Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tóbert

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hazánk első nagy uralkodódinasztiájáról, az Árpádokról mindannyian tanultunk a történelemórákon, haladóbbak még egyik-másik haditettükre is emlékezhetnek, hiszen Koppány legyőzésétől Búvár Kundon át a muhi csatáig igen sok minden megtörtént az alatt a 300 év alatt, amíg a keresztény Magyarországot…..
A londoni The Sunday Times örömteli hétvégét okozott az Egyesült Királyság (és a világ) számára, amikor egyik cikkében bejelentette, (mégpedig szombaton, azaz április 11-én) hogy az Oxfordi Egyetem laboratóriumának kutatócsoportja, Dr. Sarah Gilbert vakcinológus-professzor vezetésével elkészítette a…..
Egy 2700 éves, héberül írt papíruszt találtak meg a júdeai sivatag egyik barlangjában, amelyben szerepel a „Yerushalem” név. A leletnek nemcsak régészeti, hanem politikai jelentősége is lehet, tekintettel arra, hogy Izrael állam mindig hangoztatja jogát a több ezer éves városra. A papíruszon…..
Olyan kutyaábrázolásokat találtak a régészek az arábiai sivatagban, amelyek több mint 8000 évesek lehetnek. Szaúd-Arábiában, Suvajmis térségében az ősemberek ábrák ezreit vésték kőbe. Az antropológusok figyelmét egy különleges ábra keltette fel: a jelenet egy vadászt ábrázolt felhúzott íjjal és 13…..