekezni. A betegség megbénítja a "társadalmi érzékenység központot",…..
A hivatali ügyintézés tragikomikus volta közismert. Most abból kaptunk egy merítést, milyen az, amikor az ember a választások kapcsán szeretne listát állító pártként alapvető infókhoz jutni. Elég rossz. Az ügy, amiért belevetettem magam az önkormányzati labirintusba, az…..
Az én kampányom A TE KAMPÁNYOD 2009.05.22 18:23:00
Két hetünk van arra, hogy az LMP-HP-t egy erős hajrával ismertté tegyük, és minél több embert megkérjünk, hogy június 7-én ne maradjon otthon, hanem nyílvánítson véleményt, menjen el szavazni. A közvéleménykutatásokból kitűnik, hogy számunkra a kulcskérdés az, hogy…..
Többen is beküldtétek a Magic Pent, az utóbbi hónapok legeredetibb játékát. A cucc előzménye egy techdemo, amit a finn Petri Purho készített, és itt található (annak idején ezt is sokan beküldtétek, de vétkes hanyagságom miatt nem került a blogba) a demo lényege rajzolt…..