Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vlog a Blogban

20 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Viktor régi motorosnak számít a YouTube-szférában, hiszen sok-sok éve fejlesztgeti videós munkásságát az interneten. Ahogy ő fogalmaz, ez inkább egy gazdasági modell, amelyet szerencsére nagyon élvez is csinálni. A különböző videojátékok prezentálása mellett, a csatorna természetesen más…..
Egyre nehezebb olyan tartalomgyártókat találni a hazai YouTube-on, akik nem a nézettséget, szponzorációs lehetőségeket figyelik éjt nappallá téve a platformon. Ennek vélhetően az is egy lehetséges oka, hogy nehéz „utánozhatatlanul egyedivé” válni – ahogy mostani interjúalanyunk is fogalmaz. Fatima…..
A Vlog a Blogban szerkesztőségeként többedmagunkkal egy nem mindennapi projekt megvalósításába vágtunk bele. Az önkéntesség egy olyan fontos, de elhanyagolt dolog, ami mindenképpen szót érdemel. Ötfős csapatot toboroztunk egyetemünkön, majd két szakértővel és egy youtuberrel összefogva…..
A magyar YouTube egyre inkább háttérbe szorítja itthon a televíziós csatornák nézettségeit, köszönhetően annak a fajta közvetlenségnek, amit a videósok tudnak nyújtani a felhasználónak. Herczeg Hajni nem kivétel közülük, sőt nagyon is tudatosan építi karrierjét a legnagyobb videómegosztó oldalon.…..
Általában nagyon kíváncsiak vagyunk mi, emberek. Legyen szó a szomszédról, egy pletykáról vagy bármi másról, amire nincs igazán rálátásunk. Talán ebből is fakad az a fajta rajongás, ami az Ausztrália Magyarul vlogger-csatornát járja körül itt, Magyarországon. Tamás 16 éve költözött ki a…..
A magyar vlogger „különös állatfaj”, mert hazai viszonylatban még nem mindenki tudja elfogadni azt, amit nyugaton már igen: a videózás komoly feladat és kegyetlen sok munkával jár, de tessék ezt elmagyarázni Mariska néninek egy borsodi kisfaluban, aki szerint a munka a vasgyárban kezdődik, napi 12…..
Furcsa ezt a címet olvasni egy vlogger-interjúnál, annyi bizonyos. Bár az, hogy valaki kiéli a kreativitását, annak még nem kell együtt járnia az olyasfajta „nagyravágyással”, amelyet a videózás hozhat magával. Kiss Dóra éppen ezért nem a lájkokra és megosztásokra hajt, hanem a minőségi…..
Ahogy a legtöbb huszonéves fiataltól, úgy E-Ditkétől sem áll távol a YouTube világa, mi több, ő szó szerint gyártja is a tartalmakat a legnagyobb videómegosztóra. Pedig egyébként színésznő szeretne lenni, sőt már TV-sorozatban, szinkronmunkálatokban is szerepelt. Azt hihetnénk, így könnyű nekiállni…..
A hazai beauty-csatornák kifogyhatatlannak látszanak, s hétről-hétre felbukkannak olyan lányok, akik sminkvideókkal, szépségápolással kapcsolatos tippekkel szeretnének népszerűséget szerezni az interneten. Éppen ezért nehéz a szelektálás a minőségi és kattintást hajszoló videósok között. Ám, ha az…..
Főállású gamer, a videojátékok igazi szakértője, s a YouTube közösség csak úgy ismeri: Videojáték Zsolti. Ezért talán nem meglepő, hogy – csatornájának nevéből adódóan is – Zsolti életében nagy szerepet töltenek be a játékok, videóit látva pedig érezhető, az ő gaming-csatornája olyan, amilyennek…..
A 11. PlayIT Show szervezőinek jóvoltából mi is ellátogathattunk a Hungexpóra, ahol közel 40.000 négyzetméteren csodálhattuk meg, mit is jelent a gaming és IT piac folyamatos térhódítása. Találkoztunk sok-sok youtuberrel is, akik készséggel válaszoltak kérdéseinkre. Mutatjuk, mit lehetett csinálni,…..
“Egy csomó minden csak úgy megtörténik veled, keresned sem kell, betoppan az életedbe. Inkább arról van szó, hogy amikor a sors felajánl neked valamit, akkor választhatsz, hogy elfogadod-e vagy visszautasítod. De miután döntöttél, menned kell az utadon előre, és jobb, ha nem nézel vissza többet.” –…..
A beauty-csatornák sajátossága, hogy szépségápolás témában olyan tippeket ad követőinek a videó készítője, amelyet a néző a mindennapjaiban is meg tud valósítani, s hasznát tudja venni. Nos, Karin Dragos csatornája abszolút élen jár ebben, hiszen a Romániában élő magyar lány egyik sminkelést oktató…..
Adott egy határon túli magyar lány, aki Budapestre költözve felfedez egy teljesen más világot, s kinyílnak előtte a nagy lehetőségek ajtajai. Talán nem is egy, hanem kettő. Nyilván a Kedves Olvasó mar rájött, hogy bizony betoppant azon a bizonyoson – ráadásul mindkettőn! Hacsak kettő van, persze.…..
Sokan a magyar YouTube legmegosztóbb személyiségének tartják HErBY-t. Az egykori hajdúsámsoni srác, akiben mindig is ott motoszkált a szereplési vágy, mostanra elképesztően népes tábort gyűjtött össze vlog-csatornájának hála. Dely Péter videói valahol minden korosztálynak szólnak, s tökéletesen…..
Mi a közös a vágóprogramok tanulásában, a gameplay videókban, a mindennapi élet bajaiban-szépségeiben és a legmegosztóbb társadalmi problémák megvitatásában? A válaszért pusztán el kell látogatnunk Maris YouTube csatornájára, elvégre a felsoroltak jó részével megismerkedhetünk a fiatal lány videóit…..
Aki vlogolásra adja a fejét, annak az első videója mindig különleges. Az „upload” gombra kattintva, elárasztja az embert egy bizsergő érzés, s hátradőlve a forgószékbe – avagy mégsem – várja és várja, hogy ebből mi fog kisülni. Papp Inez Hilda esetében ez mára közel 90.000 feliratkozót…..
„Üdvözlök mindenkit A Mesterlövész című játék bemutatásánál...” – mondta egykoron freddyD, a Rossz PC Játékok Sorozat megálmodója, s vélhetően akkor még gondolataiban sem merült fel, hogy hosszú évek múltán is emlegetni fogja a nevét az internet. Azóta eltelt lassan tíz év, a borzalmas videojátékok…..
Az ember, aki mögött többezer pingvin áll – merthogy így nevezi követőit a YouTube-on. Nessaj gaming-csatornája rohamléptekben növekszik a legnagyobb videómegosztó portálon, mégis, a „császárpingvin” két lábbal jár a földön, s csupán annyit szeretne hosszútávon elérni, hogy nézői mindig jókedvvel…..
Vlog a Blogban Rólunk 2016.10.15 15:37:32
Ha eddig azt hitted, hogy a magyar youtuberek megközelíthetetlenek, és soha nem fogod megtudni mit csinálnak, mikor épp nem a kamerába beszélnek – most megtudhatod! A Vlog a Blogban interjúkon keresztül igyekszik közelebb hozni a sokak által ismert hazai videósokat az olvasóközönséghez, s egyúttal…..