Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tiigyi József

102 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nép Sport Szerkesztőt keresünk! 2017.06.19 11:08:07
Szerkesztőt keresünk! Amatőr oldalszerkesztőt keresünk a nép-sport.blog.hu című sportoldalhoz melynek célja egy jó sportszerető közösség kialakítása és a hosszabb távú fejlődés. Amit várunk: - alapvető szerkesztési képességek - jó fogalmazási képességek - 12. életévet betöltés - Napi…..
A Gabonban megrendezett 2017-es Afrika Kupa döntőjében Egyiptom nemzeti válogatottja mérkőzött meg Kamerunnal.Érdekesség hogy ez a két csapat nyerte eddig a legtöbb Afrika Kupát számszerint az egyiptomiak 7-et míg a Kameruniak 4-et. Egyiptom a Marokkói majd a Burkina Fasoi válogatottat búcsúztatta…..
MANCHESTER CITY - SWANSEA A Manchester City eggyüttese a Swansea csapatát fogadta az Etihad stadionban.A mérkőzés esélyesének a hazai csapat számított mivel az 5.helyet foglalták el a mérkőzés előtt és egy győzelem esetén a 3.helyre ugrottak volna a kékek.A Swansea eggyüttese a kiesés ellen küzd és…..
Mint már ismert tegnap előtt 1-1 es állásnál fejeződött be a Szlovákia - Magyarország Davis kupa párharc Pozsonyban. A tegnapi napon játszották a kulcsfontosságú páros mérkőzést ahol Fucsovicsnak és Balázsnak a Klizan Martin kettőssel kellett megküzdeniük.Az első szettet viszonylag simán 6-3 ra…..
Szombat este a Barcelona eggyüttese az Athletico Bilbaot fogadta a La Liga 21.fordulójában.A mérkőzés előtt a hazaiak a 2.helyen álltak a tabellán több ponttal lemaradva a vezető Real Madridtól,így a győzelemen kívül más nem volt elfogadható a katalánoktól.A Bilbao a 9.helyen állt és nekik is jól…..
FERENCVÁROS - THURINGER • BAJNOKOK LIGÁJA A Ferencváros női kézilabda csapata hazai pályán fogadta a német Thuringer eggyüttesét a Bajnokok Ligája keretein belül.A fradinak és a német csalatnak is nagy szüksége volt a győzelemre,a fradinak hogy magabiztos pozícióba kerüljön míg a németek a…..
A Hoffenheim eggyüttese Szalai Ádám volt csapatát a Mainzot fogadta a Bundesliga 19.fordulójában.A mérkőzés előtt a hazaiak a dobogóért küzdöttek és egy győzelemre volt szükségük hogy továbbra is harcolni tudjanak a Bajnokok Ligája indulásért,a Mainz csapata a közéomezőnyben vitézkedik. Csatársoron…..
A bajnokságot vezető Chelsea eggyüttese fogadta a tabellán a 3.helyen álló Arsenalt szombat kora délután.Ez a mérkőzés ígérkezett a forduló rangadójának mivel 2 dobogós csapat csapott össze.Előző mérkőzésükön az ágyúsok diadalmaskodtak 3-0 ra hazai pályán 2016 szeptemberében.A vendégek számára…..
A  magyar Davis Kupa csapat tegnap játszott le két egyes mérkőzését Pozsonyban a Szlovák nemzeti csapat ellen.A párharc első mérkőzésén Balázs Attila négy szettben kikapott a 248 hellyel előrébb rangsorolt Martin Klizantól, Fucsovics Márton viszont négy játszmában legyőzte Jozef Kovalíkot a…..
Tegnap este rendezték meg a spanyol kupa első elődöntőjét ,ahol az Atletico Madrid fogadta a Barcelona eggyüttesét.Az elődöntőbe két mérkőzést rendeznek ahonann összesített eredmény alapján jutnak a csapatok a fináléba,döntetlen esetén az idegenben lőtt gólok számítanak. Luis Suarez hamar…..
Franciaország - Norvégia mérkőzést rendeztek a férfi kézilabda világbajnokság döntőjében vasárnap este.A mérkőzés fő esélyesének a hazai francia csapatot tekintették.Talán e miatt a nagy nyomás miatt kezdték haloványan a finálét a franciák,7-10 re majd 16-17 re is a szabadkártyás Norvég csapat…..
A FA kupa 4.fordulójában a Manchester United csapata a 2.osztályú Wigan eggyüttesét fogadta az Old Traffordon.Egyértelműen a hazai csapat számított a mérkőzés esélyesének mivel az elmúlt 17 mérkőzésükből 16 on nem szenvedetek vereséget. A mérkőzés nehezen indult be,az első fél órában egyik csapat…..
