Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ollaze

0 bejegyzést írt és 166 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Juventus FC blog Mercato 2016.05.02 21:41:00
2018.08.02. HIVATALOS: Ideiglenesen az AC Milan tulajdonába kerül Gonzalo Gerardo Higuaín játékjoga 18 millió euró fejében, A megállapodás értelmében az A.C. Milan S.p.A. jogot szerez a futballista játékjogának a végleges megszerzésére a 2018/2019-es szezon végén 36 millió euróért. HIVATALOS: A…..
ollaze 2017.07.13 23:37:29
@Rikoo: Elég sok klubnak szurkolnak úgy, hogy a legjobbjaikat bármikor elvihetik...
Marco Verratti legutóbbi interjújában a távozás lehetőségéről beszélt, amennyiben a párizsi klub ezen a nyáron sem tartja be az ígéreteit, és nem építenek igazán elit szintű csapatot. Az olasz válogatott kapcsán nem először merül fel a távozás lehetősége, a…..
ollaze 2017.06.24 17:59:38
@Rikoo: Mert aztán a Real, Barca, Juve, Bayern védőknek nagyon meg kell szakadni a bajnokságban, na jó hagyjuk már ezt...
ollaze 2017.06.24 18:09:39
@Rikoo: Nem játszik a BL-ben sem rosszul, vagy mit vársz, hogy nyerje meg a csapatának a kupát?
ollaze 2017.06.24 18:15:42
@Rikoo: A 96%-os passz mutató a BL-ben, az a szar? :D Na jó hagyjuk, nem akarok vitázni, egyéni ízlés kérdése, egyébként a védőket nehéz statok alapján osztályozni, mert több típusú van, vannak a keményebb, becsúszós, alattomos védők, meg vannak elfogók stb...
Juventus FC blog Dühöngő 2016.03.19 22:39:46
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ezért ettől tartózkodjatok! Mindent bele!…..
Amennyiben a Juventus tárgyalásokba bocsátkozna a Chelsea vagy Manchester United csapataival Alex Sandro ügyében, azt minimum 60 millió eurótól tenné, véli a Tuttosport. Az olasz bajnok 26 millió euróért vásárolta a balszélső védőt a Porto csapatától 2015 nyarán, azóta pedig…..
ollaze 2017.06.09 11:05:51
@Rikoo: kár hogy semmi esély rá, Tolissot kéne inkább nézni, de úgy látszik őt is hagyjátok, Nzonzival nem fogtok BL-t nyerni... A PSG tovább erősödik, 220 millió eurót költhetnek nyáron, már tárgyalnak Donnarummával, Aubamayangal, fizetések is brutálisak, nem fogják Verrattit elengedni.
A Juventus hivatalosan is bejelentette, hogy új nevet kap a csapat otthonául szolgáló Juventus Stadium, s július 1-től Allianz Stadium néven működik majd tovább. Mikor a zebramezesek új arénája felépült, a névadással kapcsolatos jogok 75 millió euro fejében kerültek a Sportfive nevű cég kezébe, a…..
ollaze 2017.06.01 19:54:33
@Drughi Di Bianconeri: Ugyanúgy az identitás eladása.
ollaze 2017.06.01 20:23:10
@Drughi Di Bianconeri: Attól, hogy mindenki ugyanazt csinálja, attól még az marad, ami. A címercsere még durvább ez igaz, de ennél is van durvább, amikor a csapat nevét változtatják meg, ez nem mentesít fel semmit.
A Lyon elnöke, Jean-Michel Aulas megerősítette, a Juventus megkörnyékezte csapata középpályását, Corentin Tolissót. A huszonkét éves középpályás iránt már egy ideje élénken érdeklődik a Bianconeri, s egy januári ajánlatot már el is utasított a francia csapat. "Alexandre Lacazette maradására 50-50%…..
ollaze 2017.05.15 19:36:38
@Rivendell: utálom, röviden ennyi, kérdez meg más szurkolókat, ők biztos objektívebek vele szemben, szerintem egy bohóc, egyáltalán nem illik Lyonba.

