Regisztráció Blogot indítok
Adatok
liberta

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Appleblog Utazó iPhone: Fokváros 2011.02.26 07:51:00
Kiri küldött nekünk egy újabb bizonyítékot arra, hogy Utazónk él és virul, ráadásul megutálta a hideget (mint mi mindannyian), így Dél-Afrikába ruccant le.Körülbelül 30 fok, enyhe délnyugati szél, a helyszín Fokváros. Üdvözlet minden Appleblog olvasónak, annyira nem kell…..
Dél-Afrika a BMW hagyományosan jelentős piaca. Van is a témában egy ősi sowetói zulu vicc. Minek a rövidítése a BMW? Break My Window, azaz törd be az ablakom. Az öböl repülőről A BMW két okból helyezte az új 6 Cabrio világbemutatóját Dél-Afrikába: a déli féltekén ilyenkor…..
Vannak olyanok, akik bármihez nyúlnak, az arannyá változik. Ha pedig ilyenből egyszerre négyen jönnek össze... abból lesz a 4Bro. A legendás Kamionosok és kurvák partyk és néhány hasonló buli után négy elképesztően COOL srác, Máté, Sticó, Geri és Bence gondolt egy még…..
Alapvetően optimisták a síutakat kínáló utazási irodák, ez derült a sítv által a HóShown végzett felmérésből. A megkérdezett utazási irodák többségénél azt mondták, hogy érződik ugyan a gazdasági válság hatása, de mégis jobban indult az ősz, mint amire a nyári…..
liberta 2009.11.11 17:41:49
Harmadik napja vagyok Kaliforniában, és kezdenek megdőlni az amerikaiakkal kapcsolatos előítéleteim. Először is nem mindegyik kövér. Mert New Yorkban például elképesztő szörnyekkel találkozik az ember: ezzel szemben a nyugati parton mindenki megfeszül azért, hogy jó formában…..
Appleblog WWDC 2009 Keynote - Live 2009.06.08 18:00:00
Egy óra múlva kezdődik az idei Apple WWDC keynote-ja, amiben Phil Schiller próbálja majd nekünk elmagyarázni, miért rohadt jó a Snow Leopard és az új iPhone (a neve a pletykák szerint iPhone 3GS). Az utcán kígyóznak a sorok, nyakbaakasztós laptopok zümmögése és jegyzetfüzetek…..
(Mottó, utólag:Hogy irjuk azt, hogy bammeg?1. Ha ige, sz-szel és külön, ha rémakiemelő partikula, z-vel, és egybe.2. Három ponttal.) Subject: kerdes Date: Wed, 23 Feb 2005 15:03:16 +0100 From: angelday To: zsb@mail.index.hu Bela, „3 órára kell menjek a fogorvoshoz” vs…..
Belsőség Egyre több szoci kocsi 2008.05.01 19:39:00
Az Internacionálétól és Rákosi elvtársról szóló daloktól zeng a Liget, mint az elmúlt ötven-hatvan évben szinte mindig. Persze, ma már nem komoly a dolog – a KGST-autók seregszemléjén azért mindig előkerülnek a mozgalmi nóták. Pár éve nem voltam kint, így meglepett,…..
Reméljük, PL-poszt hiányunk, amelyre már mi is a drasztikus megoldást keressük, hamarosan elmúlik, és ismét élvezhetitek egy társunk beszámolóit és/vagy beharangozóit. De addig is, csak azért, hogy nehogy más vidékeken kelljen garázdálkodniuk megveszekedett Premier…..