Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mfdot

1 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Túl a csúcson 2009.03.14 06:00:00
Sokan ábrándoznak manapság kétharmados, négyötödös, kilenctizedes Fidesz-győzelemtől, vagy éppen rettegnek tőle. A kutatások erre okot adnak, mindenféle megkérdezésben magasan vezet a Fidesz, az MSZP pedig a rendszerváltáshoz mérhető pofon előtt áll. De ezek mindig…..
mfdot 2009.03.14 23:17:36
Kedves fanok, akik nem értitek, miért nem szavaznának olyan sokan OV-re még akkor sem, ha a valóban iszonyat gyenge, ellenszenves ripacs GyF az alternatíva? Hát egy (szubjektív)magyarázat: mert nekem személy szerint Orbán a legellenszenvesebb politikus, aki létezik a jelenlegi palettán. Akitől soha egy "bocs, hibáztam" vagy "ezt másként kellett volna" féle gesztus nem hangzott el húsz éve, pedig sok köpönyeget váltott már azóta. Tetszeleg a saját felkent isteni küldetéstudatában, cinikusan lenézi a más poltikai nézeteket vallókat, gúnyolódik vagy szánakozik rajtuk. Számára, ha valaki nem az ő szavazója, az félrevezetett tudatlan, vagy hazaáruló. Na ennek az irritáló, rosszindulatú nagyképűségnek a láttán nyílik ki a bicska a zsebemben mindannyiszor, ha feltűnik a képernyőn a gigolós vigyorával a képén.
Az kész katasztrófa lenne az országnak, ha Gyurcsányék további négy évig kormányzati pozícióba kerülnének. Tehetetlenek, szűkölnek a hatalomért, ezért semmiféle valódi válságkezelést nem képesek elkezdeni. Tehát rájuk nem fogok szavazni. De OV-ra sem, az biztos, mert utána kirohadna a ceruza a kezemből és "ugyanazzal a kézzel nem tudnám megsimogatni a feleségem arcát" á la Blaskó művészúr :)).
Ellenben ha vezér eltakarodna végre a bús francba, ahova való, és jönne a Fidesz élére egy Kósa, Rogán, vagy hasonló szimpi arc, egy percig sem haboznék... pedig nem is vagyok jobboldali.
mfdot 2009.03.15 12:01:21
@malacka69 megélhetési dolgozó:
kedves barátom, a különbség annyi közöttünk, hogy én nem vonom kétségbe a Te jogodat ahhoz, hogy saját véleményed legyen a poltikusokról és a politikáról, és nem kezdek el veled személyeskedni látatlanban és ismeretlenül. Egyébként, aki a szavaimból azt vette le, hogy maszopos vagyok, azzal nem is vitatkoznék többet, mert nem érdemes. De: a szavazófülkében IGENIS 99%-ban érzelmi döntést hoznak az emberek, nem racionálisat: kit szeretnek és kit utálnak.
mfdot 2009.03.15 12:10:20
@Archenemy: szóval szerinted csak akkor lehet demokratikusnak mondani egy szavazópolgárt, ha arra szavaz, aki a te szájad ízének megfelel? Ha hallgat vagy másra voksol, máris a haza ellen dolgozik? Én tudok egy országot mondani, ahol így mennek a dolgok mostanság és az Észak-Korea. Meg is kapta Kim Dzsong Il elvtárs a voksok 100%-át...
Rittyentett-tel teljes mértékben egyetértek. Ez a demokrácia nevű játék szöges ellentéte.
w A nyolcadik utas 2008.05.13 08:00:00
Hiába már a felháborodás, a dühödt kiátkozás. A vak is látja, mi folyik itt. Magyarországon működik egy alig mérhető, idegenszerű törpepárt, amely fikarcnyisága ellenére arcátlanul, gátlástalanul próbálja a többségre kényszeríteni az akaratát. Ez az akarat ráadásul nem…..
Sziasztok!Az alábbiakban személyes élményt osztok meg veletek, és várom mindazok hozzászólását, akik hasonló cipőben járnak/jártak, hagyták megszívatni magukat vagy megpróbálták lépre csalni őket a világhálón, vagy ismernek más áldozatokat.Egy hónapja ismeretlen…..