Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mandulafa7

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szeretjük a fűszeres húsgombócokat. Szeretjük a krumplipürét. Akkor azt leszögezhetjük, hogy ez a recept eleve sikerre van ítélve :) Szaftos húsgombócok mennyei, krémes pürével egy olyan ízkombó, ami mindenki, de komolyan MINDENKI kedvence húsevő körökben. Egyszerűsége, a húsgombócok friss…..
Enntrance Spring essentials 2017.03.16 10:25:44
Annyira csodás érzés, hogy újra gyakrabban süt a nap, minden pillanatot kiélvezek mostanság. Hogy beköszöntött a tavasz (kopogok...) egyre inkább átalakítom, tavasziasítom a beauty repertoárom is. A jelenlegi abszolút kedvenceim pedig: Guerlain Mon Parfüm - Régóta imádom a Guerlain termékeket,…..
Mandulafa7 2017.03.18 15:12:13
Kutyasétáltatás közben például elég jó házakat látok a 12. kerületben, mielőtt elérném az erdős részeket. A figyelmemet két tekintélyes vityilló köti le, melyek valamennyire gyermekkorom kedvenc sorozatának házaira emlékeztetnek. Váratlan utazás, talán nektek is mond ez a sorozatcím valamit. Hatty…..
Az alábbi beszámoló augusztusi nyugat-európai körutunk második szakaszát mutatja be. Az összefoglaló bejegyezést ITT olvashatod el. Az első, német és dán területekről szóló élményeinket pedig ITT találod. Utunkat Hollandiában folytattuk, és az országba lépve az első változás, ami szembetűnt…..
Mandulafa7 2016.10.19 20:47:27
@ynda: Igen, volt szerencsém egy évet kint tölteni. :) Rettentően hiányzik és mindig megdobban a szivem, ha cikket olvashatok, fényképet láthatok róla. :) Köszönöm.