Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Myeu

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van az úgy, hogy bármennyire is nehezemre esik, olykor kalapot kell emelnem a profizmus előtt. Elismerésem a Soros-kampány ötletgazdáinak! A szokatlanul rövid akció jött, látott és győzött. A helyzet azonban nem vicces. A bőrünkön érezhettük az ördögien mesteri kampány pszichológiájának…..
Myeu 2017.07.20 10:55:56
@to:rppapa: Első lépéa: az elégedetlenkedés. Ezen túl vagyunk. Most pedig el kellene gondolkozni azon, mit tehetünk a változásért. Társadalmi párbeszéd kell, hogy az összeugrasztott, egymást gyűlölő magyarok próbáljanak meg gondolkozni és lépni, nem pedig a messiásra várni, amelyik úgy sem jön. Az emberek sajnos nem gondolkoznak ha politikáról van szó, hanem hisznek. Hát tessék gondolkozni és gondolkozásra késztetni a többieket. Tessék részt venni olyan ellenzéki csapat munkájában, amelyik megfelelőnek látszik, vagy létrehozni újat. És ha így sem megy, akkor marad az emigráció. Minden diktatórikus rendszer összeomlik egyszer, a diktátorokra is érvényes az élet törvénye: egyszer elpatkolnak.
Hovatovább szórakoztató látni, hogyan vergődik a Fidesz-kormány, hogy összehozzon egy icicike-picike kis találkozócskát az amerikai elnökkel...
Myeu 2017.03.26 08:56:01
@látjátok feleim szümtükkel: Hát nem tudom, tanult-e belőle. Ahhoz képest gyengécske.
Myeu 2017.03.26 09:02:11
@Conchobar: Csakhogy ezeken a képeken nem ez történik, ezért furcsa. SZP gesztikulál, a többiek hallgatják, megfelelően únott, ill. kérdő-ellenséges arckifejezéssel, pozicióban. MI lenne, ha kicsit megnéznétek előbb, mielőtt beszéltek róla?