Benatival kapcsolatban viszont amiket olvasok a dühöngőbe, hát nem épp lenyűgöző, hogy ha játszik mindig sok gólt kaptok azt írjátok. Ez azért van, mert nincs összeszokva a társasággal, meg mert amikor ő játszik, akkor cserecsapat van, vagy mert egyénileg nincs rendben a Marokkói?
ollaze 2017.05.15 21:34:15
@Rikoo: Hát ha itt se megy neki nálunk se fog, 4 támadóval szoktunk felállni, gyakorlatilag átfutnak a középpályánkon, egyáltalán nem könnyű nálunk védekezni.
A Juventus érvényesítette opciós jogát, s végérvényesen is megszerezte a Bayern Münchentől a marokkói válogatott védőt, Medhi Benatiát, aki a jelenlegi szezont kölcsönjátékosként a zebracsíkos mezben tölti. A játékos 2020 június 30-ig kötelezte el magát az Öreg Hölgynél. Benatia jelentős…..
Az AS Monaco elleni kettős győzelemmel a Juventus biztosította helyét a Bajnokok Ligája döntőjében, így egészen biztos, hogy legalább 108 millió eurós bevételt könyvelhet el a legrangosabb kupasorozatból, s az összeg akár 113.7 millió euróig is nőhet, amennyiben a zebramezes…..
ollaze 2017.05.11 01:28:59
@.Bulldeo: az csak a győzelemért jár
Massimiliano Allegri a Monaco elleni meccset megelőző sajtótájékoztatón arról beszélt, miért fontos a Monaco számára Radamel Falcao, bátorítóan szólt Gonzalo Higuaínról, illetve elmondta, hogy a Juventusnak szerdán el kell kerülnie a Bergamóban elkövetett hibákat. A Bajnokok…..
A Juventusszal rendre hírbe hozott középpályás, Marco Verratti ügynöke úgy véli, ügyfelének a francia bajnokságnál komolyabb trófeákért is küzdenie kell, ha igazi bajnokká kíván válni, s cáfolta a pletykákat, amelyek szerint a PSG alkalmazásában álló játékos tárgyalni fog a torinói klub…..
A Juventus állítólag egyre közelebb kerül a Sampdoria csatárának, Patrik Schicknek a megszerzéséhez, az ár 25 millió euró lenne, illetve a genovai klub szívesen játéklehetőséget biztosítana Rodrigo Bentancur számára is. A minap már felmerültek hírek, miszerint a Juve egyre…..
A Manchester United mestere, José Mourinhót nem nyűgözte le a Juventus a Barcelona elleni keddi mérkőzésen, az esetleges triplázásról meg annyit mondott a portugál szakember, hogy ez nem az ő gondja. A tréner nevéhez fűződik az olasz futballtörténelem egyetlen triplázása, amelyre 2010-re került…..
ollaze 2017.04.14 00:32:03
@Apuleius: A kulcsszó a folytotta, valami 30% körül volt a labdabirtoklás, persze ez volt a taktika, de nyílt sisakos játékban nem nyert volna a Juventus valljuk be, ahhoz hogy domináljon a csapat egy ilyen meccsen is attól még távol vannak, a Real és a Bayern szerintem előrébb jár. Mindenesetre remélem megnyeritek a BL-t, megérdemelnétek már.
Az Olympique Lyon középpályása, Corentin Tolisso már hosszú hónapok óta a Juventus egyik legfőbb nyári célpontjának számít, s a nemrég a francia válogatottba is meghívót kapó fiatal játékos elárulta, nehezére esne elutasítani a zebramezesek ajánlatát. "Nem tudom, hogy helyes dolog-e azt mondanom,…..
ollaze 2017.04.07 01:17:21
@Tony.: Persze mivel le is van, azért az érdekes, hogy nem beszélt még Aulassal azt mondja, ha valóban így lenne, akkor nem igen nyilatkozgathatna így, 2020-ig szól a szerződése, ha a Lyon azt mondja marad, akkor marad, de nem lesz itt gond szerintem se, viszont jó lenne minél hamarabb lezárni, mert a Lyonnak már a pótlásán kell gondolkodnia és unalmas már ez az ügy.
ollaze 2017.04.07 12:45:54
@Bbenj: szokta az angolokat is, de külön kiemelni csak a Juvet szokta, a Bayern elvileg elutasította, mert ott nem nem lenne biztos kezdő, a Barca lehet még konkurencia. Amúgy ma Aulas nyilatkozta, hogy ha megnyerik az Európa Ligat nem megy sem Lacazette, sem Tolisso, de ettől nem kell félni...
