Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gyongyi Bedo

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A köznyelv szerint az antiszociális személy magányos, morgós, nem szereti, ha különösebben zavarják a köreit, a pszichopata a nap 24 órájában baltával járja az országutakat, a szociopata pedig Dr. House. Ezeknek a kifejezéseknek a pszichológiában azonban nem egészen ez a…..
Gyongyi Bedo 2016.10.15 01:59:49
Ha konkret korbe irast akartok egy DSM-IV tipikus esetrol hatet tessek.
Szal nemcsak hogy rendor beosztot de kulonosen is korbeugralt majmaival dsm 5 mondgyuk is korbe korbe epitettek egy masik szociopatat.Maneven szarnyai alla vette nevelni,tanitani hogyn felulmuljak ok a tankonyvet pszichopata modra.Aki meg azt megirta,valos esetekrol tokk huje.
Mondom hat a szemelyisegzavar karos a kornyezetre.Az ugy nez ki hogy veled all szemben ,osze visza beszel,majd neked esik.Genetika hiba masodlagos kerdes e betegsegre?Szerintem inkab az elter-ego szemtol szembeni harca es a kulvilagal.
Egy elmezavardott es szociopata mindig kifogast talal mindenre es mindig valami mast hazudik.Gyakorlatilag o maga az egojaval konkural.
Igen jol haljatok.
Kezdetnek valoban maganyosnak es felre huzodotnak rendezi eletet meg az oszes tobbiet khaosza teszi eppen aval a zavarodot stilusal
Ott voltam.De meglatod hogy nem.Mjad bebizonyitom neked.
Avegen latod .Hat persze hogy te ostoba vagy.
Nana,ki gondolna az antiszocialis es az elmezavarodott agya alandoan mozog es forog de sose jo tett erdekeben.
O maga ellen es egyben egojat fenyesiti minden egyes hazugsagal vagy eppen elert ronda tetteivel.
E fajta emberek semmi erzelem,sot.Abbol elnek amit lekinlodott rajtad.Illetve minel mocskosabbul vegezd kezei kozot annal nagyob az ugymond orgazmusa.
Van az oedip ,az apa es anya tetel amit sok gyogyito es elme orvos elfelejt.
A nagy gyakorlatban apa es anya ellen es utolag az szerelmeert kepes akar olni.Persze a gonosag altal amiben szenved egy szociopata es egy pszichopata.Vagy is hat egy es ugyan az.
Onkielegules es a keptelenseg az erzelemre fajta emberek ezek.De inkab nevezzuk ugy hogy valami f elre nyomot gomba volt az anyukba fogantataskor amitol agyuk begyuladt es ez lett.
Na ezert kell reklamozni sokat a szappant es a penicilint.