Regisztráció Blogot indítok
Adatok
buzindex

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
        Sárosdi Lilla színésznő a Facebook-on vallott arról, hogy mit művelt vele egy "nagyrendező". Az illető színházi próba után egy fehér BMW-ben mutogatta neki a péniszét. Nem sokkal az autó elindulása után a Margit-híd pesti hídfőjénél voltak, melynek vonzáskörzetében, mondjuk úgy, korlátozott…..
Megígértük, hogy senkit nem hagyunk egyedül, aki él politikai szabadságjogaival, és másokkal együtt kinyilvánítja véleményét az utcákon. Ehhez tartjuk magunkat. Készítettünk egy rövid összeállítást a gyülekezési jog gyakorlásának törvényes kereteiről, amit ajánlunk a tüntetések szervezői és…..
Amikor Schiffer András otthagyta az LMP-t, sokan remélték ebben az országban, hogy a méregzöld párt életében egy békésebb, együttműködőbb időszak következik. Hogy csitul az az ingerült gyűlöletkeltés, ami a schifferi „politizálás” lényegét jelentette. Minden józan ember látta, hogy ezzel a…..
Azt írja az ismerősöm a Facebookon, hogy a minap észrevette, munkások a fák ágait vagdossák le a pesti Dráva utcában. Odament hozzájuk és megkérdezte, mit csinálnak. Gallyazzák a fákat, hogy tavasszal szépen kihajtsanak – felelte az ember, és dolgozott tovább. Másnap reggelre az összes fát…..
buzindex 2016.10.17 20:06:13
  Miért fontos, hogy a gyerek ne lásson meg szex közben?;hát mert pornó mappát sem hagysz szem jelszó nélkül a közös számítógépen. Legalábbis ezután biztos nem fogsz.Milyen nyomot hagy bennük, és tudták-e egyáltalán mi történik?  Tesz vesz a ház körül, gyermeteg lélekkel, mit sem sejtve arról,…..