Regisztráció Blogot indítok
Adatok
furkosbot

3 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kezdjük az elején a sztorit: A Sziget idén nem 7 hanem csak 5 napos lesz, de a jegyárak változatlanok maradtak. Egyszerű matek: 30 000/5 NEM EGYENLŐ 30 000/7-tel. A 0. napon lesz Iron Maiden (nem érvényes rá a 30 000 forintos hazamenős hetijegy). De ugye a Nagyszínpadot már hamarabb…..
A múltheti mérgelődőknek üzenjük, hogy a válogatásba csak a leglazábbak kerülnek - meg a legbénábbak. Bár ahogy ezt a válogatást elnézzük inkább csak az egyik csapatot sikerült összeválogatnunk.- Gruby- Horgász- Heti Hack- Én és a bundám- Én- Peti Wan…..
zenebelező STADIUM ARCADIUM - DVD 2008.06.19 17:58:00
Sikerült a minap beleszaladnom a Red Hot Chilli Peppers utolsó stúdióalbumát (Stadium Arcadium) kísérő, azonos című DVD kiadványba, gondoltam megírom ezzel kapcsolatban, ami eszembe jut. No, nem túl hosszan. Világhírű banda, nem igényli a propagandát.  tovább.....
Fotó: Farkas Arnold - a többiért katt a képre! Ha meghallom a solymári MWS zenekar szlogenjét, miszerint ők a „pilisi kistérség legkeményebb zenekara” először mindig egy bizarr látomás ereszkedik lelki szemeim elé... tovább... ..
zenebelező PORNOPHONIQUE 2008.06.19 17:30:00
Ahol a szomorú robot gitárral ad szerenádot, beépített gameboy consolján kísérve magát. Azzal az életuntsággal fűszerezett önkifejezési vággyal, ami kizárólagosan a 15-16 évesek sajátja. Otthon ülök, a kedvenc ultraszomi számaim gitározom az öcsémmel közös…..
Mindenképpen szakítsatok egy kis időt ma Anett és Feri weboldalára. Ha minden igaz ők már két hete férj és feleség, ám weboldaluknak köszönhetően az esküvőre való készülődés minden apró részletet újra átélhetünk velük. Ezekbe az időkbe visz vissza bennünket a…..
Subba Tablószépségverseny 2008.05.15 13:11:00
Annyira ügyes, és kreatív megoldásokkal rukkolnak elő ezek a fiatalok a tablóikkal, hogy már nagyon nagy szükség volt egy TABLÓSZÉPSÉGVERSENYRE! A Bama.hu meg is rendezte, gyűjtik a gyönyörűbbnél gyönyörűbb megoldásokat. A mi kedvencünk a…..
Subba Rockant nyugdíj 2008.04.10 13:46:00
Kedvenc kategóriánk, a "Vicces öregemberek tánca" ismét új karakterrel bővült. Mit lehet betölteni egy ilyen apró nénikébe, hogy így járja? Vajon meddig tanították neki a figurákat? A zseniális zeneválasztás teszi igazán különlegessé, olyan jól eltalálták az…..
furkosbot 2008.04.12 22:53:25
uk.youtube.com/watch?v=MIbnSH6w_mY

a kétmázsás alvó oroszlán, és kopasz rambó s*gbbet*sz - na, így még a tankcsapda is elviselhető