Massimiliano Allegri szerint a Juventusnak nem kell szégyenkeznie a defenzívebb játékstílus miatt, miután a forduló rangadóján a címvédő 1-1-gyel zárta a nápolyi mérkőzést. A vendégek hamar megszerezték a vezetést, csodálatos passzok után Sami Khedira a hetedik percben…..
ollaze 2017.04.03 20:34:57
@Bigvee: A középpálya borzasztóan gyenge, a védelem már kevésbé acélos (nemzetközi szinten gondolom nyilván a nagyokhoz viszonyítva), tartom, hogy az utóbbi idők leggyengébb Juventusa. A Barcat pedig megtolják , a PSG ellen még egy 6-1-et se szégyeltek, pedig ez már tényleg vicc kategória, 6 gólt kap egy ilyen komoly csapat (csak nézd meg a hétvégi meccsüket a Monaco ellen), pár perc alatt 3-at... Van bőr a pofájukon még az ilyen csaláshoz is.
A Juventust vizsgáló maffiaellenes bizottság egyik tagja (a képen kék nyakkendővel látható) nemrégiben rendkívül komoly vádakkal illette a torinói csapatot, a bizottság elnöke pedig nem volt rest, és azonnal el is mondta, hogy ezzel a kijelentéssel a kollégája hiteltelenné teszi a szervezetet,…..
ollaze 2017.03.30 15:34:35
@Shankin: Ott se jobb, adózási rendszer nagyon szivatós, a Monaco egyébként nem adózik semmit, de nektek kéne, a közhangulat meg ugyanolyan undorító.
A válogatott szereplés ugyan szép pillanatokat is hozott a Juventus-családnak, hiszen Leonardo Bonucci barátságos találkozón vette be Hollandia kapuját, míg Juan Cuadrado világbajnoki selejtezőn szerzett találatot Ecuador ellen, azonban Marko Pjaca sérülést szenvedett hazája Észország elleni…..
ollaze 2017.03.29 14:01:59
A Lyon középpályása, Corentin Tolisso a hírek szerint egyre közelebb kerül a Juventushoz, és az átigazolás alkalmával négy éves szerződést írhat alá az olasz rekordbajnokkal. A Bianconerit már számos alkalommal szóba hozták a huszonkét éves középpályással, s maga a…..
ollaze 2017.03.24 19:56:56
@Rikoo: Hát nem tudom, nem lesz BL, nem hiszem, hogy ide akarna jönni a Niceből.
A hírek szerint a Juventus nyári átigazolási stratégiáját a Massimiliano Allegri által újonnan preferált 4-2-3-1-es formáció fogja meghatározni. Az Öreg Hölgy átigazolásokért felelős szakemberei, Beppe Marotta és Fabio Paratici ennek megfelelően színvonalas alternatívát…..
Az olasz sajtó értesülései szerint a Juventus egyre erősebben közelít az Olympique Lyon középpályásához, Corentin Tolissóhoz, aki a torinói klub egyik fontos nyári igazolása lehet.  A zebramezesek szeretnék egy top középpályással megerősíteni csapatrészüket, s a 22…..
A zebramezes klub szurkolóinak már hetek óta feltűnt, hogy a csapat argentin támadója, aki hosszabb kihagyást követően tért vissza a kezdő tizenegybe, s gyönyörű találatokkal örvendezteti meg a szurkolókat, új koreográfiával ünnepli góljait. A játékos kezével maszkot formázva mutatta ki örömét…..
ollaze 2017.01.27 23:50:35
ollaze 2017.01.27 23:54:08
ollaze 2017.01.28 00:13:22
@Juveboy92: JM Ballais (a Lyon belső embere) azt írta ezután a cikk után, hogy Tolisso egy nap valóban elhagyja Lyont, de a megállapodásról nem beszélhet, mert a klub a tőzsdén van, mondjuk pár perce cáfolta, hogy lenne bármilyen fajta megállapodás, de az egyértelmű, hogy nem zörög a haraszt, ha nem fújják, tárgyalás biztos hogy folyik.
