Regisztráció Blogot indítok
Adatok
teser76

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A fenti képen szereplő tárgy meglehetősen hasonlít az otthoni szupercsendes porszívónkra. Pedig nem azt ábrázolja, hanem egy radardetektort, amiről talán nem mindenki tudja, hogy mi, de Lázár János biztosan. Meg Imre is, aki rendelt egyet az eMagról, majd meglepődve tapasztalta, hogy a kütyü nem…..
Nem győzzük elégszer elmondani, hogy a szerződések apróbetűs részét muszáj elolvasni bármilyen idegörlő és időrabló tevékenységnek is tűnik. Kivéve, ha úgy döntünk, hogy a félórás jogi szöveg bogarászás helyett megéri bevállani valami ismeretlen következményt, mert persze ez is lehet egy deal…..
Megvettem életem legdrágább, de valószínűleg utolsó RC töltőjét. Éppen ezért jön majd a tesztje, szóval a mai bejegyzést inkább csak gondolatébresztőnek szánom, illetve a valós élet tapasztalatait akarom veletek megosztani, mert az elmélet, meg a papíron számolgatás sokszor mást ad ki, mint amivel…..
Kaptam néhány levelet a Banggood VIP rendszerével kapcsolatban és a legtöbb embert az érdekelte, hogy miért van az, hogy az ismerőseiknek bizonyos dolgok olcsóbbak. Nos, ez nem különösebben bonyolult, de tudom, hogy sokan közületek nem beszélnek angolul, ezért nem árt, ha…..
Megtértem a Hubsanhoz, levett a lábamról. Bevallom, eddig nem hittem bennük, azt gondoltam hogy ők is a +1 fölösleges gyártó, aki halálra ígérget fűt-fát, aztán nagyobb az egésznek a füstje, mint a lángja, de nem. Ugyanis hétvégén volt szerencsém repülni egy Hubsan 501S X4-el annak is az advanced…..