Roger Federer és Rafa Nadal takálkozott az Australian Open döntőjébe magyar idő szerint vasárnap reggel!A mérkőzés előtt Nadalt tartották esélyesebbnek ,a szakértők úgy gondolták hogy kész csoda lenne ha a 35 éves Federer 6 hónap kihagyás után és egy ilyen nehéz ágról megnyerné a döntő.A svájci…..
Az FA kupába a mai napon pályára lépett jónéhány nagycsapat.Egyértelmű hogy mindegyik klubnak a továbbjutás lehetett az egyetlen célja.Mint ismert a Liverpool már kiesett az angol kupából délelőtt.(http://nep-sport.blog.hu/2017/01/28/masodosztalyu_klub_ejtette_ki_a_liverpoolt_az_fa_kupabol) CHELSEA…..
A Liverpool eggyüttese a Wolverhamptont fogadta a FA kupa 4.körében.A hazaiak úgy várták a mérkőzést  hogy az elmúlt két találkozójukat elveszítették,előbb a kiesőjelölt Swansea ellen kaptak ki 2-3 ra hazai pályán és került nehéz helyzetbe a bajnokságba,majd kiesetek a ligakupából a Southampton…..
Elképesztő sikert könyvelhetett el az elmúlt napokban a magyar tenisz,mivel a fiatal magyar játékos Piros Zsombor bejutott az Australian Open fiú versenyének a döntéjébe.A magyar játékos 5 mérkőzést nyert meg mielőtt bejutott a fináléba amit ma reggel rendeztek meg.A döntőbe az izraeli Yshai…..
A végéhez érkezett a 2017-es kézilabda világbajnokság.A magyar csapat már korábban kiesett a negyeddöntőben és a 7. helyen zárt,de az élet nem ált meg Franciaországban,ahol az elmúlt napokban 2 elődnöntőt rendeztek , hogy kiderüljön melyik csapat jut be a fináléba. FRANCIAORSZÁG - SZLOVÉNIA A…..
STAN WAWRINKA-ROGER FEDERER A csütörtöki elődöntőbe Stan Wawrinka találkozott Roger Federerrel hogy megmérkőzzenek a döntőbejutásért.Roger Federer legutóbb 2014-ben jutott Grand Slam döntőbe,akkor kikapott Novak Djokovicstól Wimbledonba.Wawrinka 3 éve itt nyerte meg élete első Grand Slamét és azóta…..
A mai nap is két mérkőzést rendeztek at Australian Openen.Az első mérkőzésen a bolgár Grigor Dimitrov győzött 6-3 6-2 6-4 re belga ellenfele David Goffin ellen ezzel bejutott az elődöntőbe életében másodszor.A nap másik mérkőzésén a többszörös Grand Slam győztes Rafa Nadal legyőzte a 3. kiemelt…..
Magyar idő szerint hajnalban játszották a Stan Wawrink-Jo-Wilfried Tsonga negyeddöntőt az ausztrál nyílt teniszbajnokságon.Az első szettben nem született break ,a rövidítésben Wawrinka bizonyult jobbnak így megmyerte az első játszmát 7-6 ra.Az ezt követő játékban Tsonga elvette ellenfele…..
Az Australian Open hétfői játéknapján 4 férfi mérkőzést rendeztek a negyeddöntőbe jutásért. A nap a Thiem-Goffin mérkőzéssel kezdődött,ahol az osztrák volt az esélyesebb mivel ő 8. kiemeltként  kezdhette a tornát.Az első szettben hiába breakelt Goffin ,Thiem kétszer is elvette az adogatását ezután…..
Mint ismert, tegnap Magyarország óriási bravúrt végrehajtva ,legyőzte az olimpiai bajnok Dán kézilabdaválogatottat és bejutott a negyeddöntőbe. A játékosok így nyilatkoztak: „Köszönjük azoknak a magyaroknak, akik a helyszínen szurkoltak nekünk, hallottuk a hangjukat.Nem tudok igazán mit mondani,…..
A férfi kézilabda világbajnokság az egyenes kiesés szakaszához érkezett az elmúlt napokban ahol Magyarország Dánia nemzeticsapatával játszott ma késő délután.A Dán válogatott aranyérmet szerzett a rió olimpián,és toronymagas esélyesként várta a mérkőzést.  A magyar válogatott hamar vezétést…..
A nap legsimább mérkőzésének ígérkezett a Murray-Zverev találkozó ,ahol a világelső nagyon hamar ellépett ,az első szettben ,5-3-nál adogatott az 1-0 ás vezetésért de.Német ellenfele nem adta fel és kétszer egymás után breakelte a brit teniszezőt,így megnyerte az első játszmát 7-5 re.A következő…..
A Real Madrid eggyüttese a Malaga csapatát fogadta.A hazaiak úgy várták a találkozót hogy megszakadt a 41 meccses veretlenségi sorozatuk és az utolsó 3 mérkőzésükön nem tudtak nyerni.Előnyük a tabellán ezek miatt tovább csökkent,szükségük volt egy magabiztos győzelemre. A mérkőzés drámával…..