Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ezvanII

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt szinte mindenki tudja, hogy vízilabdában mi vagyunk a császárok, arra viszont már kevesen gondolnának, hogy a világ egyik vezető hatalma vagyunk, ha könyvtárakról van szó. Az igazi elitbe viszont nem kerültünk be, Szlovákiában, Moldovában, Finnországban és a Vatikánban…..
ezvanII 2017.02.23 18:06:09
@Ma Baker: Tisztelt Baker ezt az aláírási ügyet ne terelje politikai üggyé mert itt összeált egy fiatlokból álló csapat akik szétrúgták az Orbán fején a gloriát mint tyúk a töreket és ne emlegesse a nemzeti ügyet mert ezt maga sem hiszi el, mert a nemzeti ügyet pont Orbán temette el amikor a Nemzeti Dohány Boltnak nevezett mutyit kitalált és elvette azoktól akik hosszú évek során működtették a kis trafikjaikat . Orbán meg úgy értelmezi a nemzeti ügyeket, hogy csak az a nemzeti ügy amit ő kitalál itt van pl.a nemzeti konzultáció ügye majd ő megmondja hogy mirő kell konzultálni !!!De ezt tudnám folytatni a magyar népet meg ugy lehet vezetni mint a szamár csikót
A vasárnapi boltzáras történet is hasonlóan kezdődött annó. Egy sokakat megmozgató ügy, lelkes aláírásgyűjtés, azután a Fidesz-kormány, eléggé el nem ítélhető politikai racionalitást tanúsítva, gyorsan visszavonulót fújt az elbukott ügyben. E blogban is említettük akkor, ez a kisebbik rossz, ám…..