Regisztráció Blogot indítok
Adatok
WArPeR

3 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy ideje érvényes már a jótanács: nem érdemes az indulás előtti utolsó pillanatban érkezni a Suvarnabhumi reptérre, mert a mostanában hosszúra nyúló útlevél- és a biztonsági vizsgálat akár le is késhetjük a repülőt. A fő gondot az útlevélvizsgálat jelenti, ugyanis nincs…..
Van ez a toplista-sorozatunk, amiben ugyan eddig csak egy cikk ment le, de éppen attól lesz sorozat, hogy itt a második (és remélhetőleg ezentúl legalább havi rendszerességgel tudunk írni tíz akármiről a játékiparban). A mostani cikknek már csak azért is lesz folytatása, mert azt…..
IDDQD 2011. május 3. 2011.01.21 17:07:18
Egészen meghökkentő, de tizenegynéhány év alatt eljutottunk addig, hogy a Duke Nukem Forevernek hivatalos megjelenési dátuma van. Elhinni persze nem hiszem el, nyilván. De az új trailer szlogenje (meg úgy általában az egyész trailer) telitalálat: You want it. You need it.   ..
Monaco zsebkendőnyi területe mindig is vonzotta a szupergazdagokat, akik közül nemsokára valaki folyamatosan testközelből élvezheti a monacói hangulatot.  A nemrégiben megálmodott luxusjacht, melyet a monacói F1-es versenypálya ihletett,  elkészültekor a világ legdrágább…..
Az alábbi teasert a District 9-t jegyző Neill Blomkamp készítette a Wired magazin tanúsága szerint. Egy újabb shaky-cam áldokumentumfilm van a láthatáron, ezúttal kormány által finanszírozott titkos génsebészeti kísérletekről? Habár eddig úgy tudtuk, hogy Blompkamp Elysium…..
w Az új elkúrás 2010.08.17 07:00:00
Szeretnék néha szirénát szerelni a fejemre. Valami nagy-nagy-tüzet kéne nyitni. Mert amit Schmitt Pál és a hozzá hasonló majomságok elfedenek, az valójában borzasztó. Az Új Elkúrás tanúi vagyunk. Mert mi az elkúrás? Mi volt Gyurcsány felejthetetlen bűne, amit 2004 és 2006…..
WArPeR 2010.08.17 15:41:05
Kétfarkú Kutya Párt Aktivizmus 2010.08.02 03:20:00
Üdv! A Kétfarkú Kutya Párt kampányának sikeres és vicces lebonyolításához szeretnénk a segítségeteket kérni. A tervek szerint Szegeden és Budapesten indítunk polgármester-jelöltet. Nem lesz egyszerű, Szegeden 2000, Budapesten kb. 30000 kopogtató cédulát kell…..
A Kétfarkú Kutya Párt titkársága kategorikusan cáfolja a youtubera a napokban feltöltött videófelvétel valódiságát, melyen Barack Obama és Victora Zsolt, budapesti főpolgármester-jelöltünk meghamisított telefonbeszélgetése hallható.  A hangfelvétel minden alapot…..
WArPeR 2010.08.13 10:11:05
Bármilyen hálózatban használható mától az iPhone 4, a devteam elkészítette az unlockot a telefonhoz. Ezzel már valamennyi Apple-készülék feltörhető és függetleníthető (egy szakértő szerint ijesztőnek nevezett, a mobilos Safari beépített pdf-viewerének biztonsági szakadéka…..
Megvalósítjuk Reitter Ferenc korábban elvetett ötletét és bevezetjük a Nagykörútra a Dunát. Az amszterdami mintára megvalósuló csatorna és lagunahálózat forradalmasítja a főváros közlekedését, az elöntött Nagykörúton garantáltan megszűnnek a dugók. Ünnepnapokon a…..
IDDQD Isten által, harmadszor 2010.06.04 17:59:00
Amikor anno kitaláltuk az IDDQD-t, egy dologban mind a négyen egyetértettünk: nem lesznek olyan posztok, hogy "OMG kijött az XYZ játék trailere és üt mint az ipari áram", mert arra ott van a világ összes többi játékos blogja és magazinja, mi inkább az olyan érdekes és…..
WArPeR 2010.06.07 14:43:05
@Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer: Amibe a japók beletették a mancsukat, abból eddig dollár milliárdok lettek. A Square nem véletlenül akkora cég, amekkora. Nem csak az FF-el, millió más játékkal is ütöttek ki már a nyeregből cégeket. Ráadásul ugye ott a Sony összes pénze is mögöttük... Ha adnak a játékba tapasztalatot és pénzt, szerintem csak jobb lehet.
