Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mitnemertesz

71 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    „Előtted nem éltem, ahogy te sem éltél előttem. Végre egymásra találtunk és nem fogjuk elengedni a másikat.”„Úgy ismersz, ahogy magad ismered, hiszen te vagyok. Egyformára gyúrtak bennünket, nincsenek külön érzéseink. Amit érzünk, azt érzi a…..
    Minap láttam Csuja Imrét a metróban felszállni a metróra; a kocsi másik végébe szállt, ahol már utaztam. Rezignáltan konstatáltam a tényt, nem éreztem oly örömet, mint korábban, ha hasonló ismert emberek kerültek elém. Nem tulajdonítottam neki akkora…..
    A csoda mindenkinek mást jelent. Az én csodám mélyen beégett az emlékeim közé, s szerencsém van, hogy bármikor elővehetem. Ha nem tudok elég reményt kipréselni magamból, segít, hogy általa megtegyem. Ilyenkor visszaemlékszem azokra a pillanatokra, amelyekben…..
    Utazom hozzátok ismét, írásomat a fülke döcögése rázza olvashatatlanná. Megint egy hosszú várakozás utáni végtelennek tetsző vonatozás. Gondolataim köröttetek járnak, hol is másutt? Nincs nekem helyem a világban, csak egyedül mellettetek. Ott vagyok igazán…..
    Többször írok magamról, mint kellene, és kevesebbszer róluk, mint illenék. E csorbát igyekszem most ehelyütt pótolni. Elmondom hát, mit kapok tőlük, milyenek is ők; hogy mit jelentenek nekem, arra úgysincsen szavam.Kapok görcsös ölelést, amelyből nem…..
    Olyan sokmindent tanultam Tőled, képtelen vagyok mindért köszönetet mondani. Fogadd el hát, hogy érted élek, nélküled elhalok, mint bambusz ága kevés eső idején… Állítanám meg az időt, ha-ha-ha hatalmam lenne rá. Ehelyett kezem nyújtom, tele…..
    Ez a pár nap igazi ünnep volt, szemek csillogása, áldott, békés, mint egy mesében. Minden értelemben tökéletes, nem lehet fogást találni rajta. Tökéletes olyan értelemben, hogy emberséges. Hibákkal tűzdelt, épp ezért szerethető. Bárcsak átadhatnám azt…..
    Nézem a kezet, amely annyi mindenen átsegített. Nézem, hogyan változott meg egyik percről a másikra, s lett belőle férfikéz. Minap még gyerekmaroknak tűnt, nem tűnt fel a valódisága. Mára már másképp nézem, s akárhogy forgatom, egy eredménye marad: apám…..
    http://verspatika.freeblog.hu/archives/2007/04/11/Jozsef_Attila_-_Kopogtatas_nelkul/..
    Elképzeltem, hogy milyen lenne nélküle élni, eljátszottam a gondolattal, hogy milyen lenne az élet. Nem lenne, persze. Akinek ez közhely, talán nem érzi meg a saját halálát sem. Mi boldogok vagyunk és nincs szükségünk külső megerősítésre, hogy rájöjjünk, a…..
    Kaptunk dokumentumot és másik oldalra került a gyűrű, de amúgy minden változatlan. Társadalmi státuszunkban következett be egyedül módosulás, a lelkünk nem szárnyal jobban, mint eddig. Mi attól érezzük jól magunkat, hogy együtt lehetünk, az pedig nem tegnap…..
    Kedves Isten!Itt az ideje, hogy írjak neked, eddig nem tűnt fontosnak. Most, hogy nekem is van saját családom, ez a kérdés több, mint fontos. Az időm kimérettetett, még akkor is, ha nem tudom, mennyi jut belőle. Ezért ezt nem kérhetem. Erőm annyi van, amennyit…..
    Időnként megpróbálom újraépíteni kicsi lelkemet, belegyömöszölve az újonnan érkezett tapasztalatokat, inspirációkat. Ha sikerül, nevetek, hogy milyen könnyeden is ment az egész, de ha nem, most már akkor sem búslakodom.Nagyon sokáig úgy gondoltam, örökre…..
    Elmentek, és itt hagyták a szagukat. Én meg mint kopókutya, loholok mohón szobáról szobára, és nem értem, hova tűntek el. Teszem a rendet, de már nagyon nincs kedvem hozzá. A matracot is úgy engedtem le, hogy „mit csinálok én most ennyi térrel?”Üres a…..
    Sosem gondoltam volna, hogy családfő szeretnék lenni. Vigyázni egy kisebb közösségre, megadni nekik mindent, amire szükségük van. Most pedig itt állok egy lépcsőfok előtt, de sosem gondoltam, hogy eddig eljutok. Ekkor jöttetek ti, akiknek köszönhetem, hogy nem…..
    Külön tőről fakadtok tőlem, mégis enyémeknek érezlek benneteket. Ez azért lehet, mert édesanyátok oly kedves nekem, mint senki más. Sok mindent nem tudok pótolni, helyettesíteni, visszacsinálni és utólag korrigálni, mert erre még én sem vagyok képes. Abban…..
    Tegnap reggel óta nem láttam, hazament, és vasárnapig nem is jön vissza. Végre hazai pályán lehet, a szurkolótábora már hetek óta várta őt. Most, hogy én nem vagyok „zavaró tényező” és a kölkök önfeledten tudnak „anyázni”, jut egy kis…..
    Az utóbbi időben valóban nemigen hagytam virtuális jelet errefelé. Ennek oka felettébb prózai: az életem állóvízből óriás folyammá duzzadt, ennek okán kevéssé van időm gondolatom megosztására. Foghatom időhiányra, napigondokra, egyebekre bátran. Nem teszem,…..
    Az angyalok emberek, köztünk élnek. Barátok, kollégák, ismeretlenek az utcáról. Csak jólesik misztifikálni lényüket, pedig erre semmi szükség. Az angyalok olyan emberek, akik szeretnek. Téged, egymást, a világot, az életet. Épp ezért bárkiből lehet angyal,…..
    Majd egy hónapja hiányolhatjátok értelmes és kevésbé az gondolati kirohanásaimat. Oka ennek felettébb prózai: a közeli s távoli jövő megalapozásához vetek magot. Ennek eredménye, hogy immár rajtam is díszlik ékszer, és nem akármilyen jelentéssel bíró.…..
    George W. Bush elnökön vastagbéltükrözést hajtottak végre (immáron sokadjára).A kétezres években az amerikai elnök státusza a világ többi része szempontjából különösen fontossá vált. Az ő egészsége nyilván meghatározó nagyon sok ember számára, még…..
    Na ki, na ki, lehet találgatni? Másik zenész, hasonló korszakból, mint Som Lala, talán zenéltek is együtt. Őbelőle is hajlott hátú, rockpapa lett, akinek nem kell elhessegetni a lánya udvarlóit, hiszen azok a renomé miatt meg sem merik közelíteni.A hír igaz:…..