Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Molany

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pár éve írtam először a szecessziós stílusban épült, Hajós utcai Szedő-házról, utoljára pedig a homlokzat rekonstrukciója után tettem fel képeket. Ezután írt Hidász Ferenc ferences szerzetes, hogy egykori rendtársa, Szedő Dénes költő, akit személyesen is ismert, itt lakott ebben a házban és nem…..
Mindenki vágyik a szeretetre. E mellett persze a szexualitás is egy fontos hajtóerő, de a kettő összefüggéseiről talán majd máskor. Az viszont biztos, hogy amióta van internetek, azóta van online társkeresés. A kilencvenes évek elején indult egyik első amerikai oldal, a Match.com akkorára nőtt, hogy…..
Ez a bejegyzés most kevésbé Norvégiáról fog szólni, inkább arról, hogy miért is jöttem el, vagy miért érzem szükségét annak, hogy most egy ideig távol legyek a hazámtól. Viszont tartok tőle, hogy ezekben a gondolatokban is sokan osztoznak velem. Azért tartok tőle, és nem örülök neki, mert szomorú…..
Molany 2017.10.06 21:23:49
@Tom66: A nyomorúság az amikor dolgozol és nem tudsz megélni a fizetésedből. Olaszországban ha dolgozol megélsz. Ennyi. Munkanélküliség persze van.
Hetek, lassan hónapok óta zajlik a Heineken és a vörös csillagos védjegye körüli mizéria, mostanra odáig fajultak a dolgok, hogy Lázárék már börtönnel fenyegetik a Heinekent. Minden azzal kezdődött, hogy a román kormány betiltotta az Igazi Csíki Sört, kiszabadult a szellem a palackból és  a…..