Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bibircsók

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Angolul beszélők ismét előnyben! Jenna Miscavige volt Sea Org-tag, David Miscavige-nek, az egyház jelenlegi mindenható urának az unokahúga, valamint az ExScientologyKids.com egyik alapítója. Az ABC News az USA egyik nagy televíziós hírcsatornája, a Nightline-ről bővebben itt. 1.…..
Létezik egy olyan fogalom az egyházban, hogy elnyomó személy. Úgy lehet beazonosítani, hogy megvizsgáljuk, hogy a 12 rá jellemző jellemvonás többsége illik-e rá. Nézzük meg, hogy a szcientológia egyházra szervezetként illik-e ez a 12 jellemvonás: Az idézet forrása: L. Ron…..
Bibircsók 2008.04.25 07:04:50
Na, akkor csak 1-2 dolog, aztán indulok dolgozni:

"én is például ostorozom magam sokszor, de mégsem teszem közszemélére, mert lerombolnám a saját imázsomat, elveszítve a barátaim, támogatóim...stb. Te leírnád ide az összes hibád, vétséged a blogra?"

Az önkritika gyakorlása és a nyilvános gyónás nem ugyanaz. Időről időre igenis szüksége van a külvilágnak arra, hogy kimondjuk, igen, ezt elszúrtuk. Ki kell mondani, mert a külvilág nem gondolatolvasó és nem tudja, hogy mi tudjuk. :)

"Egy szervezet sem tesz ilyet, önkritikát nem a nyilvánosság előtt gyakorol."

Tényleg? Biztos, hogy egy csatornát nézünk? A katolikus egyház prominens képviselői (pápák is) ugyan hányszor kértek már bocsánatot? (Mondjuk volt is/van is miért...)
Attól, hogy a szci egyház nem gyakorol kifelé önkritikát, mi még látjuk a hibáit és csak saját magát hozza nehéz helyzetbe azzal, hogy nem akarja beismerni, hibázott. Attól, hogy vígan masírozik az utcán, miközben azt hiszi, fel van öltözve, mi attól még látjuk, hogy pucér.

"Bizonyíték számotokra minden ami itt tálalva van.
(még akkor is ha olyan tárgyi tévedések voltak/vannak mint például Szikinger úr körül.
Mire is Reformer kapcsiból bevesz egy tök ismeretlentől egy infót anélkül, hogy megvizsgálta volna."

Szó nélkül kiigazította, és nem mászott bele azzal az arcodba, hogy "What are your crimes, honey?".

"A legjobb dolog ebben ez alapján, hogy szabadon lehetsz antiszci."

Höhö, tényleg? :))
A "láblövés" (foot bullet) egy szleng kifejezés a szcientológia egyház azon jogi és PR lépéseire, amelyek öngólként több kárt okoznak, mint hasznot. A hiperaktív OSA-sok és a túlbuzgó jogászaik sokszor az "ellenség" helyett maguknak tesznek kárt. Az OSA…..
A következő személyes történetre az Index fórumon leltem. Kiegészítettem a személyes meglátásaimmal, ezek dőlt betűvel vannak írva. Az eredeti hozzászólás (2003.01.28): http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=27909201&t=9028217 Nézzünk tényeket: Voltam kint a…..
A Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) oldalán megjelent az alábbi sajtóközlemény: A Magyar Addiktológiai Társaság és az Ártalomcsökkentők Szakmai Egyesületének közös sajtóközleménye a Drogmentes Maratonról A szakemberek…..
Elkészült az első, a szcientológiát otthagyó híresség, Jason Beghe interjúelőzetésének feliratos változata. Íme: Itt a szójegyzék a teljes megértéshez: bolygó megmentése: a szcientológia szerint a bolygó és a jelenlegi földi civilizáció a vesztébe rohan és csak a…..
Források: United Press Aftenposten Wikinews Egy norvég politikus lánya öngyilkos lett, miután a Szcientológia Egyház személyiségtesztjén nagyon rossz eredményt ért el, jelentették a norvég hatóságok. Kaja Ballo, Olav Ballo norvég parlamenti képviselő lánya, a nizzai…..
Aki már kívülről-belülről tanulmányozta a szcientológiát, pontosan tudja, hogy a szcientológia egyház annyira tartja tiszteletben a szólásszabadságot, mint egy náci haláltábor az emberi jogokat. Tegnap előtt a szcientológia egyház titokzatos módon elérte, hogy a Youtube…..
Bibircsók 2008.04.18 15:26:42
Egy-két kiegészítés:

-több mint 600 ezren látták az eredeti videót, mielőtt eltüntették volna

-ha valaki kommentel youtube-on, érdemes vigyázni, van egy torymagoo69 nevű provokátor, ne keverjétek az igaz Tory-val

-itt egy formalevél, amit - ha valaki szeretne benne részt venni - el lehet küldeni az alábbi e-mailcímek egyikére:

copyright@youtube.com
editor@youtube.com
suggestions@youtube.com
estreich@youtube.com
legal-support@google.com

Dear Sir,
I write to complain about the suspension of the account of Xenutv1. This account did not violate any copyright or contain any offensive material. This appears to be a barely concealed effort by Scientology to censor their critics by an abuse of the flagging system. Indeed it is difficult to contrive that this action could have been taken by anyone other than a Scientology 'moderator', or one coerced by Scientology.

I sincerely hope that you will see fit to reinstate this account, as the presence of an Emmy Award winning journalists such as Mark Bunker (Xenutv1) significantly increase the color and depth of the Youtube experience.

It would also show a distinct lack of character for Youtube to not stand up for the free speech of the 'little man' given that the core of the Youtube's business model is that media is provided by the free speech of the 'little man'.
Best Wishes,

(Személyes tapasztalat, hogy az első címről visszadobják azzal, hogy spam.)

www.youtube.com/watch?v=EIC1h6UU24Y
Jason Beghe (bővebben itt: Wikipedia, IMBD) amerikai színész, bejelentette, hogy elhagyja a szcientológiát (az illető egyébként elérte az "OT V" szintet, ami igen magasnak számít a szcientológiában. Itt megnézhető angolul a vele készült interjú rövid előzetese (a…..
Tudjátok mi a különbség a hazai kereskedelmi televiziózás és a magyarfoci között? Hát nem sok ... Ugyanazt a szart látjuk hétről hétre, csak néha más a mez színe vagy a csatorna logója. Megbukott a focista? Semmi baj, biztos lesz egy csapat, aki tárt karokkal (és tömött…..
Egy iskolaigazgatótól kaptam ezt az emailt, ma reggel kapta a Drogmentes Magyarországért Maratonoktól - ld. előző bejegyzés a szcientológia kapcsolatról. (kiemelések tőlem, megjegyzések piros színnel): Kedves Igazgató Asszony/Úr! Örömmel tudatjuk, hogy Martinek János, Janics…..
Hóbelevanc Repedt Sarka 2008.04.17 09:30:00
Nagy a kavarodás mostanában Sarka Kata körül, aminek a legnagyobb lapátolója Hajdú Péter, aki kapcsolatban él a hölggyel, illetve nemrégiben el is jegyezte a modellt. A fenti ominózus cím abból a történetből származik, ami egy hónapja történt, méghozzá a TV2 egyik műsorával…..
Feljött a kommentekben a vitaminos téma, így itt az idő belecsapni a lecsóba és megnézni a szcientológia és a Sea Org specialitásait. Specialitások Rizs és bab LRH módra: ezt a rosszul teljesítő Sea Org tagok kapják rendes kaja helyett. Főtt rizs és főtt bab elegye, hidegen…..