Hogy a Final Fantasy 7 minden idők egyik legjobb játéka volt, azon nincs különösebb vita. Azon se, hogy az idén 13 éves játék megérdemelne egy remake-et a mai audiovizuális szintre hozva Cloud Strife meg a többiek viselt dolgait. Valamikor a PS3 megjelenése előtt kezdték el sugdosni…..
WArPeR 2010.06.07 14:01:33
@Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer: A Grim Fandango jó játék, de azért messze elmarad a Final Fantasy 7 mögött. Ráadásul mindenki tudja, hogy Mr.Otto Lukasarts fan, így nem csoda hogy nem egy Szkveres játék lopta be magát a szívébe. Nem is játszott sose amúgy FF7-el... :) A sztoritól kezdve a karakterekig minden tökéletes volt abban a játékban, csillagos ötös történet meséléssel, és kimeríthetetlen extrákkal. Én pl. imádtam Chocobokat pároztatni, amíg az arany össze nem jött. Talán annak örültem volna, ha a summonokat skippelni lehetett volna benne :D
Amúgy nem hiszem el ezt a 35 évet. Kell fejleszteni egy Final Fantasy grafikai javító szoftvert. :) Szóval Grim és Sam and Max és tsai MÁS kategóriában lehetnek jobbak, de nem ezen a téren. És jelezném, hogy az FF= még szerintem nagyjából a mai napig benne van a top eladott játékok között minden téren... ;)
Nehezen vitatható, hogy a Microsoft érzékelőkkel telepakolt kütyüjét, a Natalt kíséri a legnagyobb figyelem mostanában a játékiparban: vagy nagyon nagy bukás lesz, vagy óriási siker, mindenesetre a kontroller nélkül játékok gondolata izgalmas. A Natal áráról eddig csak…..
WArPeR 2010.05.17 10:24:01
@Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer: De ha azt nézzük például, hogy egy sima LIPS mennyibe fáj a népnek, akkor már megint nem olyan drága ugye: LIPS kezdő pakk 2 mikivel 10K, Plusz három kiegészítő lemez: 3x10K... Akkor hol is drága a Natal? ;) Meg lehet hogy jobb időtöltés ugye, mint a LEGO Indiana Jonest nyomogatni, mert így az egész pici család festhet elefántotot a képernyőre. ;)
WArPeR 2010.05.17 10:24:57
@Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer: És persze, rengeteg sör. Ebben egyet értek. Nem akarlak rábeszélni ám, félre ne érts: El is ihatjuk!
A Véleményvezér a kormánytagokat értékeli – nem az elődeikhez, hanem az elvárásokhoz és a feladatokhoz viszonyítva. (Fotó: fidesz.hu) Orbán Viktor hétfőn bemutatta minisztereit. A társaság már első látásra is elég vegyes: tapasztalt és kipróbálatlan, markáns és…..
Az új kormány névsora élettel töltötte meg a képviccek perverz rajongóit. Túl sok élettel! Az Orbán-kormányos első szörnyű vicc után íme Ximinez kombinált vegyi- és atomcsapása az egészséges magyar agyállomány ellen. Javasoljuk a Fidesznek, hogy ha megadják az…..
WArPeR 2010.05.04 15:47:06
Távol-Kelet USA Hentai 2008.02.20 00:09:00
A Japán szörnyek most már nem is hasonlítanak Godzillához, vagy a rajzfilmekben fellelhető ezer csáppal rendelkező  szörnyekhez:  2008-ra sikerült elérni, hogy Japánban tengerészeknek álcázzák magukat.Valahogy a legtöbbünknek sikerült boldog és kiegyensúlyozott…..
KíNA, NANNING: Hu Jintao elnök a Tavaszi Fesztivált - amely egy tipikus családi ünnep Kínában - a déli Guangxi Zhuang autonóm övezetben töltötte, melyet keményen súlyottak az idei téli viharok, melyekre 5 évtizede nem volt még példa Kína történelmében. Hu, aki egyben a…..
A blog a Távol-Kelet klasszikus értelemben vett országaival, és azok történelmével, politikájával, történeteivel kíván foglalkozni. Ebbe tágabb értelemben a következő országok sorolhatóak: Délkelet-Ázsia: Fülöp-szigetek Indonézia Kambodzsa Laosz…..