Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ciscy

10 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Figyeld hogy beindul a gyógyegér a végén, tuti az ilyenek szoktak szívrohamot kapni a szavazófülkében! :-D A sztori röviden: a feldühödött vén kommer gecik MSZP szimpatizánsok rátámadtak a HírTv operatőrére és a Magyar Demokrata fotósára, miután a fotós gyerek többször…..
Krízis és Ünnep I love BKV. 2008.05.05 19:08:10
Magyarország. Budapest. Tipikus. A BKV jellemzése empírikus tapasztalatok alapján, amolyan tele a hócipőm stílusban. Bizonyos dolgokról erős gyanum van, egyébként türelmem fogytán.  Fővárosunk tömegközlekedését bonyolító állami tulajdonú vállalata a BKV - ki ne…..
Ciscy 2009.09.03 14:57:09
@henzus: Kedves Henzus!
Megkésve de törve nem: válaszolok.
Az, hogy a "hülye zsidó demszky" (ahogy te írtad) meg lett választva 5-ször, arról én speciel nem tehetek. A budapestiek többsége igen (aki rá szavazott).
Nem ismerem a bécsi, vagy varsói helyzetet, de nem a járművek régiségével van baj, mert még most is szaladgál jónéhány veterán járat, hanem arról, hogy tudomásom szerint alkatrészre, karbantartásra sincs pénz... Hogy miért nincs, az is megérne egy misét!
Az is értem, hogy 300 forint Pécsett is jegyár, de az, hogy ott még kevesebb szolgáltatást kapsz ugyanannyi pénzért, az az itteni szintén kritikán aluli helyzetet nem oldja meg. Főleg, hogy hova mennek ezek a pénzek, meg hogy 1 végkielégítősből 333ezer jegy jön ki. Apropó, ha jól tudom alapból az én adómból van fenntartva az összes tömegközlekedési vállalat - meg a tiedből.
Nem gondolom, hogy nekem kéne magamba szállni, csak azért mert máshol még gyatrább a helyzet. És nem a másikat kellene támadni, hogy ne sírjunk, hanem azokat akik ránk erőltetik ezeket a színvonaltalan szolgáltatásokat. Na, ez ügyben meg neked kellene magadba nézni - mondhatnám, de nem teszem, mert nem kenyerem a személyes sértegetés. PÍSZ
"Kis pénz, kis foci", "kis nyugdíj, kis tisztesség", "kis" közvetítés, kis ország, nagy katyvasz. Habár magyar csapat 14 éve nem volt a BL-ben, ami most sikerült a Debrecennek, és a magyar válogatott 23 éve nem kvalifikálta magát a világbajnokságra, ami…..
Álszerény gyorsjelentés önmagamról "na ugye, igazam volt már megint" stílusban...Csak jelezném, hogy lám-lám, a múltban fogant írásokban alkotott szögletesenk tűnő (valójában meg nem is...) véleményeim visszaigazolásra, megerősítésre találnak szépen…..
Igen nagy áttörés most a két nagy kereskedelmi televízió új műsor típusa a honi médiaéletben. Nagy ötlet, hiszen viszonylag alacsony költségvetésű program, ugyanakkor minden estén egy teljes órás értékes műsoridőt tud adni, viszonylag magas nézettséget produkálva. A két…..
Krízis és Ünnep Restart 2008.09.08 20:06:11
Igen restart! Majdnem 4 hónapos csönd után, -amely csöndnek okai nem is oly' fontosak most hirtelen,- ismét folytatom ritka értékes gondolmányaim megosztását a méllyentisztelt netpolgárokkal. A netpolgárok alatt a gyakorlatban az a 6 ember van értve, aki belebotlik ezen oldalba, de…..
Szörnyű jel Kovács Ákos Mit érzek? Mennyit? Mekkorát? Nem számolom de érzem rajtad az illatát. A bőrödön csillogó igazat A megvallhatatlan kínokat Az idő mérgét ahogy dolgozik A hiányodat mert nem vagy itt. Valahányszor engem elfelejtessz Puha tenyér vagy: Magadból…..
Krízis és Ünnep Pünkösd. 2008.05.10 18:05:00
Krízis és Ünnep. Ez van ide vésve, s ha így van akkor talán érdemes az éppen most esedékes pünkösdi ünnepről írnom, idézem, hogy a kedves olvasó, akit a valóban fontos dolgok nem riasztanak el, közelebb kerüljön e welnesshétégévé silányult…..
Jó, jó az odáig rendbe van, hogy Istenhez való viszonyunk megváltozott. Az is rendbe van, hogy sokan tagadják Isten létezését, elvégre a tagadás viszi előbbre a világot. Az viszont nagyon nincs rendben, hogy az ateisták intelligensebbnek gondolják magukat a hívőknél. Elvégre…..
Nem a higadt, közkedvelt kvízmester személyéről, mint inkább vele készült interjúból való gondolataimat írnám le. Mit gondolatot: kritikát. Igen, furcsa lehet hiszen a felvilágosodáson már túl vagyunk néhány esztendőcskével. Sőt Bogár László közgazdász szerint éppen…..
A Nők Lapja Cafe fórumon volt egy úgynevezett topic "Cigány kérdés" címmel. Rákattintottam. Volt bennem egy kis félsz, hogy lesz itt fujjogás, meg sárdobálás. Hogy ezt a valós problémát egy indulatoktól fűtött mocskolódás fogja megfogalmazni, tovább erősítve a…..
 Egy vers ami, még mindig érvényes. Egy vers, ami a máról szól.  Egy költő, akinek nem lehet kétségbe vonni a szavát, bár ha ezt a művet ma írták volna, biztosan csúnya szélsőjobbos nagy "magyarkodónak" titulálnák korunk megmondóemberei. 1937.…..