Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Veritas777

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai napon a Szegedi Ítélőtábla felmentette a vádlottakat a Sukoró-ügyben emelt vádak alól. Kimondta, hogy nem követtünk el törvénysértést, feladat- és hatáskörünkben jártunk el. A bíróság rögzítette azt is, hogy az állam érdekét szolgálta az ingatlancsere, a Magyar Államot hátrány nem érte, az…..
Pénteken kezdődik a Sukoró-per másodfokú tárgyalása. Az alábbiakban olvasható az előző részek összefoglalója a fellebbezéseink alapján: A Sukoró-ügy nem büntetőjogi, hanem politikai kérdés. Egy demokráciában politikai kérdés, hogy az aktuális kormány milyen beruházásokat akar az országban látni,…..
Veritas777 2016.10.15 00:02:52
@Kelly és a szexi dög: ,,...politikai szál kilőve" Bocs, de ez most komoly? :-) Tátrai Miklóst és Császy Zsoltot arra akarták rávenni, hogy tegyenek hamis terhelő vallomást Gyurcsány ellen. Az egész ügy arra irányult, hogy Gyurcsányt megvádolhassák, elítélhessék valamiért.
Veritas777 2016.10.15 00:09:44
@Killary Fucking Clingon: Azért arra is gondolni kellene, hogy elmaradt haszonként mennyi kár érte a magyar államot azért, mert nem valósult meg a (nem csupán kaszinóból álló!) szórakoztató komplexum. Ez rengeteg bevételt hozott volna az államnak, és több ezer munkahelyet teremtett volna. Más: Azok ellen nincs semmi kifogásod, akik az ellenzékével való küzdelemben polóniummal ,,érvelő", szemét diktátorral, Putyinnal építenek ki egyre szorosabb, nem éppen a magyar függetlenséget elősegítő politikai és gazdasági kapcsolatot??