Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Toyota

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megalázó körülmények között kellett fellépnie a Neotonnak az ígéretesnek hangzó csabai Sörfesztiválon, írja a Bors. A Neotonnak egy, a napon álló, forró sátorban kellett öltöznie, nem kaptak sem vizet, sem ventilátort, Csepregi Éva énekes pedig a kukászsákok takarásában…..
Toyota 2013.06.19 14:51:39
@VAN MASIK: :) :) :)
Kínosan túlhúzott siratóval és javarészt közepesen izgalmas táncokkal tért vissza képernyőre a Szombat esti láz, az RTL ki tudja hányadik rangú showműsora, amit akkor kapnak elő a kalapból, amikor akarnak - például ha egy új csatornát kell szépen felépíteni. Ami a Super…..
Toyota 2013.03.11 15:03:34
@Csipetke Léna: köszi a linket, megnéztem még a búcsútáncot is de én nem láttam semmiféle hisztit csak sírást, az meg belefér. volt más is?
A Voice egyik mesterét, a tévés haknizásért 7 millió forintot felmaró Malek Andreát, egészen pontosan az énekes-színésznő rocksztárokat megszégyenítő, különleges igényeit ekézi a mai Blikk. A szokás szerint névtelenség homályába burkolózó stábtagok ugyanis olyan kínos…..
Ha van hír, amin nem kellene meglepődnünk, mégis megdöbbenünk rajta az az, hogy Amy Winehouse 27 évesen drogtúladagolásban meghalt. Olyan ez, mintha egy valóságshow-ba direkt választottak volna be egy alkoholista, drogos junkie-t, aki majd szépen, élő adásban lövi túl magát.…..
Tavaly ilyenkor még ő volt a Cosmo-lány, teljes erőbedobással, főállásban nyomta, hogy sikeres, szingli, karrier, meg Donna Karan-ruhák. És egyébként is egy Cosmo-lány csak azért nyeli le egészen, mert ő akarja, és tudja, hogy az életben mindent ki kell próbálni. Jaj, ne mondj…..
Információink szerint nem mindenki örült felhőtlenül annak, hogy a magyar kereskedelmi rádiózás önjelölt istenei, azaz a Boros-Bochkor kettős ismét hallható az éterben: a Sláger rádió egykori reggeli műsora ugyanis legalább nyolc (más források szerint tíz) korábbi Neo…..
Engem mindig halálosan idegesítenek a női lapokban az átalakítós kísérletek, mivel hacsak az illetőknek nincsen töppedt ikerszarkómájuk vagy tolsztojos szakálluk, akkor általában mindig rosszabbul néznek ki utána, mint előtte. Előtte ugyanis – mégha Frida Kahlót…..