Az olasz sajtó értesülései szerint a Juventus az Olympique Lyon középpályását, Corentin Tolissót tette meg legfőbb célpontjának, s már most télen ajánlatot tehet érte a francia klubnak. A torinóiak sokáig a Sevilla együttesénél szereplő Steven N’Zonzi nyomában jártak,…..
ollaze 2017.01.24 22:20:16
@Juveboy92: Depay 24-ért jött, bónusszal együtt és egyáltalán nem volt olcsó és nem is örülök neki, Renyi Bencével ellentétben...
ollaze 2017.01.25 01:22:37
@sleepy8: Annyi esélyünk van EL-t nyerni, mint a Juvénak Bl-t, nem sok...
"A bajnokságban is szerintem örülj ha maradtok a 4. helyen..." - azért ez durva volt, vegyél vissza szerintem...
Az Olympique Lyon mestere, Bruno Genesio elárulta, hogy tárt karokkal várná a Juventus veterán védőjét, Patrice Evrát, aki minden bizonnyal elhagyja Torinót, s kérdést már csak az jelent, hogy erre már a téli átigazolási időszakban, vagy csak a szezon lezárultát követően,…..
ollaze 2017.01.23 18:15:56
@Juveboy92: Nem rosszak, a Nice kp-járól is érdemes szemezgetni, hátha belefuttok egy Kanté 2-be, Seri, Cyprien hasonló stílusban nyomják, nagyon jók, Koziello is tehetséges, ideiglenes megoldásnak L.Diarra is megtenné egy darabig, simán kezdő lenne a Juveban, és távozni akár, de ő nagyon sokat kér fizetésként.
ollaze 2017.01.23 18:18:57
@Juveboy92: Fabinho a Monacóban klasszis, de ő érte nagyon nagy klubokkal kéne versengeni, sokkal könnyebb elhozni Moutinhot.
ollaze 2017.01.23 21:49:55
@Renyi Bence: :D :D :D
A Juventus továbbra is próbálkozik Correntin Tolisso ügyében, mivel a torinóiak még januárban meg akarják szerezni a futballistát. A piac lezárása előtt Beppe Marotta és Fabio Paratici támadásba lendül a Lyon francia középpályása ügyében, mivel Axel Witsel váratlan kínai…..
ollaze 2017.01.23 14:33:41
ollaze 2017.01.23 15:11:26
@Il Principino: Fekirnek volt egy keresztszalag szakadása, azóta nem a régi.
Az Olympique Lyon elnöke, Jean-Michel Aulas megerősítette, hogy a Juventus kapcsolatba lépett klubjával az ifjú középpályás, Corentin Tolisso megszerzése érdekében, azonban kizárta annak lehetőségét, hogy a Bajnokok Ligája csoportkörében ősszel a zebramezesek otthonában is betaláló játékos…..
ollaze 2017.01.09 22:26:05
@Rikoo: nem
ollaze 2017.01.09 22:30:02
@Watakuki: Köszi, itt pedig tele van a blog értelmes Juventinokkal, nem mint az NSO-n a sok Interes. Az a hozzászóló gondolom én voltam, ha nem, akkor az egyik ismerős szurkolótárs, ő szokott irkálni még ide-oda.
ollaze 2017.01.09 22:38:09
@Rikoo: Rafaellel az a gond, hogy nem tud védekezni, a túloldalt Morel sem (lásd Cuadrado), Mammana, Diakhaby még 19 éves, nem a kezdőben kéne lenniük még, Nkoulou meg kb. száműzve van, Mapou pedig 100X gyengébb nála. Az edző pedig igen, az ZS kategória, főleg úgy hogy azért a Marseillenél van egy Rudi Garcia, a Nicenél egy Favre, a PSG-nél Emery és hamarosan a Lille-nél Bielsa.