Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pistons23

15 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pick & Roll Igen, Igen.. 2008.05.01 03:22:00
  Jelezve lett nekünk, hogy túl sokat foglalkozunk a Detroit Pistons meccseivel. Azért is van ez mert szeretjük a Pistons-t (nem tagadjuk) és azért is mert aza párharc volt végig a legszorosabb és legizgalmasabb és még mindig az. De, most a Wizards meglepő győzelméről lesz szó,…..
A Detroit Pistons hozta az első kör 5. mérkőzését a Philadelphia 76ers ellen, amivel 3-2es vezetésre tett szert. A következő mérkőzésnek Philli ad otthont, akár a Pistons ott már dülőre viheti a dolgot. A párharc győztese az Orlando Magic-kel találkozik. Nagyon jól kezdett…..
A Detroit után az alapszakasz legjobb csapata a Boston is szorult helyzetbe került azzal, hogy éjszaka az Atlanta egyenlíteni tudott a párharcban. Innentől nincs mese, nincs pihentetés, hibázni nem lehet. Különben az egyik legnagyobb meglepetés születne. A 7 pontos siker az atlanta…..
  Nézzünk bele kicsit, hogy állunk, a playoff április 19.-én kezdődött, azóta eltelt kerek 10 nap és jópár mérkőzés. Születtek meglepetések, voltak papirformaszerű eredmények, de lényeg ami lényeg, az ÁLLÁS.. (elemzés a tovább gomb utána) Nyugat:LAKERS -…..
Pick & Roll Mit is? hogy is? .. 2008.04.28 04:40:00
Negyedik mérkőzést rendezték a Detroit-Philadelphia párharcban hétfőre virradóra. Annak ellenére, hogy a Pistons idegenben játszott, győzelmi kényszer szorította, mert egy esetleges vereség esetében a Philli 3-1es vezetése a véget hozhatta volna el a Detroit házatáján.…..
A meglepetések fordulója volt a mai a tengerentúlon. Három mérkőzés, három eredmény, sok vélemény és nézőpont. Haladjunk keletről nyugatra, hisz ez már Verne Gyulának is bejött. Philadelphiában rendezték a harmadik mérkőzést, melyen a hazaik a Detroit csapatát fogadták.…..
L.A. adott otthont a második Denver elleni mérkőzésnek, mely az első meccs alapján nagyon egyértelműnek tűnhetett...volna.. A két dupla-duplát kitermelő Lakers-t nagyon megszorongatta a nyolcadikként kvalifikált Nuggets. Anthony és Iverson játéka feljavult, míg az első 23,…..
A Detroit Pistons csapata másodszor fogadta hazai pályán a Philadelphia 76ers csapatát. Az első meccs meglepetésének ellenére, a Sixers nem tudta folytatni "győzelmi sorozatát". A végig meggyőzőbb játékot mutató detroit nem találta 100%-osan támadójátékát, de az oly…..
Keleten két meccset rendeztek magyar időszerint hétfőről keddre virradóra. Míg az egyiken a Yao Ming nélkül felálló Houston fogadta a Utah csapatát, addig  jó pár mérfölddel arrébb, a király és az ügynök sokadik egymásnak feszülését kisérhettük figyelemmel.…..
Pick & Roll A három muskétás.. 2008.04.22 00:49:00
 Érdekes dolog az élet, tavaly ilyenkor sem a bostoni publikum, sem Garnett nem gondolta volna, hogy rájátszás meccseket fog látni/vívni ez időtájt. Igen, sok idő és pénz ment el rá, de csak összeállt keleten egy olyan csapat, ahol a padon is olyanok foglalnak helyet akik máshol…..
  Nagy Pistons "fan" révén nehéz elfogulatlanul írni ezen párharcról, most mégis megteszem. Megkönnyítették a srácok a dolgom, erről a meccsről nehéz jót írni detroiti szemszögből.. Túl vagyunk rajta az a lényeg, azt hiszem gyorsan felejtsük el. Vagy ne is,…..
Nuggets - Lakers     114 - 128 Zuhany megvolt, üdítő hideg, chips és kókuszos süti bekészítve. Tv-s meccs, adjuk meg a módját. Ritka pillanat ez a magyar valóságban, ahol NBA meccshez csak úgy jutsz hozzá, ha fanatikus révén, éjszaka kettőkor végig ülöd a…..
Pick & Roll Bűvös első negyed 2008.04.21 02:09:00
Raptors - Magic      100 - 114A keleti csoport harmadik és hatodik helyezettje találkozott, másszóval, a Magic látta vendégül a Toronto Raptors csapatát. A keleti csoport harmadik helyére beférköző Orlando már az első negyedben dülőre vitte a csatát, 43…..
Hát, elkezdődött.. Sokszor koptatott szavak ezek: " Na az ez év rájátszása, más lesz mint a többi.."  Basszus, ez lehet télleg más lesz. Az első játéknapot elnézve, azon kapjuk magunkat, hogy nem tudjuk eldönteni hogy mi is számít…..
Pick & Roll A blogról 2008.04.17 02:16:00
  Sok mindent elöljáróban nem tudok mondani, az oldal azon célból működik, hogy kivesézzük a tengerentúli bajnokság aktuális eseményeit, esetleg a kulisszák mögé pillantsunk, magyarázzuk a miérteket.. Miért?    Mert nekünk baromi jól esik ....